Jump to content
Gymaholic

Susie-Ann - Eesti meister käesurumises

Recommended Posts

Tere kõigile!

Ma tahan kõigile jagada oma rõõmu! Ma saan kükkida!

Jalaluumurd paraneb jõudsalt ning selle nädala jalatrennis sain jälle tiba suurema raskusega kükkida. Sellenädalaseks raskuseks sai 60 kilo. Suurendan raskust väikeste sammukestega, et jõuaksin tagasi oma rajale.

Väljaasted veel nii kiiresti ei arene, kuna varvastel ma lisaraskust veel kanda ei saa. Käärkükki kannatas 30 kilose kangiga teha, 40 kilo oli jalale juba liig. Kodus harjutan tasakesi alles varvastel käimist.

Viimane jalatrenn oli esimene jalatrenn üle pika, pärast mida ma ei longanud ega valutanud oma jalga. Valutu jalatrenn on üks asi, mis mind õnnelikuks teeb :)

Rinnalt surumisega sama teema- viimases trennis surusin veidi üle oma soojendusraskuse ja liigun tibusammukeste kaupa ülespoole, kuna õlad siiski 100% terved ei ole. Trenni kannatab teha, kuid käsi täiesti selja taha veel väänata ei saa.

Lisaks jõusaalis treenimisele olen ka klubikaaslastega kätt surunud. Ühised lauatrennid mööduvad lõbusalt ning valmistumine 31. oktoobril toimuvateks I Eesti Meistrivõistusteks käesurumises on täies hoos. Meie võistlused toimuvad koos Innar Mardo memoriaaliga Salme Kultuurikeskuses. Kaasa on võimalik lüüa kõigil huvilistel! Ei pea olema eelnevalt meie trennides käinud. Kui jõudu ja tahtmist on, siis muu pole oluline. Oluline on vaid eelregistreerimine, mida saab teha siin.

Samuti on valmis meie promovideo. Head vaatamist!

Olge terved!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Sügisesed külmad ilmad on alanud väga mõnusalt.

Laupäeval toimusid Telliskivi Koduklubis lahtiste uste päevad, kus degusteerisin IconFiti Fitness Shake'i ja Whey Protein 80. Samuti tutvustasin rahvale TRX Suspensiot treeningut.

post-32533-0-16937300-1444712309_thumb.j

Veel viimaseid ilusaid ilmasid olen nautinud kas tsikliga sõites või ratsutades.

post-32533-0-81321700-1444712379_thumb.j

Lisaks ei puudu ka jõusaalitreeningud. Trenni lõppu tegin kord kõhtu, millest ühe seeria filmisin üles.

Seoses 31. oktoobril toimuvate käesurumisvõistlustega proovin erinevaid põnevaid harjutusi sõrmedele, randmetele, kätele. Viimases trennis üritasin ketast keerutada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd, kui lähedastele on uudis teatavaks tehtud ja lepingud allkirjastatud, saan ka siin teatavaks teha, et kolin taas Eestist minema. Seekord üheotsa piletiga.

Tutvuse kaudu sain Saksamaale spordiklubisse personaaltreeneriks.

See uudis tuli väga ootamatult – mulle helistati ja öeldi, et oktoobrist on mind vaja. Ütlesin neile, et pean 31. oktoobril tulema Eesti meistriks käesurumises ning enne novembrit ma tulla ei saa. Nad kiitsid mu pühendumuse heaks ning alustan novembris.

Nii nagu kõik halb tuleb korraga, tuleb ka kõik hea korraga ning üpris kahju on praegusel ajal Eestist ära minna. Oleks selline pakkumine tulnud suvel, kus mu elu oli segane, kirju ja kohati tühi, ei oleks mu süda nii raske olnud.

Teisalt olen ma väga õnnelik, kuna Saksamaale unistasin ma nende kahe Eestis elatud aastate jooksul tagasi kolida ning treeneritööd meeldib mulle palju rohkem teha kui oma erialast tööd. Seega win-win. Igal asjal on omad plussid ja miinused. Üritan ka praegu asja rohkem positiivsest küljest vaadata ning lohutada end sellega, et jõulupuhkuse veedan Eestis ning mõni nädalavahetus Eestis veeta, on vaid raha küsimus.

