Jump to content
külaline12345

Rinnalt surumine

Recommended Posts

Tervist!

Minul on selline mure. Olen käinud jõusaalis juba mitu-mitu aastat ja üsna regulaarselt. Vahepeal tuleb muidugi ka neid perioode, kus jääb ca nädal või isegi kuu vahele, kuid üldiselt ikka 2-4x nädalas. Nüüd oli suvel jälle pikem paus, ent alustasin septembri keskpaigast uuesti ja kuni tänaseni olen suutnud väga korralikult käia.

Mul on aga mure rinnalt surumisega. Ma teen tavaliselt rinnale 4-5erinevat harjutust, iga harjutusega ca 10-15kordust, 1x nädalas koos triitsepsiga ning ikka üsna max raskustega, kuid väga aeglaselt ja kehvasti tuleb mul jõudu juurde just sellel kõige tavalisemal harjutusel - pikali olles kangi surumisel.

Väga tihti vaatan, et minust 2x peenikesemad vennad teevad seal 60-70kg seeriat, kui mina vahest rabelen ikka oma 50-55kiloga

Milles võib asi olla? Kas konkreetset harjutust silmas pidades tuleks arendada mingeid spetsiifilisemaid asju, või on mingi kindel harjutuste-seeriate hulk, kuidas seda parandada? Näiteks kui eelmisel aastal sain umbes 3-4kuud väga korralikult käia, siis jõudsin lõpuks ka sinnani, et tegin 70-72.5kiloga seeriaid, ehk juba 8-9kordust, nüüd oli suvi poolik ja lihtsalt jõudu üldse ei ole, kuid ainult konkreetse harjutusega. Kui teen teisi variante - hantlitega lendamist jne, siis oleks nagu jõudu küll.

Samamoodi on rinnalihaste kasv väga-väga aeglane ja kesine

Loodan, et tekst liiga segane polnud, aga äkki oskate nõu anda?

Aitäh

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul isiklikult 2x nädalas rind (esmaspäev ja reede) ning trennis käin 5x nädalas. Harjutusteks teen lamades surumine, kaldpingil hantlitega 45kraadi all surumine, hantlitega lendamine, masinal istudes surumine ülespoole.

Kaldpingil teen surumist 6 seeriat ning igas seerias 6-8 kordust ning kui 6 seeriat tuleb 8 kordust siis järgmine trenn on +2,5kg raskust juurde ja peab tulema vähemalt 6 kordust igas seerias. Viimased pool aastat on see mõjunud ning jõudu tuleb mühinal :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×