Jump to content
Gymaholic

Susie-Ann - Eesti meister käesurumises

Recommended Posts

Head uut aastat!

Jõulupuhkuse ajal olen igal hommikul Spartas trenni teinud. Aasta esimest trenni alustasin rinnalevõtu ja tõukamisega. Seejärel tegin kükki. On näha ja tunda, et Saksamaal pole korralikult kükkida saanud.

Kükin siin

Naudin veel tõstepõrandaid ja lõbusaid treeningpartnereid.

Trenni lõppu demonstreerisime Kunnile jõulukuuske ja näitasin, et ka mina suudan enda kahekordset kehakaalu üles tõsta.

post-32533-0-79017200-1451811161_thumb.j

post-32533-0-13762300-1451811188_thumb.j

Uue aasta lubaduse mõtlesin ka välja - hakkan treeningpäevikut pidama. Lõpuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaks nädalat jõulupuhkust oli minu treeningutele väga produktiivne. Kuna Saksamaal ei ole iga päev võimalik jõusaalis käia ja tihtipeale on mul vaid poolteist tundi, alates hetkest, mil saan auto võtmed, kuni hetkeni, mil võtmed tagasi peavad olema, on trenni tegemine pigem stressirohke kella jälgimine. Eestis viibides seda muret ei olnud. Tegin iga päev trenni ja leidsin endale ka vahva treeneri Matise, kes mulle tehnikat õpetas, mind tagant utsitas ja hommikused ühistreeningud väga vahvaks tegi. Koos temaga tegime plaani, et oma viimases trennis kükin rekordi. Matis tegi väga head tööd, sest lisaks kükirekordile tegin oma rekordi ka clean&jerkis. Viimase puhul oli naljakas see, et kang küll lendas kõrgele, kuid ma julenud kangi püüdma minna. Viiest katsest õnnestusid kaks, millest ühte kõlbab enam-vähem näidata.

https://www.instagram.com/p/BAJS9n2pb1I/?taken-by=5usie_ann

Kui rekordid olid tehtud, siis kõige magusam osa oli trenni lõppu jalgu piinata. Tegin 3 seeriat 60-ga ja 2 pikka seeriat 50-ga. Seejärel käskis mu "treener" terve hunniku jalasirutusi teha. Väga mugav oli pärast seda kätel kõndida.

Väike kükivideo ka

Trenni lõpus avastasime, et vaatamat kõikidele trennidele, oleme me siiski päris väikesed :D

post-32533-0-15995600-1451987961_thumb.j

… ja Jaanus demonstreeris oma armsaid sokke
post-32533-0-82650300-1451987991_thumb.j

Ma tänan siinkohal kõiki tõstjaid, kes mind kükkima, rebima, rinnale võtma ja tõukama õpetasid! Samuti tänan, et te mu lollid naljad välja kannatasite, oma susse laenasite ja igal moel toetavad olite! Kui ma Eestisse tagasi tulen, siis loodan, et ei pea enam uuesti 50-ga kükkimist alustama, aga, kui pean, siis vähemalt oma tõstesussidega - need on mul nüüd olemas!

Lõppu lisan ühe ilusa video ka.
Olge tublid ning järgmised pildid ja videod tulevad juba Saksamaalt.
https://www.instagram.com/p/BAFZVOQpb5r/?taken-by=5usie_ann

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hallo!

Olen tagasi reaalsuses, Saksamaal, kus on 4 kraadi sooja ja vihma sajab.

Täna on kolmekuningapäev. Hommikul käisid ukse taga sellised olevused õnne toomas:

post-32533-0-08579000-1452099039_thumb.j

Kalendis on tänane päev punane, mis tähendab, et poed on kinni. Täna süüa ei saa ja homseks ka midagi osta ei saa. Eestis on ikka hea - iga päev on poed lahti.

Jõusaal oli vähemalt avatud.

post-32533-0-91401800-1452098994_thumb.j

Õnnistasin oma tõstesussid sisse ehk tegin kükke nii kaua, kuni kõht valutama hakkas (umbes 15 seeriat vist). Lisaks natuke lendamisi ja surumisi ja läksin minema. Kõht hakkas valutama ilmselt sellest, et olen kaks viimast päeva väga vähe söönud. Vähemalt võtsin kilode viisi valgupulbrit Eestist kaasa!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile õnnestus mul taaskord jõusaali minna. Kaks naisterahvast kiitsid mu vormi ning raskusi, millega trenni teen. Neil olevat respekt naiste vastu, kes julgevad suuri raskusi liigutada ning ka ülakeha treenida. Üks ütles, et hoiab mul pidevalt silma peal. (hirmus.)

