Angelo 51 Report post Posted April 30, 2014 Minu puhul peab Otsuse öeldu paika Share this post Link to post Share on other sites
Okk 39 Report post Posted April 30, 2014 YEAR OF PROPER TRAINING POTENTIAL MUSCLE GAINS 1 20-25 pounds 2 10-12 pounds 3 5-6 pounds 4+ 2-3 pounds Mis siuksest asjast arvate?Ma arvan see on ka enam vähem lagi, aga eeldab tõesti täielikku pühendumust , milleks vähesed esimesel treeninguaastal eelkõige vaimselt valmis on... Share this post Link to post Share on other sites
Archangel 482 Report post Posted April 30, 2014 Ma arvan see on ka enam vähem lagi, aga eeldab tõesti täielikku pühendumust , milleks vähesed esimesel treeninguaastal eelkõige vaimselt valmis on...See on asja teine külg tõesti. Võib-olla Otsus mõtleski pigem seda, et mida suudab keskmine inimene koos keskpärase tahtejõu ja teadmiste/mõistmiste baasil. Keha suudab võib-olla 10kg liha ehitada, kuid vähesed suudavad oma keha selleks õige treeninguga sundida ja korraliku toitumisega toetada. Share this post Link to post Share on other sites
Akrapovic 71 Report post Posted April 30, 2014 Umbes sama mida ma pakkusin. Esimesel aastal ca. 10kg ning edasi iga järgnev aasta jaga number kahega ning ca. 5 aastaga oled suht loomuliku maksimumi lähedal kustmaalt muutub lisanduva lihasmassi märkamine väga raskeks. Mõned sajad grammid aastas heal juhul.Arvan,et vanus mängib ka siin rolli, inimene kes on üle 30 juba see võib und näha 10 kg. Pigem see 10 kg. alla 20a. pärusmaa Share this post Link to post Share on other sites
kristen. 8 Report post Posted April 30, 2014 No kindlasti oleneb see eluviisidest mis omakorda mõjutab naturaalset testosterooni taset. Share this post Link to post Share on other sites
Okk 39 Report post Posted May 1, 2014 Arvan,et vanus mängib ka siin rolli, inimene kes on üle 30 juba see võib und näha 10 kg. Pigem see 10 kg. alla 20a. pärusmaa Noh , teismelisi ei saagi siin väga arvesse võtta. Nemad kasvavad alles niigi...20+ on üldiselt inimesed "normaalse" kasvamise lõpetanud , sealt edasi võib juba järeldusi tegema hakata... Share this post Link to post Share on other sites