Jump to content
Endla Vaher

Endla Vaher

Recommended Posts

Ettevalmistus sujus Euroopa meistrivõistlusteks suurepäraselt. Sain uue treeneri ja viimased 4 nädalat töötasin tema näpunäidete järgi. Ma olin võistlusteks 100% valmis, kuid ei arvanud, et need kaks päeva võistlemist nii pingeliseks kujunevad. Mul tuli teha 2 päeva jooksul 4 vabakava ja 4 poseerimisvooru. Samal ajal sain süüa väga vähe, vett sain paar lonksu ja jõin mõne espresso. Esimese päeva lõpus kui naiste ja juunioride eelvõistlus tehtud, olin nii väsinud, et tahtsin nutta. Käisin külmas basseinis taastumas ja siis magama. Hommikul enne finaale pidin käima tulikuumas vannis 10min, et viimane vesi välja ajada. Nelja tunni pärast juba võistlesin naiste kategoorias. Vabakava läks suurepäraselt ja vorm oli samuti teravnenud. Kõik lootsid medalit, mina kõige rohkem. Kahjuks läks nii, et jäin neljandaks. Eks see selline ala ole, et kunagi ei tea.. Pärast lavalt maha tulekut olin löödud. Nutsin kogu meigi maha ja samal ajal pidin veel dopingukontrollis passima. See läks õnneks valutult ja sain kiirustada hotelli sööma, pesema ja siis kohe tagasi võistluspaika. Tegin uue meigi ja juba olin jälle võistlusplatsil. Enne lavale minekut tekkisid jalgadesse väiksed krambid. Õnneks muretseti mulle soola ja läks üle. Väga raske oli ennast kokku võtta, aga tegin vihaga ära. Viimane vabakava tuli kõige paremini välja, väga emotsionaalne ja tehniliselt hästi sooritatud. Juunioride võidus olin peaaegu kindel, aga sisimas ikka kartsin. Kui võitja välja kuulutati, lasin end vabaks, olin töö ära teinud. Oli jäänud vaid absoluudi valimine. Selleks ajaks olin juba rahulik ja tegin lihtsalt ära. Võit oli magus.
Kokkuvõtteks pean ütlema, et olen ühe võistlusega ülirahul ja teisega mitte. Samas paneb see mind veel rohkem tööd tegema, et näidata, milleks ma võimeline olen.
Lisaks tahan tänada kõiki toetajaid ja oma tiimi. Esiteks oma õde ja manageri Lembit, kes on mulle terve see aeg toeks olnud. Ilma temata ma hakkama ei saaks. Oma suurt perekonda, kes mind toetavad ja muretsevad mu tervise pärast. Parimaid sõbrannasid Paulat ja Anni, kes aitavad mind alati asjadega, mida ma neilt palun. Ergo Metslat, kes toetab mu sportlaskarjääri ja on lisaks väga hea sõber. Sportlandi/Nike, kes toetab mind treeningvarustusega. Samuti kogu Eesti tiimi, kes kohapeal olid ja aitasid grimmi peale panna ning kõige muuga. Aitäh ka kõigile teistele, kes mulle kaasa elavad.
Nüüd puhkan, taastun ja siis juba odaviske sektorisse. Suvi tuleb põnev!!
Aitäh!

post-32616-0-96517000-1400615427_thumb.j

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tubli tüdruk.

Hea näha kui hästi sa oskad laval seda "lavatagust" elu varjata. Laval särada ja näha välja nii nagu kõik oleks perfektne. Väga hea. Vähesed on selleks suutelised. Tugev tüdruk oled nii hingelt kui kehalt. Sinu tulevik on vägagi helge.

Palju õnne veelkord :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin eile punkte ja juuniorite osas oli esimese päeva järel huvitav seis kolmel esimesel oli võrdelt 26 punkti (sinu vabakava oli 2 koha vääriline ja esikohta jagasid kehaga), järgmisel päeval oli vabakava selgelt parim ja keha ka kokku korralik punktivõit. Nikita oli samuti avapäeva järel pronksi peal järgmisel päeval pidi leppima 5 kohaga, seejuures olid 2 punkti sees 4-6 koht.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vabakava tuli mul teisel päeval väga hästi välja jah. Esimesel päeval olin väsinud. Kehavooru punktid oleks võinud olla veidi paremad. Järgmine kord..

post-32616-0-60329500-1400759256_thumb.j

Muudetud kasutaja Endla Vaher poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaks nädalat on Mehhikoni jäänud!!

Minuga tuleb kaasa õde Lembi, kes mind seal aitab lisaks treenerile Lubole ja teisele fitnessistile Dominikale.

Loodan parimat :)

Muudetud kasutaja Endla Vaher poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Loodetavasti saate kohapealt ka natuke reportaazi teha ja infot panna, mis seal täpsemalt toimub, pildid otsib kindlasti AnneP , kuid jutt võiks kohapeal osalevatelt sportlastelt - delegaatidelt tulla. Edu soovides!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×