Jump to content
malamuut99

Natuke oleks abi vaja.

Recommended Posts

Tere, oleks siis natukene toitumise osas abi vaja, olen 18.

pikkus 1.80 ja kaal umbes 70kg ringis, aga tahaksin saada lahti väiksest kõhust mis on terve elu olnud halva söömise tõttu, rasvaprotsent eeldan, et on kusagil 20% ringis, olen käinud jõusaalis ka umbes 6 kuud korralikult järjest ning on tekkinud korralikud lihased ja olen umbes 2 korda tugevam kui ennem.
aga ma ei oska kohe kuidagi midagi süüa, sest hommikul enne kooli minemist ei jõua ma putru endale keeta, kuigi kaerahelbepudru pidi hea olema ning väga maitseb see ka. Jõuan siis tühja kõhuga kooli ja olen umbes 5 tundi tühja kõhuga, kui söögi vahetund tuleb siis lähen poodi ja nälg on kuradi suur siis võtan mingi coca ja saiakesed mis ei ole üldse tervislik ja eriti mingit muud toitu pole võimalik nagu poest osta ka.

olen näinud mingi valmis pandud salatid ja krevetid ja muu kasulik jama, aga see maksab 4€ ja mul ei ole igapäev seda nelja euri võtta, sealt tekibgi selline küsimus, et mida ma saaksin poest osta, mis ei oleks selline rämps? ning mida oleks hea enne jõusaali süüa, sest vahel nagu üldse jõudu ei ole.

peale jõusaali joon tavaliselt ühe proteiini shake'i piimaga.

kas keegi saaks öelda mida süüa, et kaotada natukene rasva, kuid hoida lihast ning teha kõvat trenni edasi? hommikul üritan hakata sööma ikkagi putru, äkki siis poodi minnes ei ole kõht nii tühi.

ja mida kodus süüa? sest, et üldjuhul ema teeb mingi söögi valmis ja mina ei tea kui hea see mulle on, äkki nullib kõik ära. Emale ei saa kuidagi öelda ka, et ei taha süüa ja kui ütlen, et tahaks nn "dieeti" siis ta arvab, et ma mingi anoreksib vms kuna ma tema arust väga perfect ( lol )

aitäh.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõuaksid putru keeta küll, kui ärkaksid varem üles :). Hommikul võid kas või siis näiteks täisteraleiba koos kanasingiga süüa vms ?

Tee kaasa omale kooli või siis ennem trenni, söö kohupiima näiteks müüakse torusid poes, siin palju sellest räägitud, et hea kiire söök jooksupealt ära söömiseks. https://www.prismamarket.ee/tooted/sook-ja-jook/piimatooted-ja-munad/alma-kohupiimakreem-3-4740125612066 , https://www.prismamarket.ee/tooted/sook-ja-jook/piimatooted-ja-munad/tere-vanillikohupiim-0-1-4740036007142

Siin on kirjutatud, ennist kui sa ei tööta/õpi teab kus kohas, on alati võimalus kaasa teha kodus!

No siis ilmselgelt, pead sa endale selgeks tegema, kas ema ütlus on tähtis või söök? Sul on käed küljes, sul alati võimalus ise teha, kui ema arvab, et oled anoreksik vms ? Ju sa pole ikka korralikult selgitanud, mida sa teha tahad oma kehaga, et nii öelda "dieeti" pidama hakkama soovid.

Kui tihti sa nädalas trenni teed? Järgid sa mingit kava?

Kui kava pole http://www.fitness.ee/treeningkavad võid siit uurida, või siis äkki mõne treeneri poole pöörduda?

Näide neiu blogist kes on ka õpilane: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/39014-ansjuu-blogi/page-6

Muudetud kasutaja priibe poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×