Jump to content
sandman1111

Personaalse toitumiskava/programmi valimine

Recommended Posts

Tere foorumikaaslased

Kuna elu on viimastel aastatel minuga mänginud parajat vingerpussi, olen ma jõudnud nii kaugele, et kohe üldse ei ole endaga rahul. Olen pikka aega hoogu võtnud ja lõpuks otsustanud, et tuleb ennast kokku võtta ja igasugu vabandused ära unustada. Plaan on hakata uuesti jõusaali külastama ja toitumiskava tellida.

Teie abi, vajan ma, et sõeluda välja just see õige inimene, kes mind aidata võiks.

Natuke minust endast:
Olen 25a mees, kellel on maakeeli öeldes kopsud haiged. Minu jaoks kiiresti kõndimine on tavalise inimese jaoks sörkimine. Samuti on mul selline tore haigus nagu urtikaaria, mis avaldub, siis kui ma higistan. Muus osas olen täitsa tavaline tudeng, kes kooli kõrvalt käib tööl/praktikal. Pesitsen Tallinnas.
Olen mingi 5a tagasi käinud regulaarselt 2a jõusaalis ja toitunud suhteliselt korralikult. Treeningualased teadmised on head, üldiselt toitumisest saan ma ka hästi aru, aga seda viitsimist ei ole, et kaloreid kokku arvutada ja otsida kust, mida osta. Kokkamise peale ei taha ka üldse aega veeta.

Mida ma tahan treenerilt?
*Aitaks mul u. 10 kg rasva haihtuma panna.
*Ma olen mõelnud, et see treener võiks olla selline, kellega ma mingi aeg peaks kokku saama, kuna siis on motivatsioon suurem. Vähemalt alguses võiks sõjaplaani paikka panna ja hiljem vb. mingi ettekanne ,kas või meili teel. Tähtis ongi just, et oleks motivatsiooni. Võiks olla konkreetne ja julge väljaütlemisega (ilmselt kaitseväest külge jäänud).
*Lihtsasti valmistatavad toidud.
*Mitmekesised toidud (ei suuda samu asju päevast päeva süüa).
*Suudaks raskel ajal käima tõmmata mind, kuna ma tean, et tagasilööke tuleb.
*Suudaks arvestada minu haigustega.

Nüüd ootan ma soovitusi/pakkumisi.

Tänud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×