Jump to content
kmkarla123

Karl-Martin Karnö blogi/praktliline töö

Recommended Posts

Tere kõik!

Olen 18-aastane noormees. Hetkel olen käisile võtnud suure projekti. Eesmärk on toitumis-ja trennikavadega ning ka toidulisandite abil 3 kuu jooksul koguda lihasmassi. Pärast kolme kuud üritan tulemust edasi hoida ning kajastan seda ka blogis.

Hetkel olen kirjutanud siia: http://liftandfit.blogspot.com/ . Järgnevad postitused hakkavad ilmuma paralleelselt :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuu möödas ja uued sihid /21.03.15/

Olen ühe kuu nüüd oma praktilise tööga tegelen ud.

Olen selle aja jooksul õppinud väga palju ning samuti olen ise muutunud. Mida ma siis olen saavutanud?

1. Olen nüüd suurepärane toitude ette tegija ning igas olukorras ja kohas saan toitumisega hakkama. Samuti on kõik teadlikud, et söön oma menüü järgi. Inimesed arvestavad sellega ning isegi koolis teavad õpetajad miks ma 6ndasse tundi ALATI hilinen(toitu on palju ja lihtsalt 15 minutiga ei jõua seda ära süüa :D).

2. Tean tohutult rohkem treenimise ja lihase kasvatamise kohta. Veiko Kriisk on väga hea personaaltreener ning aitab alati. Samuti on väga hea pushija. Tänagi andis nõu ja soovitas ikka veelgi rohkem pingutada jõusaalis, sest ega muidu ju tulemused 3 kuuga ei tule. Raskused peavad olema suured ja pidevalt kasvama. Tuleb lasta kehal ka puhata, aga õnneks olen alati olnud kiire taastumisega ning toidulisandid teevad oma töö.

3. Tuleb olla vaimselt kogu aeg asja sees. Minu jaoks ei ole piisav ainult oodata ja vaadata mida treener ütleb. Uurin, loen, õpin ja igapäev tahan ISE ka saada targemaks. See kõik aitab palju paremini mõista, mida treener sulle öelda tahab ja koostöö on veelgi parem. Olen avastanud, et teiste inimeste blogid ja vlogid on väga mõnusad paigad, kust inspiratsiooni koguda ja leida motivatsiooni.

4. Inimesed Eestis on head!!! Olen avastanud, et lihasjunnid jõusaalis ei ole ainult lihastega inimesed ning nad on tohutult abivalmis ning toetavad. Alati tulevad vajadusel "turvama". Samuti pole kuhugi kadunud ka nende huumorisoon.

5. Samuti sain elus uue kogemuse, kui käisin Fitshopis ja nad olid mind nõus toetama. Aaah kui palju, see mind aitab ja võimaldab mul saavutada oma soovitud tulemusi. Kindlasti külastage www.fitshop.ee

Kuuga siis olen nii 2-3 kg juurde saanud ja kindlasti tuleb veeel! Vahepeal oli tunne, et midagi ei muutu, aga sellest tuleb üle olla ja küll hakkad tulemusi nägema.

Kolm lemmik harjutust!!!!

Lõuatõmbed: Teen neid igatpidi: pealt haarde, alt, segamini ja laialt. Ma polnud selle harjutuse fänn väga pikka aega ja põhjus oli lihtne: ma ei jaksanud teha. Lihtsalt jaksanud lõuga tõmmata. Hakkasin sügisel tasapisi treenima ja hetkel suudan probleemideta seeriaid teha. Kõige paremini treenib see muidugi selga ja käsi. eriti lai haare, mis on küll kõige raskem, aga UUUH kuidas treenib lihaseid. Selg läheb ikka laiaks küll!

Kes tunneb, et ei jaksa... pole hullu. Ega sa ühe päevaga ei peagi jaksama. Tark ei torma ja varsti näed, et juba suudad 10-12 korda ilma probleemideta tõmmata.