Pärast kahenädalast kükipuhkust Eestis lootsin, et Saksamaal kiidetakse mu tugevaid jalgu, kuid antud situatsioonis tundsin end nagu Johnny Bravo.

post-32533-0-67337600-1452349238_thumb.p

Täna toimus meie stuudios reklaam/tutvustusvideo filmimine.

Väikest teaserit saab näha siit.

https://www.instagram.com/p/BAUjYYopb2B/?taken-by=5usie_ann

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hassfurdis tuli ka lõpuks lumi maha!

Täna oli naljakas trenn.

Soojenduse ajal tuli administraator mind noomima, et teise spordiklubi reklaamidega kaetud autoga nende parklas pargin. Äärmisel negatiivne algus trennile. Paremaks see kahjuks ei läinud. Tahtsin oma üht kükiseeriat videosse võtta ning küsisin selleks teise külastaja abi. Ma ei imesta, et ma teda kunagi kükkimas pole näinud, sest ta ei osanud kükki filmidagi. Pärast video vaatamist, küsisin, mis asi see on. Ta oli üllatunud, kui kuulis, et on vaja filmida küki sügavust, mitte kükkija peanupukest. Tulemust saate näha alljärgnevas videos. Õnneks polnud tegemist minu isikliku rekordipüstitusega.

https://www.instagram.com/p/BArvynBpb0m/?taken-by=5usie_ann

Pärast seda kükiseeriat ei teadnud ma, kas nutta või naerda. Lausa koomiline, kuidas keegi niiviisi kükki filmib.

Ladusin pahaselt kangile 5 kilo veel otsa ja küsisin administraatori endale kaamerameheks. Järgnevat raskust polnud ma üksi kükkinud. Osaliselt sellepärast, et ma kardan allajäämist, aga pigem sellepärast, et koos on alati lõbusam. Kuid nüüd olen Saksamaal üksi ning kahjuks pole kellegagi koos trenni teha. Võtsin kätte ja kükkisin üksi. Tulin isegi üles. Võideldud kükk, nagu mu "treener" Matis ütles.

https://www.instagram.com/p/BArwl-xpb2R/?taken-by=5usie_ann

Pean oma hirmudest üle saama ja harjumused lahti laskma. Tegelikult ei ole tegemist hiiglasuurte raskustega - alates sajast kilost algab alles kükk! Eks ma vaikselt lepin olukorraga, et tuleb üksi, ilma teiste inimeste toetuse ja julgestuseta, edasi areneda. Plaanis on varsti 100 kilo turjale võtta. Üksi. Kahjuks.

Õnneks mu saklastest kliendid pole üksi :)

Positiivset meelt!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sosinad käisid, et tublil käesurujal on täna sünnipäev! Susie-Ann, ilusat ja rõõmsat sünnipäeva! :):):)

Ma usun, et selline oleks Sulle üks õige sünnipäevatort :D

post-26029-0-60968000-1454326707_thumb.j

Ja loodan, et Sul täna nii ei juhtu:

post-26029-0-70420200-1454326721_thumb.j

Igatahes naudi oma päeva ja, kui Sul täna kätt surutakse, siis suru täiega vastu! :D;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sosinad käisid, et tublil käesurujal on täna sünnipäev! Susie-Ann, ilusat ja rõõmsat sünnipäeva! :):):)

Ma usun, et selline oleks Sulle üks õige sünnipäevatort :D

attachicon.gif900a437a46e63370d037901199cc1ad7.jpg

Ja loodan, et Sul täna nii ei juhtu:

attachicon.gif50686025.jpg

Igatahes naudi oma päeva ja, kui Sul täna kätt surutakse, siis suru täiega vastu! :D;)

Suured tänud!