Ehk õnnestub mul ka Saksamaal mõned käesurujad leida, kellega koos treenida ning võib-olla ka mõni võistlev sportlane, kellega koos poseerida, sest oma lavaplaane ei taha ma veel maha matta.

Katseaeg on 3 kuud ning ehk olen juba vähem kui kolme kuu pärast kohviga oma kodu ukse taga :D

Elame näeme

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahju, et ära kolid :(

Sinusugustest särasilmsetest, optimistlikest ja aktiivsetest inimestest just puudus... Aga igatahes jõudu ja sportlikku meelt Sulle uutel väljakutsetel ja 31. oktoobril näeme :) Saad mulle käesurumises võtteid veel enne ärasõitu õpetada ;)

Kas blogimist ikka jätkad siin?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh ilusate sõnade eest :)

Käesurumisvõtteid õpetan hea meelega ning blogimist jätkan samuti siin. Elu hakkab nüüd veel rohkem spordi ümber keerlema ning kui võimalik ja lubatakse, võtan IconFiti ka endaga kaasa - seega põhjust, miks blogimine siin lõpetada, vast ei ole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käimas on viimased 2 nädalat Eestis. Töölt tulin ära, nüüd saab rahulikult kõige vajalikuga tegeleda, mis enne ärasõitu tarvis ära teha. Esiteks on vaja tegeleda paberimajandusega, treeningute ettevalmistamisega, anatoomia jms erialase saksa keele õppimisega. Teiseks peab veel kõik ägeda enne ärasõitu ära proovima.

post-32533-0-93941400-1445865955_thumb.j

Nüüd on lõpuks terve päev aega iseendale. Hommikupoolikud veedan õues joostes ja kastaneid korjates.

post-32533-0-37314700-1445865723_thumb.j

post-32533-0-51913500-1445865741_thumb.j

Varsti saan hakata kastaniviina tegema :D

Laupäeval toimuvad kauaoodatud esimesed Eesti meistrikad käesurumises. Töö käib - nädalavahetusel harjutasin plahvatuslikke käesurumisliigutusi, täna õhtul teen surumist ja rinnalevõttu. Nädala teise poolde jätan jalatrennid, siis saab võistlustel enda käe kõige peale jätta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Teid tervitab Eesti esimene meister käesurumises!

post-32533-0-24481600-1446406551_thumb.j

31. oktoobril toimusid Salme Kultuurikeskuses koos Innar Mardo memoriaaliga Eesti päris esimesed meistrivõistlused käesurumises, kus selgitasime välja Eesti tugevaimad käesurujad. Parimad surujad selgitatakse välja mõlema käe arvestuses eraldi (nii tehakse ka MM-l). Tegemist oli ajaloolise sündmusega käesurumise ajaloos. Väga uhke on olla ametlikult Eesti esimene naiskäesuruja ja nüüd ka Eesti esimene meister mõlema käe arvestuses. Nüüd saan linnukese oma “to do” listi kirja panna ja õnnelikult Saksamaale kolida.

Nagu ka teistelt võistlejatelt, küsitakse ka minu käest, et milline näeb välja minu ettevalmistus võistlusteks.

Hiljuti hakkasin huvituma tõstmisest ja olen paar trenni koos tõstjatega teinud. Esmaspäeval tegin elus teist korda rinnalevõttu.

Teisipäeval treenisin õlga, kolmapäeval tegin paar tundi aeroobset ja õhtul viskasin saunas kõvasti leili. Neljapäeval tegin jalatrenni ja päev enne võistlusi tegin kogu keha kergelt läbi. Lisaks tegin füsio poolt soovitatud n-ö tilu-lilu harjutusi, et oma mahajäänud lihaseid järele aidata.

Eelnev töö käesurumiseks oli varem juba ära tehtud – käesurumitrennid, sõrmede, randme ja haarde tugevdamise harjutused. Viimaseid ma enam nädal enne võistlusi ei teinud.

