Jump to content
Mario100

Treeneriks õppimine

Recommended Posts

Tervist! Loodan et kirjutan teemat õigesse kohta, nimelt tere, liitusin uuesti foorumiga :P

Natuke tausta ka siis endast, spordiga tegelen aktiivselt 6-endat aasta, 4 aastat tegelesin ekstreemspordiga, pool aasta kickpoksiga ja ülejäänud aja olen uurinud poksi ja kulturismi ning keha arendamist üldiselt.

Tunnistan et ei oma palju teadmisi kulturismist ja muudest üldarendavatest aladest, tahaksin ennast täiustada ja õppida treenimist edasi, sest tean

et suudan seda huviga õppida.

Täpsemalt huvitab mind see, et kuidas sellega ikka on, kas on vaja kõrgharidust, et saada edukaks spordi/kulturismi(jõusaali/fitness) treenerks, või piisab ka näiteks Ameti/Kutsekooli keskeri haridusest :P, aitäh!

Ja kõik muu info sellel teemal on ka muidugi oodatud, kogemused jne, midagi ma juba olen leidnud ka nt too link, aga kohu see teema

on mulle veel veidi segane, pean rohkem uurima :D

http://www.fitness.ee/artikkel/1446/kuidas-saada-kulturismi-ja-fitnessitreeneriks

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Piisab ka sellest kui oled ise praktiseerija ja end pidevalt täiendad. Nö. "paberi" saamiseks tuleb EKFL teooria ja praktiline koolitus läbida ning viimaks eksam. Kõrgharidus vajalik ei ole, oleneb pigem palju ise uut õpid ja tahad.

Muudetud kasutaja SKG poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise soovitaksin valida kõrghariduse omandamise. Treenerite koolitusel õpid sa füsioloogiat, anatoomiat jms mingi tund aega. Ülikoolis pool aastat + veel sellega seonduvaid teoreetilisi ja praktilisi aineid (kokku minimaalselt 3 aastat). Ülikool ei tee sind kohe heaks treeneriks, vaid annab lihtsalt ülikõva põhja alla ja suuna kätte. Heaks treeneriks saab ikka see, kes tahab ennast pidevalt täiendada ja harida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×