Jump to content
raints

sheik peale trenni

Recommended Posts

Käin jõusaalis kolm korda nädalas hommikuti kaheksast kümneni. Enne trenni söön paar kohukest või putru. Lõunat söön tavaliselt alles 12-13 paiku, kuna pean tööle kiirustama. Et peale trenni sobiks vist üsna hästi mingi sheik sisse ajada, mida te soovitate?

Kunagi mõned aastad tagasi ostsin mingi valgupulbri, see oli kohutava maitsega ja ei suutnudki seda juua. Kas ajaga on nad ka joodavamaks muutunud?

Tänud

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hugo boss, sa kasutad ISS Research Complete Whey Power?? Oled rahul?

Ja Makaveli, sa kasutad Prolab Pure Whey ?? Oled rahul ?

Loll küsimus aga äkki räägite kogemustest... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

olen ise ka ISS complete whey powerit kasutanud, maitseomadused ja segunemine on super, toimet ei oska hinnata sest sõin ainult ühe purgi ära ja pole raha olnud uuesti osta :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:) tegelikult kasutan ka nitro-techi. vahelduse huvides vaheldumisi kord nitrotech siis complete whey power. hind on neil ju praktiliselt sama kui rääkida 1,8 kg nitrotechist. toime poolest töötaks nagu nitrotech ikka paremini. aga complete whey poweril ka suurt alla ei jää ja on jah väga haledadalt head maitseomadused ja lahustuvus. maasikaoma avad lööb haledalt mõnus maasikalõhn ninna ;) seda peab kogema. olen ka rahahädas olles pure wheyd võtnud. maitsed samuti väga head. :) lahustuvus kah. aga sheiker ikka vajalik. toime poolest pure whey nagu tavaline valk ikka. pure whey siis lihtsalt konsentraat ja näputäis mingeid isolaate kah vist sees. seeeest 2,25 kg lahti arvutatuna oli vaid kas 230 või 260 krooni. midagi sellist. odav ühesõnaga. pealegi sealt plastikämbrist on ikka teinu lugu valku võtta. minule mugavam kui näiteks paberkotist. :) :) seega toime poolest pure whey ja lemon peaksid enamvähem samad olema. vahe on aga maitses ja lahustuvuses ja üldises mugavuses.

loodan seda et siin nüüd minupärsat kuumaks ei lähe jälle :) ma ju nii kuum kutt. nii kui midagi ütlen on ''viska leili''

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi ka endal selles et võtan NitroTechi alati peale trenni kuna see isolaat.

Mõtlesin aga mida enne trenni võtma hakata. Kuna Pure Whey ja Whey power mõlemad konsentraadid siis neid peaks võtma enne trenni :)

Tänan et aitasite ;)

Muudetud kasutaja Deegan poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×