Reedel läksin varakult magama ja nägin unes, et üks meie parimatest surujatest ei tulnud võistlustele kohale ja meistritiitel läks hoopis kellelegi teisele :D

Hommikul veel mõtlesin, et kas kõik on olemas ning kas kõik on korraldatud, kuna me käesurujatega ise korraldasime kogu üritust ja ise ka võistlesime. Koormus oli päris korralik. Paljud asjad oleks võinud teistmoodi olla, aga küll me oma vigadest õpime ja uued meistrivõistlused tulevad kindlasti veel paremad, kuna nüüd on meil kogemus olemas.

Eelmatšid olid põnevad, kuna oma konkurentidest teadsin ma vaid ühte. Väike põnevus oli sees, kuna ma ei teadnud, kuidas uued vastased suruvad ning samuti ei teadnud ma, kas mu klubikaaslane on minu vastu uued trikid välja mõelnud, kuidas mind võita. Vasaku käega probleemi polnud – paari matšiga olingi kohe finaalis. Parem käsi on mu klubikaaslasel aga tugevam ning esimesel matšil tulid meil käed lahti. Kui käed libisevad lahti, seotakse need kinni. Seotud kätega olen ma tugevam, suudan jõudu paremini rakendada ning finaalipilet oligi minu.

post-32533-0-49202000-1446406106_thumb.j

post-32533-0-32550400-1446406140_thumb.j

Finaalis sama lugu – vasaku käega tuli võit koheselt. Paremad käed libisesid lahti ning kinniseotud kätega olin ma võitnud.

Kinniseotud kätega ei anna mu õlavigastused ka nii väga tunda. Parem õlg oli mul aga enne võistlusi päris haige, rullisin ja mudisin seda ning muretsesin, et lahkun võistlustelt veel hullema valuga. Õnneks hullemaks asi ei läinud, kuid füsio peab nüüd minuga korralikult vaeva nägema, et mu õlg taas korda saada.

Paar videot eelmatšidest

Lebo ots :D

Kokkuvõttes jäin kogu üritusega rahule ning paremini ei olekski saanud minna. Lavalt lahkudes võttis mind maha Õhtuleht ning esmaspäeval on oodata minust lugu, samuti jäin reporteri kaamera ette. Mind saab näha video lõpus.

http://www.reporter.ee/2015/10/31/43-aastane-kolme-lapse-ema-sai-bodyfitnessis-iii-koha/

Täna andsin kätele puhkust ja käisin metsas ratsutamas. Nautisin kaunist võistlusjärgset pühapäeva.

post-32533-0-43693400-1446406068_thumb.j

Palju õnne kõikidele võistlejatele!

post-32533-0-39637400-1446406193_thumb.j

post-32533-0-54643500-1446406220_thumb.j

post-32533-0-25623400-1446406380_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sportlio poolt väga kiftlilt tehtud video minu viimasest finaalimatšist ehk video sellest, kuidas Suskast sai kahekordne meister.

Samuti olin eile hommikul Terevisioonis paberkujul. Urmas Vaino ütles, et selle neiu tahaks küll saatesse kutsuda. Paar tundi hiljem mu telefon heliseski ning kolmapäeval on põhjust varem ärgata.

post-32533-0-27687500-1446534843_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Elan ja töötan juba Saksamaal, aga enne, kui ma siin videosi tegema hakkan, postitan veel paar videot oma viimasest trennist Spartas, mille tegin mõned tunnid enne väljalendu.

Positiivne lõpp trennile: tõukasin esimest korda

Veel positiivsem lõpp trennile: ühine akrobaatika

Bis bald!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tervitused Saksamaalt!

Elan ja töötan sellest nädalast Saksamaal personaaltreenerina. Teisipäeval jõudsin kenasti kohale vaatamata Estonian Airi pankrotile ja Lufthansa streigile. Pärast kahe tööpäeva olen endale saanud juba 3 klienti. Loodan, et tõusutee jätkub sama tempoga.

Töötan väikeses linnas Lõuna-Saksamaal personaaltreeningu klubis. Keegi siia suuri raskusi tõstma ei tule, inimesed tulevad end liigutama, ravima, tihtipeale ka jutustama. Täiendan antud klubi oma teadmistega jõutreeningust. Teised 2 treenerit on spetsialiseerunud vastavalt toitumisele ja fastsiatreeningule. Klientidele teen erinevaid jõuharjutusi, TRX treeningut, EMS treeningut, Galileot ja põnevaid keharaskusega harjutusi. Võimalusi on siin mitmeid.

