Jump to content
Andy120

Tiimikaaslane seiklusspordiüritusele Naissaarel 17.05

Recommended Posts

Kuna tiimikaaslane hüppas alt ära, siis otsin asendusliiget järgmiseks laupäevaks seiklusspordiüritusele Naissaarel, kus 6h jooksul saab saar ilmselt mitu korda risti põiki läbi käidud. Seega eelduseks on suhteliselt hea jooksuvorm, et oleks omajagu võhma ja seiklusjanu. Ise olen 30 ja väga heas vormis ning varasem kogemus taolistelt üritustelt olemas, seega vana kala:) Võitma ei lähe ja partnerilt tipptaset ei oota, aga teatud füüsilise koormuse tahaks ikka kätte saada. Peaasi siiski, et mõlemal fun oleks!!! :)

Antud võistluse formaat on siis rogain ehk etteantud aja jooksul tuleb läbida võimalikult palju kontrollpunkte, kusjuures teatud punktides peab sooritama mitmesuguseid kiirus/osavus/taiplikkus jne ülesandeid, mis võivad olla üsnagi ekstreemsed. Varasemalt on tulnud sõita kanuuga, köitega ronida/laskuda, orienteeruda maa-alustes tunnelites jne. Rohkem infot leiab siit http://libahunt.kutimuti.ee/

Asjaga on juba suhteliselt kiire, seega tiimikaaslane võiks minuga kontakteeruda telefonil 5149720. Samuti võib helistada, kui antud infost väheks jäi.

Kuna võistkond sattus kõige esimesse stardigruppi, siis olgu ette hoiatatud, et peame laupäeva hommikul juba kell seitse laeva peal olema(!)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×