Jump to content
Reinart

Peep Reinart - Minu tegemised

Recommended Posts

Tervist

 

Pole siia ammu kirjutanud ja teeks vahepeal väikese kokkuvõtte. Ettevalmistus sujub päris hästi kui arvestada eelnevaid. Võiks isegi öelda, et nii lihtsalt pole kaal kunagi maha tulnud. Hakkab juba tekkima selline kahtlane tunne, et asi ei ole päris õige. Suure tõenäosusega kujutan seda ette aga olen harjunud vormi saamiseks rohkem kannatama. Muidugi viimased 3-3,5 kg on veel tulla ja arvan, et nii lihtsalt ma ikkagi ei pääse. 
 

Nimelt asi on selles, et halbu päevi on olnud siiani väga vähe. Võib ühe käe sõrmedel lugeda. Halva päeva all pean silmas seda, et on nii nõrkus kui tühjakõhu tunne. Seni pole sellist meeletut nälga veel tundnud. Küll on olnud just füüsiliselt raske olla aga see on tavaliselt tingitud sellest, et olen eelneval päeval süsivesikud maha tõmmanud madalama aktiivsuse tõttu. 
 

Mainisin eelnevalt, et asi on imelik, sest olen harjunud vormi saamiseks kannatama. Nimelt kaal kukub aga pildiga pole ma absoluutselt rahul. Ei meeldi see pilt mis peeglist vastu vaatab. Läheb nagu paremaks aga selle kaalu juures võiks juba parem olla. Loodan siinkohal jällegi, et pilt jõuab lihtsalt hiljem järgi. Saame näha, sest hooaja avastarti ei pea enam kaua ootama (16. aprill Sweden GP). Põhivõistlus on muidugi Euroopa meistrivõistlused Mais. Selleks ajaks on vaja näidata elu vormi. Vahepeal on plaanis käia Riias ja teha kaasa muidugi EKV:

Kangi trenni teen momendil 5x nädalas aga ei ole välistatud, et lisan ühe juurde. Aeroobsega olen järk-järgult ennast harjutanud ja jõudnud olen sinna maani, et teen 2h ja 10 minutit nädalas. Ellips ja lindlil kõndimine. Arevstades seda, et eelmisel kevadel ettevalmistuse lõpus tegin 10 h nädalas siis praegu on lillepidu. Ei näe põhjust enam nii hulluks seda asja ajada. Samas võin öelda, et nii väikeseks need numbrid kindlasti ei jää.

 

Kui nüüd võrrelda eelmise kevade toidulauda praegusega siis hetkel ei saa sugugi nuriseda. Olin sunnitud ikka väga väikeste numbrite juurde minema. Hetkel võib öelda, et enesetunne on rahuldav ( patt oleks öelda, et kõht on täis) aga midagi hullu ka ei ole. Kaloraaz on muutuv ja hoian vahemikus 2300-3000. Jällegi tunnen, et peaksin ennast rohkem piirama, sest pole õige dieedi tunne. Kainelt mõeldes, võiks ju ettevalmistus tegelt valutum olla. Eks saab näha kuidas see kõik vormis kajastub. Lisanditest vanad head BCAA XPLODE, Gold Omega 3, Mega Strong Protein ja loomulikult King of Spades. 

Paar pilti mõnest toidukorrast... Ei ole vaja süüa nagu Bikiini võistleja, et vormi saada. 
IMG_0669.thumb.JPG.72d27933cc7c04460ac62

Hommikud algavad üldjuhul selliselt. Täistera kaer, mandlivõi, valgupulbrist kaste, munavalged. Puuviljade/marjadega mängin. Vahest panen rosinaid jne. 

IMG_0369.thumb.JPG.ab2810acdfe07891c449aIMG_1164.thumb.JPG.97cff7fb3d32435c2a96f

Veel mõni näide mu õhtusöökidest. Päeva toekamad toidukorrad. Vahet pole kas jõuan kell 22.00 trennist koju. Selline hunnik läheb sisse igaljuhul.

Varsti panen mõned vormipilid ka siia ;) hetkel pole veel endaga piisavalt rahul. 

https://www.instagram.com/peepreinart/   (igapäevaselt saab mu tegemisi siit piiluda)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sööd nagu resturaanis....:D nii peen garneering, mitme koka ja ettekandja see töö on , et selline tulemus...;). Ma lähen hirmutan kollid sel nädalavahetusel ära ja ütlen, et mul on kodus veel hulk selliseid tegelasi ,kes teil Sweden GP naha kuumaks kütavad ehk siis mõni juba selle peale loobub...;). Edu ettevalmistuses soovides!

