Jump to content
KaisakeM

Foorumi mäng! Võitjad selgitatud!

Recommended Posts

Hakka kükkima, mis seletad seal :D Võid paljalt ka teha :D

A.

:D

Ei, lihtsalt oli reeglites, et Fitness 5 reeglitega. :) Aga homme võib mõned kükid teha küll 132,5 - 135kg :P.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ongi maagiline 12.12 kätte jõudnud ja aeg avalikustada õnnelikud võitjad! Tänud kõikidele osalejatele toredate ja sportlike soorituste eest.

Naistest võitis kangiga küki mängu avetyyr! Meestest osutus õnnelikuks võitjaks juss28!

Palju õnne võitjatele! Võitjad, teiega võetakse ühendust, kuidas oma auhinna kätte saate.

Nautige kõik jõuluhõngulist ja imelist detsembrikuud! Soovin kõigile rahu südamesse ja helgeid mõtteid ja tegusid! Olge teiste vastu kenad ning mõistvad ja kindlasti leidke aega lähedaste jaoks, samas ärge unustage ka iseennast ;)

post-26029-0-55834200-1449940511_thumb.j

Järgmiste mängudeni ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei-hei spordirahvas!

Ilmad on mõnusalt olnud lumised ja talvised. Inimesed tegelevad rõõmsalt talispordiga ning kõik tulihingelised suusatajad, lauatajad, kelgutajad kui ka lihtsalt harrastajad ja tervisesportlased on oma varustuselt tolmu saanud pealt pühkida ja lumest rõõmu tundnud. Aktiivse ja sportliku meelega muudkui edasi. Võtame kauni talvise lainega ette selle aasta ehk 2016 esimese toreda foorumi mängu. Õnneks ei pea seda õues lumehanges sooritama, aga soovi korral kätt ette ei pane. Mänguks on seekord põlvitusistest üleshüpped! Reegel on, et käed peavad puusas olema ja istmik peab lähteasendis kandadel olema. Käed jäävad puusa kogu soorituse ajal, kus toimub hüpe poolkükki ja üleshüppesse.

Ajaline piirang: harjutuse jaoks on osalejal 1 minut, et sooritada vähemalt 8 korrektset kordust (käed puusas ja istmik kandadel lähteasendis)!

Mängu harjutuse õigeks tehnikaks ja ilmestamiseks on ilusa ja sportliku Darola poolt video:

Video

Mängus osalemiseks lae enda video siia foorumi teemasse ülesse ning kõikide mängjate vahel, kes teevad vähemalt 8 kordust loositakse FitShopi poolt nii ühele naisele kui ka mehele välja auhind.

Nii mehele kui ka naisele paneb Fitshop välja karbi uusi ja ülimaitsvaid Fast valgubatoone Nix PROTEIN! Loe toote kohta lähemalt siit!

post-26029-0-53622100-1453711435_thumb.j

Mäng läheb lukku 25. veebruar kell 18.00 ning võitjad selgitatakse välja 26.veebruar! Jõudu ja jaksu kõigile osalejatele ning kindlasti olge julged enda katsetusi siia laadima! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×