Jump to content
Merlin Saretok

Merlini -40kg.

Recommended Posts

Minu tänane trennike 07.04.2015 ...

Ärkasin täna nii vara, lastega oli ka kõik nii valmis, et nad said ise sätitud ja kooli astutud. Ei pidanud neid uksest välja lükkama ise...Mõtlesin, et mis ma siis teen :D Tavaliselt ma olen hakanud kohvitama, netis uudiseid lugema ja kirjutama vastukirju ( Ma tänan teid kõiki armsate kirjade eest ja vastan kohe kui saan alati :)
Aga vott täna ma mõtlesin, et ma alustan uut nädalat ja trenn kohe ikka mõnusa trenniga. Mõeldud-tehtud, kott kokku ja 06.45 seadsin sammud Fitlife poole. Mul umbes 5-6min kõndi. Tartu oli suht tühi ja unine veel. Inimesi polnud eriti veel. Tartu magas, või nautis hommikukohvi... Päike aga piilus õrnalt :) Arvasin kohe, et tuleb ilus ja päikeseline päev ;)
Kuna Fitlife asub kaubanduskeskuses Eedenis, siis ma ei teadnud kuidas sisse saab, poe uksed ju kinni kõik veel :D Aga nägin, et keerdtrepist ronitakse ülesse ja ju sealt saab. Saigi ... Vastu võttis mind imeilus ja särav administraator. Nii vara ja juba nii rõõmus, suur suur kiitus ja aitähh, et mu päeva ilusaks tegid( esimene suhtlus, peale laste sel hommikul ). Kuskilt kostus tümm ja hääli, järelikult on ka tublisid, kes end rühmatreeningutesse suudavad ajada ka nii vara. Mega tublid inimesed. Jõusaalis oli peale minu veel 2 tublit töömesilast :)

Trennist siis :

* Kõigepealt 20min ellipstrenažööril
* Siis 10min SÖRKI(Jaaa ma sörkisin elus esimest korda) jooksulindil
* 2x25 kõhulihastele
* 2x15 rinna ja kätelihaseid
* 2x15 selja ja kõhulihaseid
Kahjuks ma nende trenažööride nimetusi ei tea aga loodan, et leian endale personaaltreeneri, kes selgeks teeb. Ja ma loodan, et jäi kõik meelde, muidu hakka või märkmikut kaasas kanda, et ikka saaks kirja kõik.
* Siis lõpuks veel 10min sõudmist otsa

Ei saanud vist väga vähe ? Või mis teie arvate ?

Kehal oli tunda küll, et sai midagi tehtud. Mõnus joovastus oli :) Mõnus dušš ja jalutasin koju oma hommikuputru ja kohvi nautima. Uskumatu, et minus on tekkinud selline viitsimus, et vean end 07ks trenni. Nii rõõmsalt ja jalutades. Igatahes, kes vähegi saab, proovige ära. Mõnus päeva ja nädalaalgus ja tohutu energia laks ;)

Olen tegelikult rõõmus, et selle Fitlife proovinädala pakkumise avastasin ja ära proovin :) Homme jälle :)

Vaata pilte siit : merlinsaretok.blogspot.com

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere! Tore, et oled end käsile võtnud. Laste kõrvalt on eriti hea, kui saad aega ka nö päris iseendale, ja trenn on selleks minumeelest parim variant! ;)

Nahahoolduseks soovitaksin regulaarset igapäevast kuivharjamist+soovi korral ka pinguldavaid kreeme (sobivad muidugi ka tavalised mistahes niisutavad kreemid-õlid, ise peale sünnitust kasutasin näiteks naha tagasitõmbamise ajal pinguldavat salongist ostetud kreemi, hetkel taas niisutavaid). Kuivharjamine hoiab naha toonuses, vereringe hea ja kaotab ka tselluliiti (viimastele spetskreeme vaja pole, sest need ei toimi nagunii, harjamine ongi tõhusaim variant).