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 hour ago, Ott Kiivikas ütles:

Sööd nagu resturaanis....:D nii peen garneering, mitme koka ja ettekandja see töö on , et selline tulemus...;). Ma lähen hirmutan kollid sel nädalavahetusel ära ja ütlen, et mul on kodus veel hulk selliseid tegelasi ,kes teil Sweden GP naha kuumaks kütavad ehk siis mõni juba selle peale loobub...;). Edu ettevalmistuses soovides!

Kokk ja ettekandja on ikka ei keegi muu kui mu kallis naine :) Usun, et olete tuttavad :D

 

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere kõigile.

 

Viimasest postitusest on möödas meeltu aeg. Tunnistan, et olen selle blogipidamise unarusse jätnud aga leian, et selle taaselustamine on vajalik. Kuna viimane postitus jääb väga kaugele on rääkida tegelikult väga paljust. Alustaksin siinkohal oma untsu läinud hooajast.

Ma ei hakka  rääkima tulemusest ega konkreetselt mingitest võistlustest. Kes teab ja tahab leiab nii pildid kui ka tulemused. Tahan rääkida sellest kuidas käitus minu organism. Kehal oli oma arvamus, kui palju rasva ta ära annab ja minul oma.

 

Pean tunnistama, et nägin ohu märke. Nimelt kukkus kaal nagu õpikust. Täpselt nii, nagu  olin endale eesmärgiks seadnud. Hoopis teine lugu oli peegelpildiga. Ei olnud seda teravust. Keha andis ära lihaseid ja protesteeris. Sisendasin endale, et kujutan seda endale ette ja lõpus tegin jälle hulle trikke. Hommikune aeroobne, kangitrenn, õhtune aeroobne. Süüa vähem kui kunagi varem.VORM PEAB JU TULEMA KURAT ! Alati on tulnud..... Ei tulnud seda vormi ja ei tulnud ka loodetud tulemusi.  Parandan, vorm tuli aga tuli kaks nädalat peale võistlusi :D

 

Räägime põhjustest. Nüüd olen pildi kokku pannud ja jõudnud sellele palju mõelda.  On kaks peamist põhjust. Nimelt valmistudes 2015 kevadeks, tegin endale päris korralikult liiga. Verepilt oli päris nutune.  Valmistudes 2016 kevadeks pidin selle eest korralikult lõivu maksma. Keha ei olnud kaugelti ära taastunud. Sõin ennast paksuks ja pidin väga vara hakkama alla võtma. Võtsin 4 kuuga juurde 11kg. Seda 11kg hävitasin siis rahulikult , 8 kuud jutti.  Ei ole just mõistlik aeg energidefitsiidis veetmiseks.  Peale Euroopa meistrivõistlusi seadsin sammud Synlabi poole. Tulemusi vaadates oli seis veel hullem kui 2015 kevadel. Ei hakka siin ükskasju arutama aga uskuge mind, seis oli pehmelt öeldes halb. Vähemalt sain teada põhjuse, miks ei tulnud oodatud vormi.

 

Rääkides teisest põhjusest, siis see on väga lihtne. STRESS. Siinkohal tahan kõigile öelda, kes selle alaga tegelevad. Ärge laske sellel oma elu üle võimust võtta. Muidugi peab olema pühendunud aga on vaja leida tasakaal. Vastasel korral te põlete lihtsalt läbi. Kortisooli mõju meie organismile on väga võimas. Tuleb osata elada ja elust rõõmu tunda. Iga pisiasja kallal juurdlemine ja meeletu ülemõtlemine ei  aita meid kuidagi soovitud tulemuseni. Siinkohal pean tänama vanameistrit Otti kes mulle suutis selle selgeks teha. Eks seda on proovinud ka teised inimesed aga millegi pärast ei ole ma kedagi kuulda võtnud.