Jalapäeva ma ära ei unustanud - sain oma sünnipäeval kätte korterivõtmed ning jalapäevaks oli asjade tassimine kolmandale korrusele :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on rõõm teatada, et juba vähem kui kuu aja pärast väisan Eestit! Viibin Eestis (Spartas) 14.-17. aprillil, et saaks 4 päeva korralikult trenni teha, tõstetehnikat harjutada ja meeldivas õhkkonnas raskuseid liigutada. Siinne töögraafik ei võimalda nii tihti ja nii kaua trenni teha, kui sooviksin. Vahel õnnestub endale 2tunnine auk tekitada, et trennis ära käia, mis tähendab, et reaalseks trenni tegemiseks on mul napilt tunnike. Jõusaalis olev seltskond ja üleüldine atmosfäär viib treeningmeeleolu nullilähedale. Näide: kord, kui olin lõpetanud rinnalt surumise, tuli "rinna-biitseptsi vend" minu juurde ja karjus näkku: "Kes õpetas sulle rinnalt suruma?!" Ega ei osanudki sellisele küsimusele midagi vastata, nagunii ta ühtegi eestlast ei tea. Ilmselt ei kiitnud too isik sillaga surumist heaks.

https://www.instagram.com/p/BByFyxPpb9I/?taken-by=5usie_ann

Üleüldse on väga vähe selliseid jõusaali külastusi, kus inimesed minuga rääkima ei tule ega rumalaid küsimusi ei küsi. Üks huvitav küsimus, mis kord küsiti: "Kas sa soovid lihaseid veel suuremaks saada või tegeled lihaste põletamisega? Kas sa kaalud siis rohkem kui tavainimene?"

Tolles jõusaalis pole ma tõesti "tavainimene". Tegemist on sellise klubiga, kuhu inimesed sõidavad autoga kohale, et saaks lindi peal jalutada.

Veidi kaugemal asub aga NACi jõusaal, kus käivad hoopis teistsugused inimesed. Kahjuks on see aga liiga kaugel ning rattaga ma seal 2tunniga ära ei jõua käia. Kui ma endale kunagi auto saan, hakkan "endasuguste" inimestega koos treenima, kus treeningatmosfäär on palju soosivam.

Eestit oodates!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sild on ilus ja määrustepärane, tubli! Selline sild hoiab tõesti õlaliigese surumise ajal ohutumas positsioonis, käsivars ei pea liiga alla liikuma, enne tuleb kang vastu rinda. Ja õlg läheb vähem venitusse, mis pikemas perspektiivis aitab õlad tervena hoida. Ja kui vaadata hiljuti Tartus maailmarekordi surunud noort Eddie Berglundi, on silla osaski veel arenguruumi :D  https://www.youtube.com/watch?v=2GsU5EHW9x4

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna ma kuskil mujal ei blogi, kirjutan oma elust-olust siia. Endal lõbus kunagi hiljem lugeda ning ehk pakub ka kellelegi teisele minu elus toimuv huvi.

 

 

Olen nüüdseks Lõuna-Saksamaa väikeses külas elanud ja töötanud napilt alla poole aasta. Nagu väikeses külas ikka, teavad inimesed üksteist ja jutud liiguvad. Hetkel olen kuulnud kahte, mis minu kohta käivad. Osad räägivad, milline trotsi täis neiu ma olen, kes kompromisse ei sõlmi. Teised räägivad, et nende väikesesse külakesse on elama asunud maailmameister, kes suudab maast lahti tõsta  lausa 70 kilogrammi (!) Viimast verisooni kuuldes ei teadnud ma, kas nutta või naerda, et nii väike number kellegi poolt välja mõeldi :D Esimese versiooni taga on aga üks lugu – millest see üldse alguse sai, kuidas kõik tegelikult oli, keegi enam ei tea, kuna iga järgnev vestlja pani loole veel oma nüansi juurde ning ühest väikesest arusaamatusest kulmineerus draama. Lõppkokkuvõttes jäid mu tööandjad ühest tööotsast ilma, kuna nende stuudios töötab uhke välismaallane, kellega pole võimalik normaalselt suhelda.

 

 

Nagu ikka, loodus tühja kohta ei salli ja meie stuudio sai ühe suure pakkumise. Hakkasime 35km kaugusel asuvas linnas, ettevõttes Bosch, firmafitnessi tegema. Ilmselt teavad kõik, kui suure ettevõttega tegemist on. Pea kogu selles linnas elavad inimesed töötavad seal. Firmal on eraldi rühmatreeningute saalid, koos vinge muusikasüsteemi, mattide, peeglite ja kõige muuga sisse ehitatud. Lisaks rühmatreeningutele teen ka 15 minutilisi liikumisi, et inimesed korraks end tööpäeva keskel püsti ajaksid ja värskendaksid. Viimased on päris põnevad, kuna toimuvad nii kontoripoolel kui ka tehase poole peal. Tehases kannan suuri kaitse/turvasaapaid (?) (ehk on eesti keeles selline mõiste) ja keset tehaselärmi tuleb väike grupp töötajaid võimlema. Vahva!