Kõnd veidi suurema kehakaalu juures ongi parim variant aeroobseks tegevuseks (säästab liigeseid), koormuse lisamiseks võid soetada kõnnikepid. Kõnd peab samamoodi naha märjaks ajama, vastasel korral oled lihtsalt jalutanud... ;) Ise olen teinud nii kepikõndi võistlusettevalmistuse ajal kui ka peale sünnitusi koos vankriga, toimib.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ja mina soovitan ära jätta/asendada need "kõhulihastele", kunagi hiljem, kui tõesti muud teha ei ole..1. need ei ole teab mis arendavad mitte millelegi 2. võivad isegi pigem kahju teha 3. on olemas oluliselt tõhusamaid harjutusi, kui plaan on eelkõige rasvakadu.

Näiteks:

http://www.robkingfitness.com/fat-loss/robs-top-5-fat-loss-exercises/

Mitme jaoks neist ei ole isegi muud vaja, kui vaba õhku ja väikest mäekest - Toomemägi teil seal - tee kord nädalas (või isegi 2) - kiirkõnd sinna - kui Annelinnast, selleks kulub ca 25 minutit , mõned korrad mäkke tempokalt, natuke kükke, äkki mõni toenglamangus kätekõverduste seeria ja kiirkõnd tagasi - workout done. Money spent - zero. Ja on päris suur vahe (emotsiooni osas) kas teha need 25 min kuskil higises saalis ellipsil ja jooksulindil või seinteta "looduses".

Teisest teemast siia lisaks : " Käärkükk, väljaasted, " - on õues väga sobilikud, ja 25 kõhulihase harjutusega ei ole nende vastu midagi teha.

Muudetud kasutaja MaPo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Annika aitähh vastuse eest :) Jah lõpuks võtsin end käsile, mõtlen küll, et kus ma varem olin, olin kunagi ilus sale ja siis lasin aina minna. Ma olen muidu selline naiselik ja hindan ilusaid asju, riideid, tähelepanu jne...Ja nüüd järsku lasin kaalu 117kg. KOHUTAV. Mis mul arus oli :D ? Aga no mis siin enam nutta. Oli mis oli, ju siis see oli millegi jaoks hea :D Suur teekond on ettevõetud ja ma ei peatu enne, kui olen ideaalkaalus. Veebruaris alustasin 117kg ja nüüd eelmine kaalumine eelmine esmaspäev oli 104kg. See kiire langus veidi hirmutab aga ma ei tee midagi väga ekstreemset selleks. Pigem olen ma nüüd just sööma hakanud rohkem jne :) Igatahes muutus on silmaga näha. Lasin just 2 kuu pildid kokku panna, mille homme avaldan, sest homme mul sünnipäev, kaalumise päev ja pildiseeria juurde. Ma ei usuks seda ise ka, et see olen mina, kui ma ei oleks neid pilte ise teinud. Pisar tuleb silma õnnest ja lootuse kiir on tagasi. Ma saan veel kenaks naiseks ja ma annan maksimumi.

Aitähh kehahoolduse soovituse eest :) See ka hirmutab, et mis ja kuidas selle nahaga saab. Ei taha ju nii ka, et kaalun 55kg aga nahk ripub või on kole. Hakkan kohe hoolitsema naha eest ja proovin kuivharjamise ära :)

Aitähh aitähh ja kui kunagi viitsimist lugeda, siis kõik soovitused alati teretulnud, ka noomitused, ma kindlasti ei pruugi kõike õigesti teha ja pillima ei hakka, kui keegi näpuga näitab ;)

Päikest, oled imeilus naine :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

MaPo aitähh ka sulle vastuse eest :) Mulle tegelikult meeldibki väljas rohkem, eriti kui see kevadine päike taevas, siis saab mõnusa energialaksu. Aga noo ma olen natuke hulluks läinud ja kipun igale poole juba :D Eriti meeldib mulle BodyPump :D Aga kusjuures ma jõuan saalis teha aina rohkem ja rohkem. Ma naudin kõike aga püüan rohkem siis kiirkõndi ja õhus liikumist harrastada. Mulle tegelikult palju öeldud, et oma kaaluga ma võin hoopis kahju teha endale jõusaalis.