 

Kui minna nüüd natuke ajas edasi siis olen teinud elus nii mõnegi muudatuse. Vahetasin treenerit. Minu koostöö Indrek Otsusega on tänaseks lõppenud ja palusin endale appi Ott Kiivika isiklikult. Indrekule olen väga tänulik. Tegemist on mehega kes juhatas mu õigele teele. Uue treeneri koha pealt ei pidanud pikalt mõtlema ega kaugelt otsima. Tundsin, et vajan veidi teistmoodi lähenemist ja see valik on ennast õigustanud.  Olen hetkel sellises seisus, et kui nädal aega õhtul juustusaiad ära jätan, võiksin lavale marssida paremas vormis kui kevadel. Siiski, lubasin endale, et jätan minimaalselt kaks hooaega vahele. Või-noh ... võistlen  siis kui tervis korras on.  Hetkel on tervis prioriteet.  Endale tundub juba, et kõik on hästi aga käisin uuesti vereproove andmas ja tulemused tulevad homme.

 

Üle pika aja naudin treeningprotsessi. Ei ole seda, et pean trenni minema. Tahan minna ja meeldib. Peeglist avanev pilt on meeldiv. Alates mai kuust on juurde tulnud kõigest 1,5-2 kg. Aeroobset teen meeleldi ja võtan seda kui täiesti loomuliku päeva osa. Varasemas elus on see alati selline sunnitud olnud. Kui vähegi võimalik siis sõidan rulluiskudega ja rattaga õues. Viimasel ajal olen isegi käinud hommikuti metsajooksu tegemas. Kui aega napib ja kahte  trenni päevas teha ei jõua, siis teen peale kangitrenni oma sutsaka lindi peal. Süüa sain viimati nii palju aastal 2013. Päris huvitav on vaadata kuidas keha käitub kui puudub stress. Naudin oma elu täiega ja ütlen ausalt, et pole kunagi nii õnnelik olnud kui hetkel.  Hinges on rahu ja see on kõige tähtsam.

 

Hetkel kõik ;) Hakkan siia nüüd tihedamalt kirjutama....

Pildimaterjali minust ja mu tegemistest leiate rohkem siit.

https://www.instagram.com/peepreinart/ 

Muudetud kasutaja Reinart poolt
  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
14 tundi tagasi, Rambo vend ütles:

Huvitav lugemine, tänud jagamast! Mis tervisepaketi sa sealt laborist valisid või võtsid mingid individuaalsed testid?

 

Võtsin individuaalsed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

 

Tere kõigile

 

Panen vahelduseks enda blogisse ka mõned read kirja. Vahepeal on läinud päris kiirelt. Kui keegi veel pole tähele pannud, siis viimasel ajal asjatan siin foorumis rohkem kui kunagi varem. Põhjus on väga lihtne. Vahetasin töökohta ja olen nüüd 100% oma ala ja oma inimeste hulgas. Selle üle on mul väga hea meel ja samuti tagab see parema elukorralduse ja annab võimaluse olla rohkem sportlane kui kunagi varem. Elu on läinud huvitavamaks ja asjad/unistused millest võisin kunagi vaid und näha, hakkavad tasapisi täituma :) 

 

Kui eelmises postituses rääkisin arstil käimisest ja vereproovidest siis tänaseks olen tulemused kätte saanud ja jõudnud juba ka uued vereproovid anda. Ei hakka asja ilustama ja pean tunnistama, et seis pole eriti paremaks läinud. See tähendab seda, et olukord on veidi paranenud aga kaugeltki mitte ideaalne.

Mis ma oskan öelda? Tegelikult ma ei saa aru. Tunnen ennast suurepäraselt! Enestunne on väga hea ja see on tegelikult kõige tähtsam.

 

Või kuidas teile tundub? Kas näen sedamoodi välja, et mul midagi viga ? :D

_68B7596.jpg

 

Natuke spordijuttu ka

 

Nagu pildi pealt näha võib veidi olen siiski juurde võtnud. Kõiki triipe enam ei paista aga ei ole ka midagi hullu. Kehakaal 72 kg juures ja eesmärk on seda ettevaatlikult ja aeglaselt kasvatada. Võrreldes kevadega on jõudu kõvasti rohkem ja see on rõõmustav. Suurte lihasgruppide puhul olen parimate päevade numbritest küll veel kaugel aga tuleb endale aru anda, et enamus rekoreid on siiski paksuna tehtud. Antud hetkel on eesmärgiks ikkagi järk-järgult kvaliteeti lisada. 

