Jump to content
Sarge

Taavi Merisalu Blogi

Recommended Posts

Sest ma rääkisin Silvariga juttu FB ja ütlesin, et kohe teen pildid. Võtsin riided seljast, andsin Kädyle telefoni kätte ja kohe kiired klõpsud. :D Aga eks järgmine kord tean, et pildid teen WC's ja kindlasti ka müts peas!

Võid peapaelaga ka teha :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii... kirjutaks natuke blogimaterjali ka. :D

Tegin täna jalga ja esimesed 3 harjutust sai videosse ka võetud. Reitele tegin 25 seeriat ja säärel 4 seeriat. Lisaks veel 8 seeriat biitsepsit ka kerge raskusega ja tunnetuse peale. Kuna siin seda pehmet vööd ei ole, siis panin igaks juhuks õrnalt paksu vöö peale.

Ei hakka pikka juttu tegema ja panen hoopis video. Videoga tervitan kõiki neid, kes väidavad, et neil on liiga pikad jalad, et põhja kükkida. :)

PS! Ostsin täna lõhefileed ka. Ca 10€ kg ja isegi nahka ei ole. Poole kilone karp 5€ ja usun, et hakkan päris tihti seda ostma. Varem ei julgenud, sest ei teadnud, mis seal kirjas on ja täna riskisin. Täiesti naturaalne ja maitsestamata. :) Mainin, et kanafilee maksab siin 12€/kg.

Sool ja piprasegu peale, külmikusse seisma ja söömiseks valmis. ;)

post-4814-0-73410300-1437248588_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Väike ülevaade... eile tegin rinda ja täna annab kergelt tunda - mõnus. Vahetasin mõnda harjutust ja timmisin ühe trenažööri ka nii paika, sain peaaegu soovitud efekti. Kirjutasin kõik kenasti päevikusse üles, mis asendis mingi asi aparaadil oli, et järgmine kord selle peale aega ei raiskaks. :)

Olen viimased kaks trenni sellist asja ka kasutanud, et baasharjutused teen normaalsete puhkepausidega ja isoleerivad harjutused 30-60 sek pausid. Asi lihtsalt selles, et kuna suurendasin mahtu, siis läheks terve igavik trennis. :D Aga varsti muudan natukene oma treeninguid ja hakkan trenne tegema stopperiga. Veel ei ole täpselt paigas, mis ma teha tahan, aga küll annan teada ;).

Pärast trenni sõin kähku mõned lõhevõileivad ja kalale. Kaldast midagi ei saanud ja ilm ka lubas, siis võtsime paadi ja läksime merele. Hoovus oli nii suur, et viis isegi 400g landi minema. :D Aga leidsime ka vaiksemaid kohti, kus hoovust ei olnud. Kokkuvõttes eriti kala ei olnud. Mina sain 2 turska (mõlemad ca 2kg) ja kahepeale veel 11 heeringat. Hakkasime juba koju minema ja siis tuli üks heeringas mulle rakenduse otsa. Kuna heeringas on parves, siis mõtlesime, et proovime veel. No 11 saime ära, siis oli parv alt ära liikunud ning läksime koju.

Lisaks kõigele nägin ma esimest korda elus delfiini. :P Seda ikka vabas looduses, mitte akvaariumis või basseinis. :) Norras on siin "metslambaid" ka ja neid ka nägin kui tunnelist välja kõndisid ema kahe tallega. Muidu elavad mägedes, aga ju olid linna ära eksinud.

Täna trennist vaba. Oleks ilus ilm, läheks võrkpalli mängima, aga meil pooleteise nädala jooksul korra ainult päike olnud. Muidu stabiilselt 10-13'C ja tibutab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Tegin täna selga ja õla keskosa. Video ka lõuatõmmetest. Riputasin 15kg külge ja kava nägi ette 4x5. Videos tundub kõvasti kergem, kui tegelikult ise tundsin. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Täna läksin trenni ja kiibilugeja viskas punase tule ette - minu kuukaart on aegunud. 20ndal maksin raha, aga leping pidi algama 25. kuupäevast, aga õnneks admin ütles, et minge tehke oma trenn ära. :) Mul ei ole mõtet uut kaarti ka teha, sest nädal maksab 45€ ja kuu maksab 68€.