Nagu Annika soovitas, soetan ma endale kepid ja teen selle tiiru ära ja annan kindlasti teada, kuidas meeldis :) Panen oma Endomondo käima jne :)

Ja minul on ja peabki eesmärk olema rasvakadu, ja kui kaal normaalne, siis saan hakata alles vormima seda. Ma ei tea, miks need algajad aru ei saa :D Eriti mina :D Aga ärge mind ikka saalist välja lükake, kui kuskil keegi nägema peaks :)

Päikest ja aitaähh trennisoovituse eest, hakkan kohe katsetama :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas on olla 15 kilo kergem? Tubli töö

Sellele pole sõnu, mul tuleb kananahk kohe peale ja õnnepisarad silma ja klomp kurku, kui keegi küsib või räägib sellest. Enda pilte ja kaalu vaadates ma ei usu, et see olen mina. Aga füüisilist tunnet ei anna millegiga võrrelda. Mul on palju kergem olla, ma tunnen kuidas ma liigun kergemini, ma olen hästi energiat täis, ma tahan teha kõike, liikuda. Ma ei viitsi passida enam kodus ja lebotada diivanil. Ma pole enam laisk, ma kodus ainult tegutsen/koristan/sätin :) Mind kisub õue, ma tahan lastega joosta, palli mängida. Ma olen veel alles alguses väga väga alguses aga ma tunnen, et ma säran taas. Ma olen julgem ja ma sain tagasi usu ineendasse. Olin selle rasvumisega täiesti kaotanud. Ma vedasin end igal pool alt. Nüüd ma ei tee seda. Peaaegu oleks ma maratoni vahele jätnud ja paar pisi asja oleks peaaegu juhtunud aga ma ei teinud seda. Koos kaalukaotusega on muutunud palju, minust kooruvad vaikselt välja tahtejõud(no see juba on) aga põhiline KOHUSETUNNE,ükskõik mida ma ka ette ei võtaks :) Lubadus on lubadus ja ma ei vea ennast ja teisi alt :) Ja ma saan kanda kleite :) 48 suurus on vahetunud 44 suurusele välja :) Igapäevaga tõuseb mott ja ma ei jäta enne, kuni olen saavutanud oma unistuse :)

Kuidas ma sooviks, et ka teised, kes veel pole mingitel põhjustel seda teed ettevõtnud, et nad prooviks. Kõik räägivad, et pole motti, pole tahtejõudu. Kuid kui nad saaks natukenegi maitse suhu, siis pole võimalik et motivatsioon kuhugile kaoks :) Aitähh :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga ilus ja tubli töö!

Siin foorumis on üks preili, kes võiks Sinust suurt eeskuju võtta ja motivatsiooni ammutada! ;)

Tahtsin enne sama kirjutada :D A kadunud on need blogid vist üldse....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli oled, kiitused!

Kahjuks foorumis üks neiu leidis rohkem vabandusi, kui asi oli väärt. Oled talle suureks eeskujuks kindlasti.

Sügav kummardus ja edu jätkamises :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Votvot, saite aru, kellest jutt! ;)

Iga juhul no nii positiivset inimest, nagu Sina, Merlin, pole ammu näinud, pole kahtlustki, et jõuad oma eesmärgini ja seda mitte piineldes vaid ikka rõõmsa tujuga ja nautides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli oled, kiitused!

Kahjuks foorumis üks neiu leidis rohkem vabandusi, kui asi oli väärt. Oled talle suureks eeskujuks kindlasti.