Jõutõmme/deadlift. Nagu ikka, siis heal lapsel mitu nime ( deadlift kõlab kurjemalt) . See on üks harjutus, kus olen leidnud, et just tehnika on väga tähtis. Tuleb leida endale mugav jalgade asend, selg tuleb hoida sirge ning käed peavad suutma kangist kinni hoida. Kõik see paigas ja tulemuseks on vägev alaselja"jala harjutus. Raskused kasvad kiirelt ning üsnagi varsti võid ennast leids 90+ raskustega seeriaid tegemas. Karta pole vaja, nii kaua kuni jaksad , on kõik hästi.

Kõikvõimas kükk: Pole leidnud paremat harjutust jalgade treenimiseks, kui kükiga. See lihtsalt treenib kõike. See on ka üks harjutus, tänu millele minu sidemete vigastus paremini ja kiiremini paranes. Soovitan seda ikka teha kangiga ja puuris. Kuigi jõusaalis on moodsad "liftid" ja masinad, siis ikkagi tunnen, et paremini kontrollib oma liikumist ja raskust seljal, ilma selleta. Algul on keeruline, ent kui leiad jalgadele õige asendi ja kontroll raskuse üle on olemas, siis kõik on perfektne.

Kohtume juba nädala pärast! Siis juba kirjutan pikemalt kahest toidulisandist, mida olen testinud.

Lift and stay fit

Muudetud kasutaja kmkarla123 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervist rahvas!

Möödas on nädal ja kirjutada palju. Alustame!

Alustan kõige pealt oma ülevaatega.

post-34338-0-33921100-1427569081_thumb.j

Sain Fitshopist oma esimese ICONFITi valgu. Esimesena hakkasin kohe uurima pakendit ja vaatasin, mis on koostiseks. Silma jäi kohe see, et tegu on Eesti tootega ja Eestis tehtud asjaga. See oli väga tore, et ka eestlased on asunud sellist kraami tootma. Valgu sisaldus oli 75-80( 75 oli sokolaadi omal ja 80 maitsestamata). Samuti oli hea madal süsivesiku ja rasva sisaldus. Lisana oli terve ports BCAA-d ehk aminohappeid. Ja siis asusingi kasutama: teen sheiki 3 korda päevas: hommikul kohe ärgates, pärast trenni ja õhtul enne magamist. Eestlased on saanud oma valgu tegemisega väga hästi hakkama: lahustuvus on väga hea veega ja piimaga ja hea mahlaga. Mahlaga jäid vahepeal kerged tükid. Maitselt oli maitsestamata algul veidi harjumatu, sest polnud sellist kunagi enne tarbinud, aga lõpuks oli see väga okei.okolaad on minu meelst parem, sest kuna minu menüüs väga palju magusat pole, siis okolaadine sheik on väga heaks magusaisu leevendajaks. Samuti ei olnud selle valguga kunagi probleeme, et kõht oleks liiga täis või punnis. See valk oli tõesti hea ja soovitan ka teistele.

post-34338-0-60301100-1427569182_thumb.j

Kirjutan ka BCAA-st. Ei olnud tablettide osas väga suuri ootuseid, sest olen varasemalt kogenud, et enne trenni neid võttes, hakkab mul pistma ja terve trenn on paha olla. Sellel korral ma seda ei tundnud ja olin väga üllatunud. Võtan neid igal hommikul, enne trenni ja pärast trenni ja pole kordagi ennast kehvasti tundnud. Mõju alati hea ja trennis on minek korralik. BCAA on minu arust "must go" ja "must have" toidulisand ja see tõesti aitab tulemusteni jõuda.

Täna käisin ka trennis ja minek oli karm: alustasin kükiga. Panin algul 70kg ja tegin esimese seeria. Jäi kuidagi kergeks ja panin 80kg. 5 seeriat tulid ära!!! Saavutasin ka lõpuks eesmärgi, et teen raskemaga kui enda keharaskus kükke(hetke kaal 74kg umbes)

Deadliftis ennast tagasi ei hoidnud. Panin kohe 90kg peale ja 6 seeriat polnud probleemiks.