Tegin täna fullbody trenni - 4 harjutust jalgadele, 3 harjutust rinnale, 3 seljale, 1 õlale, 1 triitsepsile ja 1 biitsepsile. Järgmine nädal teen kuskil õues trennid ära. Otsin kive jms, mida tõsta saaks. Selles mõttes, et trenn tegemata ei jää! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Täna tegin toas jalgu. 10 seeriat ühel jalal kükke ja 10 seeriat puusa tõsteid. Just tulin dušši alt ja jalad on päris hellad. :D

Leidsin siin ühe välijõusaali ka, mis on 3km kaugusel. Homme loodan seal seljale midagi teha. Rinnale annan puhkust, sest rinnalihase kinnituse koht on jälle kergelt tundma hakkanud andma. Jõudu õnneks mõjutanud ei ole, sest reedel sai üsna kergelt 140kg surutud. Kunagi kevadel peaks jõutsükli tegema ja natukene maksimaalset jõudu arendama. Usun, et hetkel tuleks sellise kehva surumisvormi pealt nagu praegu on 145-150kg ära, aga mustalt ehk nii, et tuhar tõuseb. Usun, et 82kg harrastaja kohta see täiesti OK tulemus. :)

Kunagi Päll küsis, et mis võiksid teie eesmärgid olla maksimaalses jõus, siis ma loetlesin talle ette, et elu jooksul tahaks ära kükkida 250kg, suruda 200kg ja tõmmata 300kg. Muidugi ma ei hakka neid numbreid kunagi taga ajama, sest tervis ennekõige. Kui ikka tervis alt veab, siis ma ei hakka ennast tühiste numbrite pärast lõhkuma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Täna käisin rattaga kesklinnas ja otsisin seal pargi üles, kus saab trenni teha. Päris head tingimused ghetto workouti harrastajatele. Kuigi minu arust olid talad liiga pehmed. Tegin 80 lõuatõmmet ja 100 dipsi. Rohkem sel nädalal ülakeha ei tee, sest isegi lõuatõmmetes andis rinna või-mis-iganes-koht tunda. Isegi ei suuda diagnoosida, mis ebameeldivust tekitab. Aga neljapäeval jälle teen jalgadele midagi. Ilusa ilma korral otsin õues tegevust. :)

Rööbaspuud. Et vetrumist vältida, siis tegin kohe talade ristumise kohal.

post-4814-0-08533700-1438101407_thumb.jp

Võimlemisrõngad erinevatel kõrgustel. Lasteaia lapsed kasutasid neid kiikudena.

post-4814-0-64566000-1438101407_thumb.jp

Võimlemistoru ja erikõrgusega rööbaspuud.

post-4814-0-09235200-1438101408_thumb.jp

post-4814-0-57537800-1438101408_thumb.jp

Isegi kaljuronimissein oli olemas.

post-4814-0-09459500-1438101409_thumb.jp

Taamal on korvpalliväljak. Lähemal puuris on jalgpalliväljak ja vasakul on natukene ka rannavõrkpalliväljakut näha.

post-4814-0-57526100-1438101409_thumb.jp

Need ringis olid neljaks jaotatud pinksi lauad vms. :D

post-4814-0-08116900-1438101410_thumb.jp

Leidsin juutuubist video ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Pole kaua kirjutanud. Pole kaua trenni ka teinud. Lootsin, et nädal rahu anda rinnale, siis läheb olukord paremaks, aga midagi pole veel paremaks läinud. Kui aega saan, siis kindlasti tahaks füsio juures ära käia.