Sügav kummardus ja edu jätkamises :)

Ma väga tänan :) Ma ei mõsita neid, kes vabandusi leiavad. Olgu ka mul on vahel nõrki hetki, keha oli trennist valus, nii et tahaks karjuda. Emotsionaalselt ka see kõik mõjub hullusti. Aga see kasvatab mulle paksu naha. Siin ongi kaks valikut, sa kas teed selle tee lõpuni, või sa ei tee mitte midagi. Mina valisin esimese valiku ja ma ei peatu. Väga palju saan naervaid ja halvustavaid kirju, et noh paksuke, ei usu me, et sa midagi muudad. Edu kõigile :D Mina teen seda ja ma annan maksimumi. Iga mu pisar, iga mu higi tilk mu kehal, iga mu valus lihas, toob juurde vaid tahtejõudu ja motivatsiooni. Suutsin ära rikkuda mulle loodud ilusa keha, suudan ka selle korda teha. Ma ei taha olla kurb, väsinud ja laisk. Ma olen noor naine, mul on kaks tütar ja ma tahan veel maailma vallutada. Pole mingeid vabandust, kui on, siis järelikult pole soovi sul midagi muuta ja ära raiska nii enda kui teiste aega :) Aitääh positiivne tagasiside teeb head ;)

requiredreading.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Votvot, saite aru, kellest jutt! ;)

Iga juhul no nii positiivset inimest, nagu Sina, Merlin, pole ammu näinud, pole kahtlustki, et jõuad oma eesmärgini ja seda mitte piineldes vaid ikka rõõmsa tujuga ja nautides!

Aitähhh Annika :) Mul on niii siiras rõõm kuulda selliseid sõnu nii imeliselt inimeselt nagu Sina :) Loomulikult postiivselt ja rõõmsa tujuga, sest tegelikult ma ju naudingi seda kõike :) See kuidas ma nüüd söön, see oleks mulle nagu gurmee reisikene.Täielik maitselmauste nauding. Ma söön häid toite, mitmekülgselt. Varem polnud mul õrna aimugi, kui head maitsed on olemas. Ja trenn, jaa vahel on seal raske aga peale seda trenni, see joovastus tunne. Seda pole võimalik lihtsalt mitte tahta. Mu keha tänab mind iga uue päeva eest. Meil läheb veel aega palju aga iga päevaga ju muutub mu keha aina paremaks ja tugevamaks :) See ongi nii rõõmus ja nautitav asi :)

Ma vahel mõtlen, et siin Fitnessi lehel võibolla ei peaks ma kirjutama, siis on ju nii tublid ja edukad kõik inimesed. Mina algaja paksuke nüüd siin :D Aga mulle annab see jõudu, kui ma saan tagasisidet tugevamatelt. Ma ei taha ninnunännutamist, ma tahan konkreetsust, kui on hästi, siis muidugi kiitus. Kui ma aga teen valesti, siis meeldib kui suunatakse paremini tegema. Miks ma hakkasin seda kõike avalikult tegema ? See on motivaator suur, kuigi pole esmatähtis. Motivatsioon tuleb mulle ikka enda seest :) Aga avalikult tehes olen ma andnud sõna kõigile ja ma ei vea enam kunagi mitte kedagi alt. Ja siinsed inimesed motiveerivad mind, on mulle suureks eeskujuks. Kui käisin Tartus võistlusi vaatamas äsja, ma vist olin suu ammuli seal. Kui ilusad ja võimekad inimesed ja seda oma silmaga näha, see oli äge. Plaanin ka homme Salmesse minna ja elada kaasa kõikidele ja tean, et tulen sealt mega motivatsiooniga tagasi jälle!

Aga endiselt mõlgub mul peas küsimus, kus ma ometi varem olin...Aga no pole hullu, kõik saab korda ja varsti olen ma vormis ja kena Merlin!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toon mõne näite 2 päeva toidust. See pole mul kogu aeg selline. Õli vms kasutan väga harva, mul hea pann, mis ei vaja midagi :P Mõni ütleb, et seda on liiga vähe...No ma püüan rohkem süüa aga alati ei taha lihtsalt.