Rinnalt surumine on minul kõige nõrgem ja selles on iga edasiminek võit. Alustasin soojenduseks 50kg. Sealt edasi 55kg, 57,5kg, 57,5kg, 57,5 kg ja viimane 62,5!!!!. Minekut on ja rind areneb! SUPER

ja nagu ikka, siis igas seerias 8 kordust.

Mõtlesin, et kirjutan ka veidi oma sporidikarjäärist ja millega olen tegelenud.

1. Nagu kõik poisid ikka, alustasin ka mina jalgpalliga. Mängisin Kotkas Juunioris/Levadias 7 aastat. Selle aja jooksul sain külge trennipisiku ja samuti hea põhja järgnevateks tegevusteks. Võidetud sai palju medaleid.

2. Lahkusin jalgpallist, sest tundsin, et see pole minu jaoks enam ja kõik oli nii üksluine. Aasta aega ei teinud mitte midagi. Kadus spordivorm ning huvi.

3. Aasta läks kiirelt ja avastasin, et ennast tuleks kokku võtta. See oli aeg, kui ma läksin esimest korda jõusaali. Sellest ajast saadik on Viimsi Spa jõusaal enamasti olnud minu kodu jõusaaliks ja olen näinud teda kasvamas ja arenemas.

4. Varsti kutsus mind mu klassiõde kergejõustikusse, sest olin klassist kõige kiirem ja sprint oli mulle alati meeldinud. Nii ma läksin ja hakkasin käima. Trennid olid karmid, aga tulemused tulid ning ka esimesed medalid!!! Areng oli aastaga MEELETU!!!! 60m aeg oli enne 8,20 . Aasta hiljem juba 7,42 ja olin selle ajaga omavanuse 3. EESTIS!!! Lootus oli saada ka eestikate medal, aga jäin haigeks ja haigena võisteldes sain 5. koha. Sealt edasi hakkas asi minema allamäge: ülekoormus, põletikud pöias selg jne. Paranesin ja põhimõtteliselt sain kohe uue.

5. Plaanisin asja rahulikumalt võtta, aga siis oli restoranidevaheline jalgpallimängimine ja seal vigastas vastane minu paremat jalga ja mu sidemed rebenesid. Pandi jalg kipsi ja midagi ei saanud teha.

6. Kui terveks sain, siis võtsin eesmärgiks võtta asju rahulikumalt ja leidsin fitnessi. Seal olin iseenda peremees ja sain kõike kontrollida. Hakkasin ise kavasid tegema ja proovima ja tulemused tulid. Lõpuks oli vaja leida praktilise töö teema ja kuna fitness oli minu jaoks kalliks saanud, siis teema valik oli lihtne.

7. Hetkel siis tegelengi sellega, aga tean ka tulevikuplaane: kavatsen hetkel lihaspõhja ehitada korraliku ja 1-2 aasta pärast kavatsen teha comeback'i ja oma kergejõustikku ajad ja rekordid üle joosta. Aega läheb, aga eesmärk on hea!!!!

post-34338-0-25409600-1427569245_thumb.j

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tagasilöök ja nädal pausi

Teree! Nädal jälle möödas ja aeg kirjutada!

See nädal pole kerge olnud, sest olen nohu ja köha ravimisega tegelenud! Ei teagi, kust ma selle sain, aga arvatavasti kooli ballilt.

Eks algul tegi ikka väga kurvaks ja pani mõtlema, et mis minu praktilisest tööst saab ja millised minu tulemused siis tulevad. Õnneks sain aru, et see on elu ning alati ei saa nii nagu soovid. Sellega tegelikult olin arvestanud, et kevadel need haigused kerged tulema ning see võib minu kava veidi sassi ajada. Ega saangi praktilisse töösse samamoodi oma haigusest kirjutada.