Mõned pildid klubist.

post-32533-0-47544700-1447515797_thumb.j

post-32533-0-54039500-1447515818_thumb.j

post-32533-0-91044400-1447515838_thumb.j

Klubis on 2 ruumi personaaltreeningu tegemiseks ja 1 rühmatreeningute saal. Hästi vahva on see, et interjööris on kasutatud sinist, musta ja valget :D

Lisan ka paar videot tänastest soojendusharjutustest.

https://instagram.com/p/-EfcdDJb3G/?taken-by=5usie_ann

Kõhulihas slingidega - slingid on nagu TRX suspension

https://instagram.com/p/-EgIqrJb4-/?taken-by=5usie_ann

Ja Slack Nut tasakaaluvahendil ühejalakükid

Õnneks saan suurema osa enda treeningutest teha ära plokksüsteemil ja sangpommidega, kuid kükkimiseks ja rinnalt surumiseks pean õige jõusaali siit endale leidma.

Nautige trenne!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Saksamaal on ilm ka viimaks sügiseseks läinud. Väljas vihma sajab ning inimesed põgenevad katuse alla end treenima.

Tänaseks päevaks olen Saksamaal töötanud 8 päeva. Töötan argipäeviti ning nädalavahetuseti püüan puhata, mis tähendab, et saan enda treeningutele rohkem pühenduda. Enda trennid veel nii hästi ei suju, kuna kükipuuri, hantleid ega kangi siin pole. Paljud lemmikharjutused jäävad tegemata. Suurim raskus siin on 24 kg-ne sangpomm. (Siinkohal rõhutan, et jõusaalihundid siin ei treeni - siin õpivad inimesed end õigesti liigutama ja treenima.) Teen sumokükke kahe tasakaalulaua vahel, sirgete jalgadega jõutõmbeid erinevate tasakaalulaudade ja -taldrikute peal. Samuti on mu jalapäevas nüüd rohkem ühejalakükke. Iga harjutus on kontrollitud ning võimalikult aeglase tempoga, et niigi väikese raskusega mingitki koormust anda. Õnneks plokksüsteem on siin olemas, millega seljapäeva saab ära tehtud. Ülejäänud lihasgruppide puhul kasutan siiski enamjaolt sangpomme - see on mulle ka lihasvalu tagasi toonud.

Maja taga asub ka üks korralik jõusaal, kuid kuna tegemist on meie mõistes MyFitnessiga, siis on võimalik sõlmida vaid 1 või 2 aasta pikkuseid lepinguid, mille kogusumma tuleb kohe välja maksta. Kohalikud teadsid aga rääkida, et nurgataguseid keemikute jõusaale pidi siinkandis ka olema. Kui täpsemad koordinaadid teada saan, lähen uurin järele.

Kui enda trennidega veel ree peale ei ole saanud, siis tööga aga küll. Järgmisel nädalal on minu juurde aja kirja pannud juba 25 inimest. Samuti on osad neist mind broneerinud kuni 2016. aasta oktoobrini. Mulle tundub, et pärast jõulupuhkust tuleb Eestis veel üks kohver kaasa pakkida.

Kõike vahvat!

post-32533-0-16591400-1448040344_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädalavahetuseks sõitsin sõbrale külla, kes elab nüüd minust vaid 3-4tunnise autosõidu kaugusel.

Kaks päeva sain korralikus jõusaalis trenni teha. Esimesel päeval tegime jalgu ja teisel päeval rind-selg-õlg. Võtsin, mis võtta andis ja ka kolm päeva hiljem on lihasvalu vägagi tuntav.

Väikese video tegime ka.

Loodan, et enne jõule saan veel kuskile kükkima minna.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh!
Käesurumine on siin populaarsem ala kui Eestis.
Laupäeval toimuvad Põhja-Saksamaal võistlused, kuhu alguses plaanisin minna. Oma õlavigastuste tõttu veel osa ei võta, kuna tegemist ei ole nii oluliste võistlustega. Las mu õlad veel paranevad. Naudin veel 12 kg-ste sangpommidega surumist.
Eks neid võistlusi ja ühissurumisi tuleb uuel aastal veel. Vaja on vaid end kohale kuidagi saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tähtpäev!