 

 

 Seoses suure lisatööga, on mu töökoormus kasvanud. Töötan 10-12h päevas. Ainuke puhkus päevas on siis, kui autoga tööpäeva keskel teise linna kihutan või sealt tagasi. Ja sõna “kihutama” ei kasuta ma niisama, kuna ajaline surve on kohutav. Nii, kui ühe kliendiga veidi kauem läheb – kes soovib jutustada, kellega läheb aega, et uus kohtumine kirja panna, kelle probleem vajab rohkem lahendamist.... nii olengi teise linna hiljaks jäänud.

 

 

Kuidas ma süüa jõuan? Ega ei jõuagi, ma joon. Eelmisel õhtul teen endale päevaks smuutid valmis ja siis autos kugistan need alla. Olen n-ö vedelikudieedil :D

 

 

Hetkeline olukord õpetab mind stressiga toime tulema. Selle asemel, et autos kramplikult rooli pigistada ja kella jõllitada, istun mugavalt ja lepin sellega, et ega minu närveerimine ummikut liikuma ei pane ega teeauke ära ei paranda. Samuti olen hakanud rohkem asjade üle nalja viskama. Paar päeva tagasi öeldi mulle, et mul pole siin külas sõpru, kuna mu naljad olevat liiga sarkastilised.

 

 

Juulikuus saame endale ühe töötaja veel juurde ja siis peaks töökoormus normaliseeruma.

 

 

Selle ajaga saavad mu naljad ainult halvemaks minna....

 

 

Muudetud kasutaja Gymaholic poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere taas kõigile!

 

Pärast pikka pausi kirjutan taaskord siia. Suve keskpaigas tulin tagasi Saksamaalt, kus töötasin personaaltreenerina. Kogu sealne töökorraldus ja eluolu viskas üle, pakkisin koti ja ostsin järgmiseks päevaks lennupiletid. Nüüd tegutsen Eestis edasi personaaltreenerina ning minu ettevõtmisega saate lähemalt tutvuda www.firmafitness.ee

 

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. FirmaFitnessi blogi pean samuti, kuid seal teised teemad. Käesolevas blogis keskendun käesurumisele, mis vähe kajastust leiab. Võtan eesmärgiks sellest rohkem kirjutada ning pilte ja videosid lisada. 

 

Sel aastas võitsin ma taas meistritiitli ning olen nüüd neljakorda Eesti meister käesurumises. (Neljakordne seetõttu, et kahel aastal mõlema käe meister.)

 

14915633_10154966918909218_3814701516017417640_n.jpg

 

 

EMV käesurumises parema käega

 

 

EMV käesurumises vasaku käega

 

 

 

Kuidas me käesurumisvõistlusteks valmistusime?

Väike video on siin

 

 

 

Praegusel perioodil teeme käesurujatega hoolsalt trenne - Lätis ja Soomes toimuvad lähiajal võistlused. 

Millistele võistlustele ma jõuan, ma veel ei tea, kuna mul samadel nädalavahetustel ka koolitused. 

 

Lisaks maadlen ma hetkel tugeva hüppeliigese vigastusega, mille kaks kuud tagasi katki kukkusin. Käesurumist see õnneks ei sega, aga üldfüüsilist treeningut küll. Kangiga pole kaks kuud kükkinud, tõstmisest rääkimata. Jalgades hoian toonust isoleeritud harjutustega ning headel päevadel teen jalapressi. 

 

Kui jalg on haige, tuleb harjutusi teha kätelseisus ;)

 

Loodetavasti sain teid põgusalt hetkeolukorraga kurssi viia ning pakkuda teile toredat vaatamist.

 

Püsige terved!

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis toimus sel pühapäeval käesurumistrennis?

 

Alguses oli kõik väga vaikne. Igaüks nokitses omaette erinevate randmeharjutuste kallal. Kel oli eelmisel nädalal toimunud käesurumisvõistlused Lätis veel meelel, kel lihtsalt rahulik pühapäevane meeleolu. 

 

Seekord proovisin enda jaoks uut harjutust, mis nõuab õlavarre kakspealihaselt rohkem staatilist võimekust. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hjEFhwaNjL0&feature=youtu.be

 

Kohatine vaikus jätkus ka käesurumislaua taga. Pärast esimese video fimimist öeldi, et me (naissurujad) oleme igavad ja me võiksime rohkem karjuda, kaasa elada, emotsioone välja näidata. 

 

Seepeale mina...

https://www.youtube.com/watch?v=ebB3dRXC-t4

 

 

Uuel pühapäeval uued surumised. 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×