Jump to content
KaisakeM

Pildi lisamine postituses

Recommended Posts

Nii blogijatele kui ka kasutajatele väike teema selle kohta, kuidas pilte lisada vastamisankeeti nii teksti sisse kui ka lõppu.

Kuidas lisada foorumis postitusele pilte?

Esiteks on vajalik kasutaja, millega mingit teemat alustada või kommenteerida, et kirjutada kastikesse tekst või lisada pilt. Esialgne kastike ei võimalda lisavõimalusi, seega klikka alt paremalt nuppu- Täielikum vastamisankeet.

post-26029-0-45828900-1415181060_thumb.j

Vastamisankeedil saad kastikese alt lisada faile nupult- vali fail. Vali fail sinna. Seejärel kliki alumist nuppu- Lisa see fail. Nüüd tekib sinine riba koos pildiga kastikese alla, valikud sinises ribas on Lisa postitusele ja kustuta. Pildi lisamise soovi korral kliki kursor soovitud kohta vastamisankeedis ja seejärel vajuta nupule- Lisa postitusele. Niimoodi tegutsedes saab lisada nii palju pilte, kui soovid. Nüüd tekib kastikese sisse pildi lisamise kohta eraldi rida kantsulgude sisse. All toodud ka väike näide, kuidas pilt lisandub postitusele.

post-26029-0-83215200-1415181077_thumb.j

Pärast saad veel postitust kontrollida eelvaates. Lisaks saab paigutada pilte teksti sisse ehk ei pea olema alati nii, et pildid jääksid postituse lõppu.

Loodan, et sai natuke arusaadavamaks, kuidas pilte korrektsemalt lisada :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×