Jump to content
spordimees94

Toitumine proffile

Recommended Posts

Tere!

Tegelen siis mina igapäevaselt korvpalliga ja olen nö proff ehk teen 2x päevas trenni. Sooviksin arutada ja saada uusi mõtteid kuidas oma toidukordasid mitmekesisemaks ja tervislikumaks muuta. Mitte et ma praegult ei üritaks aga endale tundub et mõned soovitused targematelt tuleks kasuks.

Kirjutan siis enda enamvähem praegused hommiku-lõuna-õhtu söögid + vahesnäckid. ( panen siis kolm söögikorda, ja kirjutan need mida tavaliselt söön, mitte ei tee igat päeva eraldi sest enam vähem on iga päev toitumine nii )

Olen arvestanud, et mul kulub päevas kuskil 4000-4200 kcal päevas, kuna teen 2x päevas intensiivset trenni.. ( hommikul kuskil ca 2-2,5h ja õhtul ca 1,5-2h ). Kaal on mul 93-94kg

Hommik : 1. variant : kaerahelbe puder, moos, kohv, kaks võileiba ( vahel ka ainult puder )

2. 4muna, 4 peekoni viilu, pool avokaadot, kohv

3. müsli jogurtiga + banaan või mingi muu puuvili, kohv

Lõuna : kuna saan lõunal ühest söögikohast tasuta süüa ( supp+praad) siis ei saa valida mida otseselt söön. ( küsin alati kartulite asemel kas riisi, makarone või tatart )

Õhtu : Erinevad täisterapastad ( singi, kana, hakkliha ), praen/küpsetan kana, liha( kõiksugu erinevaid, olen suur lihasõber! ) ja kõrvale riis, tatar, makaronid, kartul. Kindlasti teen ka mingisuguse salati söögikõrvale kui on võimalik. Vahel söön lihtsalt salatit suures koguses ja söön liha/kana kõrvale. Õhtuti söön ka midagi magusat : jäätis, kohupiim moosiga, tumedašokolaadi amps vms.

Vahesnäkiks söön ma enne trenni ( kuskil 1,5-2h enne trenni ) banaani jogurtiga, vahel muna, võileivad vms.

Sooviksin kuulda targematelt arvamusi ja soovitusi selle toitumise kohta. Arvamusi hommiku- ja õhtusöögi kohta. Kindlasti ka ennetrenni snäki kohta, ehk mida süüa ja palju süüa..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikul teen üsna tihti sellises koguses putru et ei jaks kõike ära süüa ( osalt on see ka sellest et puder hakkab üsna tihti vastu...) Müslit jaksan ma kindlasti samas koguses ära süüa aga kõht jääb kindlasti tühjemaks. Anumaks on suhteliselt tavaline pudrukauss.

Lõunal, nagu ma kirjutasin et saa ma valida palju süüa antakse ning see on suhteline. Vahel rohkem, vahel vähem.

Õhtul kuskil 125-150g tatart, riisi, makarone, 4 normaalses suuruses kartulit. Kana/liha kuskil 300g. Kui ainult salat ja liha/kana siis kuskil 450-500g. Kohupiim on kuskil 300g-stes pakkides üldiselt..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×