Jump to content
aliceheleen

Eesmärk - keha proportsiooni

Recommended Posts

Tere!

Kirjutan Teile seoses eesmärgiga enda keha proportsioone muuta.

Olen 23 aastane naisterahvas, olnud füüsiliselt aktiivne terve elu, aga pole kunagi olnud väga sale. Täpselt kaks aastat tagasi tellisin toitumise- ja treeningkava ning hakkasin väga pingsalt selle järgi tegutsema. Eesmärk oli kaalu alandamine ja lihastoonuse tekitamine. Viie kuuga kaotasin 8 kg ja 36 cm (alustades 76kg ja pikkust 177cm). Kuigi saavutatud tulemus meeldis mulle väga, olin ma stabiilselt väga närviline ja stressis.

Ei läinud palju aega, mil enamuse kaalust tagasi tuli. Trennis käisin aga jätkuvalt edasi.

Sügise lõpust alates olen hakanud rohkem jälgima koguseid ja toiduaineid, mis suust sisse rändavad. Päris sama toitumiskava pole enam tahtnud ette võtta, et mitte sattuda jälle stressi pideva enesekontrolli pärast. Kaal pole küll langenud, aga silmaga on näha keha muutumist (enam pole nii lodev ja vastupidavust on rohkem).

Siit ka minu küsimus targematele.. Millised oleksid head soovitused, et kaal hakkaks vaikselt langema? Siinkohal tahan mainida, et mingit numbrit taga ei aja, aga tahaks rasvapolstrit vähendada ja lihasmassi suurendada. Olen foorumit lugenud risti ja põiki, aga otsustasin siiski selle teema ise püstitada.

Hetkel näeb trennirutiin välja järgmine: 1xspinning, 2x1h jooksmine, 1-2xjõusaal. Toitun 3 toidukorda + 2 vahepala.

Ette tänades,

A.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×