16.04.2015 ;)

Hommik;)

* Omlett koos šampinjonide ja porruga
* Kasutasin Borgese Extra Light Oliiviõli
* Maitsestatud Prantsuse ürdiseguga ja ohtra tilliga
* 1 viil 100% rukkijahust täistera rukkirösti
* 1 klaas keefiri

11118986_1612450278971334_2097890054_n.j

Lõuna;)

* Hautatud vees veisehakkliha koos porruga
* Maitsestatud Prantsuse ürdisegu ja ohtra tilliga
* Salatimix
* 1 mandariin

11160130_1612450232304672_1340426158_n.j

Õhtu;)
Õhtut sõin koolis koridoris :D
Pildilt keefiri ma ära ei joonud, olin lõhkemas :D

* Rasvata kodujuust, sõin ära 300gm :(
* Sinki
* Maitsestasin Lime Pipraga

11118003_1612450165638012_1409139157_n.j

17.04.2015;)
Hommikut ma kahjuks ei söönud:( Oli palju tegemist ja sain maha istuda alles lõunaajal:(

Lõuna;)

* Vees hautatud porru ja kanafilee
* Maitsestatud Lime Pipraga
* Asetatud salatilehtedele, lisasin natuke redist ja punaseid umbe
* 0.33ml keefiri11160495_1612450375637991_1676688214_n.j

Õhtu;)

* Kaks muna praetud
* Praetud šampinjonid,porru ja salatimix
* Maitsestatud muidugi Lime Pipraga11118515_1612450128971349_1054715737_n.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõned näited veel...

* Selline lilleline ja imeilus salat koos lõhega.
Ei ma ei käinud peenraid rüüstamas ja lilli salatisse noppimas :D Avastasin kuskil Facebooki grupist sellise vahva salatisegu ja läksin ka muidugi otsima. Selveris salatiliste letis on täitsa olemas see karbike. Maksab natuke alla €. Kõik mis seal sees, ka need lilled on söödavad. Maitse nüüd midagi väga erilist ei ole aga noo kas selline söök ei tee rõõmu :) ? Lilli võiks muidugi karbis rohkem olla. Aga lõhe on mu lemmik, mul vaja kalameest, kes tooks mulle iga päev lõhe :D
Salat koos soolalõhega siis ;)
Salat sisaldab: Punane ja roheline lollo, punane mizuna, beebi spinat, punane rukola, mangold, lehtpeet, red mustard, acetosella ;)

11041469_387579568092389_379713361_n.jpg

* Hommikusöögi näide :)

Täisteraviljast kaerahelbe puder, keedetud veega ja lisatud kaneeli. 1 kiivi ja 1 aplesin. Tegin enda jaoks lõbusamaks :) Ma ei söönud kunagi putrusid, nüüd aga lausa jumaldan ja kui ei saa, siis tekib lausa isu. Kaneel aga põletab rasva ja on niiii hea lõhnaga, et hommikuti mu korteris nii mõnus lõhn :)

11084239_1604520673097628_55168770374641

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädalaga 1.2 kilo kaotanud ja pettunud? Võta asja ikka mõistusega. See on nädalase kaalukaotuse jaoks ikka päris suur number. Saan aru küll, et tahtsid, et oleks alla 100 kilo, aga no see eesmärk tuleb järgmisel nädalal. Või on kiiret kuskile ;) ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädalaga 1.2 kilo kaotanud ja pettunud? Võta asja ikka mõistusega. See on nädalase kaalukaotuse jaoks ikka päris suur number. Saan aru küll, et tahtsid, et oleks alla 100 kilo, aga no see eesmärk tuleb järgmisel nädalal. Või on kiiret kuskile ;) ?

No kiiret just ei ole aga tahan sellest 100st lahti saada ruttu :D Aga tuju läks paremaks, päike tuli välja ja saan aru, et mõtlen natuke üle juba. Parem tasa ja targu, kui pärast olen 55kg kaaluv naine aga nahk ripub maani :D Järgmine nädal on justkui sünnipäev :) Seda ma usun kindlasti, et nr 100 kaob mu elust :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×