Olen siin korralikult ingverit, mett, teed ja C-vitamiini tarbinud ja eks see läheb tasapisi paremaks. Trenni pole teinud, aga arvatavasti saan järgmisest nädalast uuesti trenni teha. 1.5kuud on möödas ja teeme Veikoga ka kavades muudatusi.

Toitumine pole ka ideaalne olnud, sest ilma trennita isu pole sama ning samuti on haigusel ja isul oma seos.

Võin öelda, et hetkel on olnud see kõige raskem nädal selle kava jooksul, aga selleks, et püsti tõusta on vaja enne kukkuda. Läbi pole midagi ja küll saavutan oma head tulemused!post-34338-0-06993000-1428148090_thumb.j

post-34338-0-83863800-1428148112_thumb.j

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hey hey!

Nädalavahetusel sain Veikolt uued kavad, sest pool ajast on möödas ning aeg oli muuta neid.

Toitumisel tundsin juba pikemat aega, et tunnen puudust piimatoodetest ning kalast. Kirjutasin Veikole ning ta panid need kavasse! Nüüd saan kodujuustu enne trenni ja kohupiima pärast! Nii mõnus on süüa, kui pole saanud nii häid asju 1.5kuud! Kala sain ka menüüsse ning see mul õhtusöögiks! Sain ise valida, milliseid mereande soovin.

Pole kirjutanud, et tihti ma söön. Nii: päevas 3 suurt toitu, 3 vahepala/peale trenni toitu ning muidugi sheigid hommikul, õhtul ja pärast trenni. Kuna metabolism on kiire, siis peab ikka tõesti palju sööma.

Valku läheb palju ning üldse toidulisandeid kulub meeletult. Olen nii õnnelik, et fitshop toetab mind ja saan iconfiti valku testida ja kasutada. Sama BCAA JA kreatiiniga. Minge vaadake kindlasti fitshop.ee ja tellige omale ka! Soovitan tõesti!

Trennist ka!

Esimene püramiidtrenn oli võimas! Tegin täna soojenduse ära ja alustasin!

Saavutasin sellised tulemused: kükk 90-100-107-100-90 , jõutõmme 100-115-127-115-100 , rinnnalt 65-75-85-75-65 . Lihtsalt suutnud uskuda, et palju energiat on ja palju mu jõud on muutunud 1.5kuuga . Keskmised 1-sed seeriad on kõik ka minu uued rekordid ning veel on 1 kuu minna. Arvan, et oodata on võimsaid tulemusi!

Mõtlesin, et kirjutan tihedamalt nüüd ja rohkem päevakajalistel teemadel!

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen viimasel kolmandikul ja on raske

Tere!

Kirjutan ja jagan oma hetke tunnet ja emotsiooni.

Viimasel 2 nädalal olen tundnud, et vaimselt on kava muutunud raskeks. Tunnen, et ei saavuta oma tulemusi ja et see, mida alguses kirjutasin ja lubasin, ei täitu.

Pean endasse süstima positiivsust pidevalt, sest minu hetke eesmärk polegi rasva% nulli ajada.

Ma "bulkin" ning samaaegselt "bulk" ja "cut" - pole võimalik.

Kaal tuleb küll juurde, aga samalajal ma mõtlen, et kas seda on ikka piisavalt ning äkki mu projekt ebaõnnestub.

Sellised kahtlused mu peas käivad, aga õnneks ma suudan neist mööda vaadata.

Mul teada, et pärast kavasid hakkan lihasmassi säilitama ja rohkem rasva põletamisega vaeva nägema. Samuti seadsin eesmärgiks tagasi kergejõustiku ja sprindi vormi saada.

Kuskilt tuligi alustada ja esimese faasi lõpp on varsti käes. Siit saab ainult edasi minna! Tuleb ikka leida endas seda tahet ja jõudu! Tuleb tahta, siis saavutad elus palju!

Kallitelt inimestelt tuleb õnneks kogu aeg positiivsust ja ergutussõnu.

