Jump to content
kids

jõutreeningul(3-5 rep) saadud lihasmassi erinevus 10 rep treeningul

Recommended Posts

Kas keegi oskaks seda näiteks protsendiliselt välja tuua? Sest on ju nii, et jõutreeninguga tuleb ka lihast ja lihastreeninguga tuleb ka jõudu, tahaks teada kui palju see erinevus on siiski.

Sest söön ma ikka ju sama palju ja kuhu need valgud ja asjad lähevad siis, kui lihas ei kasva nii kiiresti.

Ühesõnaga kui palju on 10 rep treening effektiivsem lihase kasvatamisel?

Muudetud kasutaja kids poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ausalt öeldes mina ka ei tea. Kaalun 100 kg. Isegi kui söön päevas 30 muna, mitu kg putru, kobara banaani, kohupiima, erinevat liha, jääb kaal isegi ilma trennita paigale. Kaalu tõusu ei tule mitte mingi valemiga ja ütleks et rohkem süüa ei suuda isegi unes. Arvan siiski et inimesed on erinevad ja tuleb leppida sellega mis looduse poolt antud. Samas tean kindlaslt ülekaalulisi kes ei söö tegelikult mitte muhvigi, ei patusta kommiga ega midagi aga on ja jäävad paksuks kui oma niigi vähest kaloraazi ei vähenda. Olen küll arvutanud igatepidi ja ületan tugevalt oma päevased vajadused isegi tugeva treeningu korral, aga tulemus kaalul null

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

30 muna päevas - ca 3000 kalorit

mitu kilo ( 2 ) putru päevas - ca 7000 kalorit

Kokku 10 000 kalorit ja kaal seisab. Nii juba nädal aega järjest. Vot ei usu. Kaalud ikka kuivalt neid asju??? Keedetud riis kaalub 3-4 korda rohkem kui kuiv riis.

Ülekaalulised ei peagi kommi sööma, et paksuks minna. Piisab igapäevatoidu üle oma vajaduse söömisest. Joodud kalor on ka kalor.

Trenn ei tõstagi nädalaga kaalu. Järjepidev, rutiinne, progresseeruv treening koos vastava toitumisega tõstab kaalu tasapisi. Lihas kasvab aeglaselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina usun küll. Nii palju ma ei söö ja kui seda kaloriarvutit uskuda siis söön umbes täpselt poole vähem kui elus püsimiseks üldse vajan, kaal seisab samuti suht ühel kohal. Ma ei hakka isegi uurima ja vaidlema ja mida iganes veel tegema vaid lepin olukorraga. Lihtsalt nii see on ja malamuudil on õigus. Olen ise ka kergelt ülekaalus ja väitke mida tahate aga ma söön alla igasuguse arvestuse, sinna alla kuuluvad igasugused vahepalad ka ühe kommi puhul. Inimesed on liiga erinevad :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Selliste inimeste puhul kui hakata koike tapselt kirja panema, selgub, et "viga" on ikka kuskil sees. Paljud yle- ja alahindavad oma toitumist ning treeningut. Voi siis lihtsalt on ebaausad enda vastu ja ei taha endale moodapanekuid tunnistada.

Kui ise tulemusi ei saavuta, siis tuleb keegi targem voi treener abiks votta, kyll siis ka tulemused tulevad.

Muudetud kasutaja SKG poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×