Tänase päeva seisuga olen täpselt kuu aega elanud Saksamaal.

Selle aja jooksul olen 4 korda jõusaali külastanud. Enesetunne muutus vahepeal päris kehvaks. Olles pikka aega jõusaalist eemal, muutun pahuraks ja närviliseks, kuna ei saa end kuskil välja elada.

Alles paar päeva tagasi leidsin jõusaali, kus mul lubati käima hakata. Miks kasutan sõna “lubati”? Hassfurt on väike küla ja kõik teavad kõiki. Spordiklubide juhatajad ei salli meie stuudiot ega selle töötajaid. Konkurents on kõva ja vimm suur. Samuti kõik teavad mind. Hassfurdi loetuim ajaleht kirjutas meie stuudiost artikli, milles oli muuhulgas ära mainitud, et olen Eesti meister käesurumises. Näiteks iga kord, kui keegi mind ära tunneb, küsib, millal kätt suruda saab. Seetõttu teavad mind ka spordiklubide juhatajad ning paljud spordiklubid ei lase mind isegi üle oma ukseläve – kardavad, et käin spioneerimas.

Naised saunas rääkisid, et spordiklubil, kes mind lõpuks oma uksest sisse lubas, on vist ärilised plaanid minuga. Ilmselt loodavad nad mind salaja pildistades endale reklaami teha: “Ka Bewegungsraumi treenerid treenivad meie juures” vms.

Tööga olen väga rahul – teiste inimeste aitamine sunnib end pidevalt edasi arendama, lugema, uurima, katsetama. Kliente on, tööd jagub. Hetkel treenin nädalas keskmiselt 25 klienti. Pea kogu minu vaba aeg kulub treeningute ettevalmistamisele. Siiani negatiivset tagasisidet saanud ei ole ning tööandja on mõista andnud, et tema sooviks mind siia isegi kauemaks kui üheks aastaks. Seega prooviperioodil mind lahti ei lasta ning veebruarist hakkan oma rühmatrenne siin andma.

Nüüd pakin asjad ja lähen oma viiendasse jõusaalitrenni. Ka omamoodi tähtpäev.

Ass to the grass!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõulumeeleolu on õhus. Iga päev saan klientidelt kingitusi. Paljud hooletsevad mu vormi eest ja toovad maiustusi, sest ka ümmargune on vorm.

post-32533-0-56026700-1450434981_thumb.j

Kaks mu lemmikklienti on mind üllatanud palju vahvamate kingitustega.

Täna kingiti uued tossud

post-32533-0-44864200-1450434960_thumb.j

Juhtumisi on mul täna jalapäev, nii et kohe saan järele proovida.

Vahva on olla treener, kuid parim kingitus on inimese emotsioon pärast treeningut. Õnneks ei pea selleks jõuluperiood olema :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nagu lubatud sai, oli käesurumine Pärnus sportlaste jõuluturniiril esindatud. Tutvustasin spordiala, tegin näidissurumist ning soovijad said ka minuga rammu proovida. Jällegi leidsid telekaamerad mu üles ning käesurumist saab näha alates 00:38

http://www.tv3play.ee/sisu/seitsmesed-uudised-2015/689164?autostart=true

Viskasime nalja, et järgmisel aastal võtavad ka kaks käesurumissportlast võistlustest osa.

Samuti olen vahepeal igapäevaselt Spartat külastanud. Enne Saksamaale kolimist avastasin enda jaoks tõstmise ning jõudsin paar korda rinnale võtta ja ühe korra tõukamist proovida. Nüüd proovisin esimest korda rebimist.

https://www.instagram.com/p/_3_5iepb1k/?taken-by=5usie_ann

Oma viimast nädalat Eestis jätkan tõukamise tähe all. Trennidest ei puudu ka rasked kükid, kuna usaldusväärsed spotterid on kohe võtta (erinevalt Saksamaa jõusaalist).

Vinget aastavahetust kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×