Reisiväsimus oli korralik sees ja täna magasin ca 10 tundi. Kokku sai sõidetud autoga 1300km + veel laeva sõit. Magamist ei olnud, vaid pigem tukkumised istme peal.

Eile tegin jalgu ja trennis oli jõhker väsimus, et trenni lõpus lihtsalt värisesin üle keha. Väga imelik oli - eks söönud ka pole korralikult paar päeva. Kui saabusin, siis samal kuupäeval sõin päeva jooksul ainult 4 330ml Protein Smoothiet. Üks pudel annab 180kcal ehk päevane toit oli 720kcal. Selle pealt ei saagi vist jalgu teha korralikult. :D Kuigi kükke tegin 120kg ja ei olnud hullu. Väga rahul olen Fasti Fitnessvööga - soovitan, kellel seljaga probleeme on. Näiteks tavaliselt jääb mul alaselg hellaks trenni lõpus, aga seekord ei midagi. Paksu vööd ma ei taha kasutada, sest kui jõutõstja pole, siis ei ole seda vööd ka vaja. Muidugi vööta küki puhul on pluss ka see, et siis ei pea kõhtu eraldi treenima. :D

Täna tegin rinda ja vot, siin minekut ei olnud. 115kg kang oli nii raske, et jätsin isegi ühe seeria tegemata. Järgmistes harjutustes võtsin raskust maha ja tegin lihtsalt mõnusa tundega trenni lõpuni. Ei hakka lõhkuma ennast. Loodan, et järgmine trenn on ka minekut ja saab normaalseid raskuseid liigutada. :)

Homme puhkan ja lubas ilusat ilma. Võib-olla kuskile randa pikutama ja võimaluse korral ka võrkpalli mängima.

Päikest kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Sai käidud vahepeal Kablis ja Krapis puhkamas. Laupäeval sadas vihma, aga rannavõrkpalli sai ikka mängitud. Pühapäeval oli vähe parem ilm ja mängisin mingi 5 tundi rannavõrkpalli. Päris väsitav on liiva sees joosta ja hüpata. :D Kerge verevalumgi käsivarrel palli vastu võtmisest ja plokkimisest - pigem plokkimisest.

2 kuud tegin lisanditest pausi ja tänasest lülitasin uuesti sisse lisandid. No... mitte midagi erilist, vaid lihtsalt jõusaaliharrastaja A ja O ja natuke veel lisa.

Hommikul Joint+ ja Omega3. Liigesed peavad ikka koormusele vastu pidama. Niigi hellad. :D Lisaks veel kreatiin.

Enne trenni Workout Shock, Beta-Alaniin, kreatiin ja vanast ajast on järgi jäänud veel glutamiini.

Trenni ajal ikka Intra.

Pärast trenni Whey3, kreatiin, glutamiin ja Beta-Alaniin.

Õhtul enne magamaminekut Omega3, kreatiin ja tänasest ka Pump+.

Intrat panen 15g 800ml vee sisse. Shocki panen 24-26g 300ml vee sisse. Kreatiini 20g (4x5g) päevas ja usun, et jäängi nii võtma. Glutamiini enne trenni 5g ja pärast trenni 5g. Beta-Alaniini enne trenni 2-2,5g ja pärast trenni ka sama kogus. Omega 3 hommikul 4 kapslit ja õhtul 4 kapslit. Pump+ ka 4 kapslit enne magamaminekut, siis saab täpselt kuuga hakkama. Joint+ samuti igal hommikul 4 kapslit.

Sai võetud see kuu endale vahepalasid.

post-4814-0-75624400-1439229983_thumb.jp

Nädalavahetusel saan Silvariga kokku ja paneme edasised elulised plaanid paika. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida sina sõbrake üldse teed, kas sa sügisel ka võistled? Mul on see info kõrvust mööda läinud, tore oleks, sest sügisel tunduvad meeste read väga hõredad olema.