Arvan, et teisedki on kogenud just vaimset raskust ja hakkavad kahtlema. Sellest tuleb tugevam olla ja edasi minnna!

Kes palju tahab, see palju saab!

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Pole väga pikalt kirjutanud ja tunnen ennast sellepärast halvasti.

Viimane nädal on hetkel käsil ning viimased sammud on veel vaid minna. Pean ausalt ütlema, et ei osanud arvata, et lõpp nii raskeks võib osutuda. Keha on väga ära väsinud, kõik on üksluine ning korduv.

Alguses läksin suure hurraaga tegema. Oligi hull tahtmine sees ja kõik oli 2kuu jooksul põnev ja uus. Siis juba hakkas keha väsima. Alguses tekkis suurem unevajadus, hiljem juba otseses mõttes keha valutas.

Probleeme esines ka toitumisel: keha enam ei tahtnud nii palju süüa. Eks ma pigistasin toidu endale sisse, aga see meeldiv ei olnud.

Ei taha jätta muljet nagu ma ei oleks rahul või et olen vinguja. Ma kirjeldan lihtsalt oma emotsioone.

Ma olen tegelikult väga rahul sellega, mis ma olen saavutanud. Ma pidingi kohe algul arvestama, et ega see lihtne ei saa olema ja kindlasti tuleb tagasilööke.

Ma mõistan nüüd, kui keeruline on pidevalt jälgida oma menüüd ja teha kõike kavade järgi. Respect! See ei tule kergelt ning tahtmine peab olema suur. Olen õnnelik. et suutsin midagi sellist teha ja ka tulemused tulid. Tulemused hoidsidki mind pidevalt tegevuses ja pushisid mind edasi.

See nädal käin kehakoostise analüüsi tegemas ja hetke vormi pildistame ka üles.

Aga sellega asi ei piirdu.. Suveks on plaanid olemas ja sügieks peaks olema minu blogi pealkiri saavutatud: DREAM BODY

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jaaah! Nagu pealkirigi ütleb, olen ma bloggi ja oma tegemistega tagasi! Endal jälle ärevus suur, et mis ma nüüd teen ja kuhu ma tahan jõuda. Aga alustame kusagilt!

Kuhu ma kadusin?

Ega ma nüüd otseselt ei kadunud kuhugi ise, aga bloggi küll. Bloggi jäi siis tahaplaanile, kui olin oma 3e kuist kava lõpetamas. Kool võttis tohutult aega, AINULT SÕIN JA OLIN TRENNIS, probleemid reisile saamisega jne. Polnud aega ja polnud tuju.... Kava tappis mind ikka korralikult, aga Itaalia reis tuli väga õigel ajal: sain süüa kõike, juua kõike, teha kõike. Ega kehale mõjus hästi, sest taastusin ja laadisin varud täis.

Tagasi tulles, aga lasin ennast lõdvaks: ei piiranud endale midagi, trenn polnud just nr.1 asi päevas ja ega aega ka polnud. Tegin ju terve suve tööd!!! Kes küll neid ületunde jõuab kokku lugeda😂😂

Võin ausalt öelda, et suvi polnudki minu jaoks puhkus, sest oli korralik keha tapmine. Tegin seda veel vabatahtlikult. Samas jäin väga rahule ning ei kahetse midagi! Õnneks töötasime Anettiga koos ja see motiveeris.

Augusti kuus leidsin taas jõusaali üles ja endale ka uue klubi ja koduklubi! MYFITNESS - täpsemalt Viimsi oma (linnas käies Postimaja). Uued masinad, ilus klubi ja mõnus personal!

Mis edasi?

See küsimus keerles minu peas kaua ja ootas vastust. Kord tundsin, et olin leidnud vastuse, aga see oli vaid idee puruke.

