Jump to content
Kodiak

Ainevahetus

Recommended Posts

Arusaadavaks on saanud kui palju päeva jooksul midagi süüa, et kasvada. Küsimus aga tuleb selline, et kas enne või peale trenni tuleks rohkem valku ja süsivesikut sisse kühveldada või siiski võin endale sobivalt päeva peale ära jagada kõik toitumise. Huvitav on see et päris tühja kõhuga muutub trenn kurnavaks ja täis kõhuga pole see enam nauditav. Pigem unelev veeremine saalis ja midagi teha ei tahagi. Leidsin siis kuldse keskmise et ärkan, söön mõne muna, või rüüpan kergeks päeva alustuseks 50g lean massi piimaga. Lisaks segan supilusikatäis dextrot, 5-7g kreatiiniga. Jõuan umbes poole tunni pärast trenni ja no ei saa kuidagi korralikult treenida, hakkab sees kakkuma. Samas kui pole trenni päev või tarbin mitu tundi peale trenni siis ei kaku ega häiri. Kas ma teen midagi valesti, või pean ennast eriti vara hommikul üles ajama et natuke süüa ja magama tagasi? Kiire päevaplaani juures ei leia kuidagi aega et peale söömist ja enne trenni saaks natuke seedida. Või on paremaid soovitusi?

Lisaks võite soovitada jõusaali treeninguks paremaid todulisandeid, aga mitte kallimaid. Või on kohupiima või muna söömine tõhusam?

Tänud :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oluline on see, et päeva lõikes kõik vajaliku kätte saad. Kui soovid enne trenni süüa siis kindlasti kuskil 2-3h enne. Tundub, et sa teed hommikul trenni. Variandiks on ka see, et sööd õhtul korralikult ning lähed hommikul trenni söömata. Ise eelistan kindlasti sellist varianti. Lisandeid pole üldjuhul vaja kui saad tavatoiduga vajaliku kätte. Tavatoit on kindlasti "tõhusam" kuna sisaldab ka vajalikke vitamiine ja mineraale. Lisanditest soovitaksin kindlasti kalaõli, D-vitamiini, vajadusel ka multivitamiini ning kreatiini.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×