See meil Silvariga põhiteemaks ongi, kui kokku saame. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks Pump+ enne magama minekut võtad ainult ?

Et suurendada kasvuhormooni taset puhkeolekus. :) Shockis, mida enne trenni võtan on juba arginiin sees.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõõda oma Testosterooni tase ära, kui arginiini peal oled. Ja siis tule maha mõneks nädalaks ja mõõda uuesti. Ja siis vaata, kas ikka tahad veel võtta. Ja kui juba seda teed, siis mõõda IGF-1 ja IGFBP-3 ka ära, et näha, kas see väike kasvuhormooni tõus arginiinist midagi märkimisväärset üldse teeb.

Muudetud kasutaja Enforcer poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõõda oma Testosterooni tase ära, kui arginiini peal oled. Ja siis tule maha mõneks nädalaks ja mõõda uuesti. Ja siis vaata, kas ikka tahad veel võtta. Ja kui juba seda teed, siis mõõda IGF-1 ja IGFBP-3 ka ära, et näha, kas see väike kasvuhormooni tõus arginiinist midagi märkimisväärset üldse teeb.

Mingit uuringut ka selle kohta on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://examine.com/supplements/Arginine/ - veidike arginiini kohta. Ise olen siin mainitud L-Citrulline mõningalt kasutanud ning vähesel määral isegi annab midagi.

20g kreatiini päevas tundub küll mõttetu kogus - teaduslikud artiklid, mida seni olen lugenud toetavad arvamust, et optimaalne doos jääb 5g juurde.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://examine.com/supplements/Arginine/ - veidike arginiini kohta. Ise olen siin mainitud L-Citrulline mõningalt kasutanud ning vähesel määral isegi annab midagi.

20g kreatiini päevas tundub küll mõttetu kogus - teaduslikud artiklid, mida seni olen lugenud toetavad arvamust, et optimaalne doos jääb 5g juurde.

Üks asi on uuring,kuid inimesed ja omastavus on erinev. Paar euri maksab vereproov millega näed kreatiini taset veres, mina selle 5-10g. põhja taset ei saanud peale seda kasutasin suuremaid koguseid ( kunagi sai võetud ikka 20-30g päevas. )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

http://examine.com/supplements/Arginine/ - veidike arginiini kohta. Ise olen siin mainitud L-Citrulline mõningalt kasutanud ning vähesel määral isegi annab midagi.

20g kreatiini päevas tundub küll mõttetu kogus - teaduslikud artiklid, mida seni olen lugenud toetavad arvamust, et optimaalne doos jääb 5g juurde.

Tean inimesi, kes tarbivad 50g päevas ja ütlevad, et alles siis on mingit efekti tunda. :) Üks võimalus on ka see, et veres ongi juba kreatiini tase nii kõrge, et tarvita kasvõi 100g päevas ja mingit efekti pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Kirjutan 5 kord blogiposti. Kaks posti ei läinud vist sellepärast läbi, et MS Edge ja foorum vist omavahel ei klapi ja kaks korda otsustas Edge lihtsalt "Backi" minna. Lasin nüüd Chrome'i peale ja proovin uuesti.

Ei viitsi enam pikalt kirjutada ja panen lühidalt kõik kirja. :D

Käisin täna TÜ ASKis trennis ja tegin Silvarile ühe ringi poseerimist. Võistlusvormini on 4kg minna. Pärast trenni Tähtvere parki disc-golfi mängima ja lõpus skoor oli +1. Elus teist korda mängisin ja täitsa meeldib. Kokku jalutasime umbes 3-4km mängu käigus. Pool päevasest normist. :P Pärast seda toimus seal lähedal kohe BMX kross vms ja ühest sõidust ka video.