Lõpuks leidsin selle õige raja( muidugi kõrvalise abiga) : rannafitness, vähemalt idee selline. See on mulle huvi pakkunud juba pikemalt, aga pole sellesse väga enne süvenenud. Augusti lõpus aga ostsin ipadi paar raamatut ja sai uuritud asja; ei tundunud tappev ja oli vägagi põnev.

Mõeldud tehtud!

Kuidas ja millega?

" Head lihased, need kasvavad valguga" või kuidas nüüd see vanasõna oligi...

Aga jah.. Augusti kuus sai soetatud kerge varu algatuseks: valku( kaseiin, tavaline, smuutid), proteiini batoone( fast, quest!!!!) ning tundus, et olen valmis! Aga kuidas ma peaks sööma: tundus reaalne, et rasva alla saamiseks pean elama kalori defitsiidis( söön päevas vähem kui kulutan). Samas oli vaja lihast hoida. Sealt tuligi minu uus "söömisstiil" - iifym e. If it fits my macros e. Kui see mahub minu makrodesse. Veel tàpsemalt: et kas ma saan piisavalt valku, rasva, süsivesikuid jne , iga päev!

Arvutamine polnud kerge: leidsin erinevad tulemused, korrutasin, jagasin ja sain lõpuks hakkama! Hetkel siis kahe järgneva nädala makrod: 2267 kcal - 198valku, 227süsiv., 63 rasva . (35%, 40%, 25%)

Olen nüüd kohe nädal nii söönud ning pean olema aus: tunne on fucking hea! Kerge olla, samas ka energiat! Eks jah algul oli ka väsimus suurem, sest keha harjub vähem sööma, aga miski pole võimatu! Trenne saab teha korralikult ja jõud pole ka kuhugi kadumas!

Uued tuuled!

Tegin endale väikse level up'i: soetasin korraliku kaamera. Miks? Esiteks olen alati unistanud enda kaamerast ja Anettiga oleme seda koos ka väga tahtnud. Samuti tekkis mul idee: vaatan palju youtube'reid ja nad teevad vlogge ja postitavad oma trenni pilte ja videoid. Aga miks mina ei võiks ka seda teha? Saaksin tuua head pildimaterjali ja samuti oma treeninguid siin jagada! Eks vaatame, mis saame hakkab.

Loodan, et leian endale nii mõnegi kaasaelaja ja inimese, kellele minu postitused saavad olla abiks!

Seniks aga..

LIFT AND STAY FIT!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõik!

Siin minu esimene videoblogi.

https://youtu.be/8FkuPMU5A74

Palun tagasisidet ka !

Teised kaks õla harjutust:

ühe käega püsti surumine: 3x10x14kg

"military press" 3x8x35kg

Teised kaks biitsepsi harjutust:

lõuatõmme, käed all: 3x8

trossi tõmbamine, eraldi käed: 3x8x10kg

Siin ka vormi pildid( järgmised parema valguse ja ilma püksteta )

post-34338-0-12588100-1441742477_thumb.j

post-34338-0-16254700-1441742561_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Jälle!

Täna mõtlesin, et võiks teile kirjutada toidulisanditest mida ma hetkel kasutan või mis mul on olemas. Samuti tutvustan vahepalasid, mis on valgurikkad ning millega on hea oma valk igapäev täis saada.

DSCF0350.JPG

Jah! Selline on siis minu tagavara hetkel. Kõike ma igapäevaselt muidugi ei kasuta ning selline varu on umbes 2-3 kuu oma.

Mida ma kasutan?

Esiteks siis muidugi valk:

Whey Protein 80 - kõige tavalisem ja levinum valk. See on konsetraat ning kiiresti imenduv. Tavaliselt kasutan seda hommikul, vahepalana või pärast trenni. Maitseid on hetkel kolm: banaan, šokolaad(minu lemmik) ja maasikas. Kasutan seda, sest hind ja kvaliteet on kooskõlas. Pole vajadust osta 3-5 korda kallimat valku, kui toime on sama.

