Jump to content
koerapea

Baasharjutused

Recommended Posts

Tere,

Lühidalt olen jooksvalt 2a jõusaalis käinud, mingeid imelisi saavutusi pole saavutanud kuna on suured vahed sisse tulnud, kuid kui särk on peal pole enam aru saada, et kõht punnis ja nüüd lihtsalt kiitsakas. :) Kuna pikkust on (194cm, kaal 90) siis võiks keha natuke laiem ja kehal võiks liha rohkem peal olla.Toitumine on selge, et kaalu tuleb lihtsalt kui toitumist ei jälgi, aga pigem söön tervislikult ja ei hakka nädalaga 3kg juurde võtma :D

Kuna olen nüüd palju uurinud neid kavasi, siis olen aru saanud, kuna kokkuvõttes olen algaja ja vormi soov oleks natuke massiivsem, et teha trennipäevadel baasharjutusi. Jõukas saan käia 2x nädalas, ei teagi kas see piisav?

Kava näide:

1.Päev

Rinnalt surumine

Kaldpingil surumine

Kükk

Jalapress

Küünarvarte kõverdamine

2.Päev

Jõutõmme

Lõuatõmbed

Õlapress

Kangi rinnale võtt

Hantliga pea taga triitsepsi(ei tea ahrjutuse nime)

Küsiks kas siuke kava üldse aitab kuidagi kasvada ja kudias seda teha? Hetkel olen teinud 3x 8-12, et iga trenn teen seerias 1 korduse rohkem ja siis kui 12 kordust käes tõstan raskusi.

Või siis teha neid harjutusi 5x5? Olen foorumist lugenud, et siuke süsteem annab palju jõudu, aga massi väga ei tule juurde. Pmst oled tugev, aga näed välja nagu kriips :D

Ootan Teie nõuandeid!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina teen 3 korda nädalas ja siis kasvab ka. :) Ühtlasi sinu kava puhul paneks esimene päev küki esimeseks harjutuseks. :)

Isiklikult 2 x nädalas väga kasvada ei loodaks. Rinnale kaks harjutust ja 6 seeriat pole nädalaks enamasti piisav. Sama kõikide suurte lihaste kohta.
Ise teen kogu keha 3x nädalas. Hetkel tuleb jõudu ja massi ilusti juurde. Harjutusi ka rohkem, kui sinu kavas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma isiklikult jaotaks nii piiratud variandi puhul 1.jõutõmme-raskem rind + ülejäänud keha 2.kükk,seistes surumine + ülejäänud keha.Ise teen ka kogukeha.Tuleb jõudu,tuleb massi ka kui vaja.Toitumine peab paigas olema.3x12 ,või 5x5 vms....? Personaalne eelistus....5x5ga saad raskust rohkem lisada,samas aeg ajalt tuleb skeemi nkn muuta.Tee rahulikult 3x12 edasi,hetkel toimub progress saan aru.Kui areng aeglustub,või igavaks muutub siis muudad. Ja nii must-valged ka need asjad pole et 5x5ga oled kriips ja 3x12 saad massi.Üldine töömaht loeb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh seniste vastuste eest.

Aga pmst saan bigeveryday jutust aru, et sellise treeningaktiivsuse juures pole väga võimalik arendada ennast?

Minu ootused on olla lihtsalt vormis, et oleks jõudu ja väljanägemine oleks ok, et aru saada, et inimene ikkagi tegeleb treeningutega. Ei ootagi kulturisti keha :) Kas sellise treening aktiivsusega on see võimalik?

Ette tänades.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu mõte oli, et sellise koormuse juures väga lhast ei kasvata. Vormis olekuks piisab korras toitumisest. Muidugi vormis olek on ka igaühele erinev mõiste. Näiteks jõutõstja, kulturist ja jooksja. Kõik kolm võivad olla vormis, Kuigi näevad väga erinevad välja. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi jah treenimis viisides ja sellesse suhtumises. Mina ise teen hetkel Athlean Xero kava järgi , keharaskusega ja suuredlihasgrupid 50x. Asi on ehitatud ülesse mahule, pikem treening mida olen teinud on 2h ja 3x nädalas. Lihast pole aga võhma mis kole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×