Trennid on rahulikud, taastavad ja hoidvad. Arendavaid trenne hetkel ei ole teinud, sest enne vaja tervis korda saada. Parem hoian sedagi, mis alles, kui tekitan vigastusi endale juurde vms. Neli pilti ka tegin täna ja panen kõik üles.

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=ktX1cBHMT64

Pildid:

Uus kategooria, milles võistlen. Põlved niigi pekkis ja siis ei pea jalgu treenima. :D
post-4814-0-20597500-1439661590_thumb.jp

Poseerimine hetkel väga möödas ja suutsin ennast võimalikult väikseks ikka teha. :P

post-4814-0-77068000-1439661590_thumb.jp

post-4814-0-25443500-1439661911_thumb.jp

post-4814-0-93556900-1439661590_thumb.jp

post-4814-0-54603500-1439661590_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jalad ikka päris väikseks jäänud, tagant vaates nagu tikud :D kas siis rannapoisiks :D?

Tagant suutsin jah väga kitsaks jalad tõmmata. Eks tule vaata 31. oktoober ise, kui väiksed jalad on. :D No... muidugi võid Lõuna-Eestisse ka vaatama tulla. :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Täna oli esimene hea trenn pärast seda, kui Eestisse jõudsin. Kuigi päev otsa oli jõhker uni ja tundsin, et minekut täna küll ei ole. Kahtlesin, kas üldse lähen trenni, aga mõtlesin, et käin ära ja proovin. Trennis selgus, et minekut isegi on ja üle pika aja jälle kükkimisel kangil 130kg. Tegin oma seeriad ära ja tahtsin isegi 140kg ühe seeria lisaks teha, aga mõtlesin, et parem tasa ja targu. Mõned kuud tagasi tegin veel alles 90kg kükke ja enne seda aasta aega umbes isegi 60kg. Hetkel olen iga trenn 5kg juurde lisanud. Ainuke asi, mis jälle muret tekitab on valud säärtes, sest kükin liiga sügavale ja siis lööb kerge valu sisse. Hack-kükis hoian seal natuke ennast tagasi.

Täna alustasin ka võistlusdieediga ja fikseerisin kaalu ära. Nüüd peab linna šoppama minema ja lihasid sügavkülma varuma. Proovin süüa võimalikult palju erinevaid juurvilju ja lihasid, et saada vitamiine ja mineraale.

Minu esimene toit sel hooajal oli grillkana täistera pastaga, hapukoor ja kurk ning kõrvale klaas piima.

post-4814-0-40221200-1439837549_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Täna trenn tehtud ja tegin rinda. Tegin kergelt nii palju ja sellise raskusega, et rind tunda ei annaks. Tore on see, et vähemalt saan mingit koormust anda ja usun, et sellega säilitab rinna massi küll. Kasutasin ka natuke stopperit ja püüdsin puhkepausid jätta 1-2 minuti pikkuseks. Nagu ikka pärast jalatrenni, siis ka eile oli palavik. Ei tea, kas mingi vimm on sees veel vanast ajast või jälle mingi uus asi liikvel. Õnneks päeval enesetunne on OK ja saab trenni ära teha.

Kuna endal linna asja ei olnud täna, siis andsin vennale kaasa poenimekirja ja lasin sellised asjad endale tuua:

· ca. 500g sea välisfileed

· ca. 500g kanafileed

· ca. 500g delikatess broilerimaks

· Kaks 2L Coca-Cola Light/Zerot

· Suur Huxoli suhkruasendaja

· Saare Light juust 500g

· Rehe rukkileib
· 4,2kg marineeritud kurki

· 2 Tomatera tomatipastat

· Felix Majonees 3% (suur)

· 4 pakki Säästu tomatimahla

· Kaval Ants sulajuust (suur)

Kokku läks kõik see tsipa üle 30€. Hetkel nälga majas ei ole ja vahepeal joon isegi keefiri või piima toidu kõrvale. Tomatimahlale lisan Cayenne'i ja musta pipart juurde, siis maitsvam.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×