Cook-Bake-Cake protein - See on minu tagalas hetkel üks uusimaid liikmeid. Põhjus, miks ma selle ostsin on see, et see kannatab väga hästi küpsetamist ja kuumust. Saan panna seda pannkookide sisse . Samuti on selles valgus 80% kaseiini valku. See valk on nüüd hoopis aeglaselt imenduv ning ideaalne enne magamaminekut joomiseks. Maitsed on šokolaad ja vanilje.

Smoothie mix - Kahjuks see pildile ei jõudnud, aga hetkel minu üks lemmikuid tooteid Fastilt. Sellega saab tõesti suurepäraselt teha smuutit ning maitse on ULME. Lemmik hetkel kookose-ananassi - nagu jooks Pina-Coladat. Piimaga tuleb eriti kreemine ja hea.

Nüüd vahepalad, vitamiinid, rasvad, kreatiin ja aminohapped.

Fast Intra Workout (arbuusi maitse) - Viimati Fitshopis käies ostsin selle. Pole kunagi trenni ajal peale vee midagi joonud ja mõtlesin, et võiks ju proovida seda. Pean tunnistama, et ma olen rahul. Trennis on hea minek ning lihas kannatab rohkem teha. Samuti on lihased järgmisel päeval puhanumad. Hetkel kasutan seda, aga ei tea kas ka tulevikus, sest ei näe otsest vajadust selle järele.

Protein recovery shake ( šokolaad) - Esimest korda proovisin seda pärast trenni. Teadsin, et kodus valk otsas ja ostsin prooviks. See on nii mõnus šokolaadine ning 250ml täidab kõhtu, sest tegu on Recovery e. taastusjoogiga ning seal on süsivesikuid omajagu. Hetkel tarbin seda suurema magusaisu korral ning igapäevaselt seda juua rahakott kindlasti ei kannata.

Erinevad batoonid:

Quest Nutrition( cookies&cream, mint, S´mores, cookie dough, rasberry šoko.) Quest on nende loomisega suurepäraselt hakkama saanud ning kallis hind on seda väärt. Batoonid on lihtsalt super head ning magusad. See on tähtis, sest macrosid jälgides tekib tihti soov magusa järele ja selline batoon on kommist kõvasti etem. Samuti ostan neid kiudainete tõttu, sest ühes batoonis on 17g kiudaineid ning see on minu päevasest 35st grammist pool. Kahju, et Eestis hind krõbe. Peab USA-st ise tellima.

Fast batoonid (karamell, õuna-vanilje)- Hetkel poodides ühed odavamad batoonid. Odav ei tähenda, et nad nüüd kohe halvemad teistest. EI! Need on väga head, sest batoon on ise 35g ainult ning selle jaksab alati ära süüa. Mõne suuremaga on vahepeal ikka päris palju pusimist, et teine alla saada, aga nendega seda ei juhtu. Koolis vahepalaks - ideaalne!

Uued Nude batoonid (cheesecake, strawberry)- Need avastasin ka viimati fitshopis. Fast on suutnud luua batooni, milles mõnes kiudaineid üle 20g!! See on ühe batooni kohta väga palju. Eks selle pärast batoon võib olla kohati väga raskesti kilest kättesaadav, aga hea maitse kombenseerib selle vea.

C-vitamiin ja Omega3 - Need ei vaja pikemat tutvustamist. Omega on rasvade kättesaamiseks ning liigeste jaoks. C-vitamiin aitab hoida tervise tugevama.

Kreatiin ja Bcaa - Neid ma hetkel ei kasuta, sest eesmärk pole massi juurde saada ning trennid pole nii karmid. Kindlasti kasutan neid, kui uus massilisamise plaan, aga enne vaja ikka see rasv ühe korra alla saada.

Loodan, et saite hea ülevaate minu toidulisanditest. Hetkel pakin asju ning homme Venemaale minek. Arvan, et teen seal 3-päevase videoblogi ning üritan ka trenni teha.

Lift and stay fit!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×