 

Hetkel kuulan oma keha rohkem kui kunagi varem ja ei stressa mõtetute asjade pärast. Aeroobset teen vähemalt 3h nädalas ja sellest täiesti piisab. Trenni jõuan teha, kõht on täis ja tuju on hea:) 

 

Tänan tähelepanu eest!

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 minute ago, Akrapovic ütles:

Kuidas testo ja vaba testo näidud olid ? Need tõusevad väga aeglaselt ,vähemalt minul.

 

 

Igasugused numbrid jätan ma ikkagi enda teada. Seda võin öelda, et need olid ühed vähestest näitudest mis olid paranenud. 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
1 minute ago, Looduses6ber ütles:

Niiet, pähkleid enam ei poolita? :P (:

 

 

 

Ütleme nii, et suurem osa tarbitavast käib siiski kaalu pealt läbi. Nii on hingel rahulikum :D 

Mis pähklitesse puutub, siis praktiliselt ei söögi neid enam. Mitte, et ei maitseks aga minu seedesüsteemile nad ei meeldi. 

Mis puutub su küsimusse siis ma nii hull enam tõesti pole. Jääsalatit ei kaalu ja "pähkleid ei poolita" .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
20 tundi tagasi, Reinart ütles:

Suurte lihasgruppide puhul olen parimate päevade numbritest küll veel kaugel aga tuleb endale aru anda, et enamus rekoreid on siiski paksuna tehtud.


Eks passi tuleb ka vaadata. :D

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere  :)

Vahepeal toimust....

 

Mis siin salata. Sagimist on palju. Oktoober on käes ja iga nädalavahetus on mõni võistlus, üritus. Kus siis erinevate ülesannetega tuleb tegeleda. Hoolimata sellest, et ma ise ei võistle on tegemist ja abistamist küllaga ja selle üle on mul väga hea meel. Tunnen, et olen õiges kohas ja oma inimestega. Kõik ajame ühte asja ja see on tore. Nädalavahetusel olin lavakohunik Tallinna lahtistel Arigatos ja sama ametit pean ka Eesti meistivõistlustel Salmes.  Siinkohal soovitan kõigil seda üritust vaatama tulla. 

unnamed-2.jpg.02f344fdf556e3853d9bb2b7a4b9f570.jpg

 

Sellel nädalavahetsel avaneb võimalus minna põhjanaabrite juurde Nordic Fitness Expole. Eks enamus nädalvahetusest kulgeb töötähe all. Kui töö ja hobi nii palju kattuvad, siis oleks patt millegi üle nuriseda. Näen lõpuks oma ihusilmaga need PRO-d ka ära :D Igatahes, ootan põnevusega. 

 

Trenn & Toit 

 

Trennides olen saanud täiesti uue hingamise. Panime Otiga paika uue plaani ja tunnen, et just sellisest treeningust olen kaua puudust tundud. Üle pika aja kannatab jälle raskusi tõsta ja tunne on päris tugev. Raske on öelda aga arvan, et sellise kehakaalu (72kg) juures, pole ma veel kunagi nii tugev olnud. 

 

Aeroobne on endiselt igapäevane teema. Nädalas on heal juhul 1 päev, kui ma üldse sporti ei tee. Kokku tuleb 3 - 3,5 h nädalas. Kombineerin ellipsit ja lindlil kõndimist. Õues jooksen või sõidan ratast. Tänaseks päevaks olen jõudnud nii kaugele, et aeroobset teen täiesti möödaminnes. Ei ole enam vastik vaid täiesti loomulik elu osa.

 

Millega jõuamegi nüüd toiduni. Tänu sellele aeroobsele saan ma süüa. Ei ole harv juhus, kui pean kilokalorid 3500 peale tõstma, sest kaal on liiga madal :D 

Mõne inimese jaoks on see number väike aga arvestades minu viimaste aastate numbreid on tegemist pidupäevaga :D Viimati sain igapäevaselt sellist kaloraaži lubada, siis kui olin 23 aastane. Tuletan teile meelde, et kui ma Mai kuus Euroopa Meistrivõistlustelt tulin, siis hakkasin nö. tagurpidi dieeti pidama kaloraažiga 2200 ;). Vot sellised lood!

