Jump to content
Ciisuc

Treeneri soovitused Tartus

Recommended Posts

Omal käel on juba kaalu omajagu langetatud. Huvi on saada rohkem vormi aga enda teadmised ja oskused hakkavad väheks jääma. Kas keegi oskab soovitada Tartus nö eratreenerit?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui on tõsisem soov kulturismi ja fitnessi vastu, siis Tartus parimat varianti ei ole olemas, kui see:

Noored ja juuniorid kulturismi ja fitnessi huvilised,juuli ja august alustame kulturismi hooajaks ettevalmistust. TÜ ASK Spordiklubi ja treener Silvar Rückenberg ootavad teid iga pühapäev 17.00 -20.00! Läheneva hooaja eel on just praegu õige aeg alustada valmistumist! Räägiksime kulturismist ja fitnessist, toitumisest ja treeningust ning vaataks üle ja vajadusel korrigeeriks kavasi ja harjutuste tehnika. Huvilistel anda endast varakult märku! NB! Kuutasu on 30 eur, mille sees on jõusaali kasutus igapäevaselt. Info tel nr 56 842 499.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Krt :D Loete nagu minu mõtteid kohe. Aga Heikki Mägiga on see häda, et kas ta nn. "personaaltreenerina" tegeleb. Iseenesest võrratu inimene ja treener, võib kirjutada j uurida.

Aga Silvar Rückenberg ja Ants Varblane on kindlad valikud :D Kusjuures Varblane on arvatavasti kõige targem mees, keda ma tean :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×