 

Mõned viimase aja stiilinäited ( Toit mulle meeldib :D valmistamine ja söömine )

 

IMG_1515.JPGIMG_1514.JPGIMG_1495.JPGIMG_1571.JPGIMG_1572.JPGIMG_1591.JPGIMG_1594.JPG

 

Lisanditest on endiselt käigus sellised asjad;)

BCAA XPLODE

Omega 3

kreatiin

King of Spades

Vadakuvalgu Isolaat OLIMP - selle toote tooksin eraldi välja. Tegemist on minu uue lemmikuga (ma ei räägi maitsest).  Kiidan toote puhtust ja kvaliteeti ! Soovitan (Y) !

 

Hetkel kõik ...järgmine kord juba Soome reisist

 

 

 

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Konkreetsed näidud ei ole vajalikud aga selleks, et fellow-kehakultuurlastel oleks hea orientiiriks võtta, tehtud analüüsid võiks ikka ära mainida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
20 hours ago, MaPo said:

Konkreetsed näidud ei ole vajalikud aga selleks, et fellow-kehakultuurlastel oleks hea orientiiriks võtta, tehtud analüüsid võiks ikka ära mainida.

 

 

Siin on siis nimekiri analüüsidest, mis teha lasin. Lasin antud nimekirja ühel spetsialistil koostada. Pärast lasin samal inimesel tulemused üle vaadata. Ise oleks selle värgi koostamisel ja defineerimisel hätta jäänud. 

 

C-reaktiivne valk
Alaniini aminotransferaas Aspartaadi aminotransferaas Kreatiini kinaas
Kreatiniin
Uurea
Kolesterool HDL-kolesterool LDL-kolesterool Triglütseriidid
Kaltsium
Magneesium Reumatoidfaktor
eGFR (CKD-EPI) 

HbA1c
HbA1c 

Hemoglobiin Hematokrit Leukotsüüdid Erütrotsüüdid MCV

MCH
MCHC
RDW Trombotsüüdid Trombokrit MPV

PDW
Neutrofiilide suhtarv

Eosinofiilide suhtarv

Basofiilide suhtarv

Monotsüütide suhtarv

Lümfotsüütide suhtarv

Neutrofiilide arv

Eosinofiilide arv

Basofiilide arv

Monotsüütide arv

Lümfotsüütide arv 

TSH
Östradiool

Prolaktiin

Testosteroon

IGF-1
Ferritiin
Vitamiin D 

Muudetud kasutaja Eleri poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
10 hours ago, Reinart said:

 

Siin on siis nimekiri analüüsidest, mis teha lasin. Lasin antud nimekirja ühel spetsialistil koostada. Pärast lasin samal inimesel tulemused üle vaadata. Ise oleks selle värgi koostamisel ja defineerimisel hätta jäänud. 

 

C-reaktiivne valk
Alaniini aminotransferaas Aspartaadi aminotransferaas Kreatiini kinaas
Kreatiniin
Uurea
Kolesterool HDL-kolesterool LDL-kolesterool Triglütseriidid
Kaltsium
Magneesium Reumatoidfaktor
eGFR (CKD-EPI) 

HbA1c
HbA1c 

Hemoglobiin Hematokrit Leukotsüüdid Erütrotsüüdid MCV

MCH
MCHC
RDW Trombotsüüdid Trombokrit MPV

PDW
Neutrofiilide suhtarv

Eosinofiilide suhtarv

Basofiilide suhtarv

Monotsüütide suhtarv

Lümfotsüütide suhtarv

Neutrofiilide arv

Eosinofiilide arv

Basofiilide arv

Monotsüütide arv

Lümfotsüütide arv 

TSH
Östradiool

Prolaktiin

Testosteroon

IGF-1
Ferritiin
Vitamiin D 

 

olen kindel ,et see spetalist on Margus Silbaum,vähemalt mul lasi põhimõtteliselt sama suguse teha

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
14 tundi tagasi, Annika Pärtel ütles:

Peep, need söögipildid on küll sellised, et varsti võiksid vabalt oma resto avada! ;)

 

Eks seda on mulle enne ka öeldud :D Arvan siiski et, ainult ideeks see jääbki. Sellegi poolest meeldib mulle väga kokata. Fantaasia möllab täistuuridel ja naudin protsessi täiega. 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aitäh nimekirja eest.

Synlabi analüüside vastused tulevad referentsväärtustega, eeldan - et näed midagi juba isegi ära? Palju see pakett maksma läks ka?

Muudetud kasutaja MaPo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×