Jump to content
matjusm

Hommikused trennid õhtustest palju kehvemad

Recommended Posts

Mul on selline probleem et hommikused trennid on mul õhtustest palju viletsamad: väiksemad raskused, kang tundub raske ja liigutused on endal aeglased (põhirõhk on klassikalisel tõstmisel, mitte kulturismi stiilis trennil).

Treenin siis 4x nädalas, Teisipäev ja Neljapäev õhtuti pärast tööd (7-7.30 paiku olen saalis) ning Laupäev-Pühapäev kohe hommikul 9 paiku (ärkan üles umbes 7.30, siis umbes 15-20 min pärast hommikusöök milleks on tavaliselt puder + 2/3 muna).

Igal juhul õhtul treenides tundub harjutustel nagu kükk, rinnalevõtt ja rebimine kang olevat sama raske kui 10kg kergem kang hommikul treenides. LIigutuste kiirus ja teravus ning keskendumine on pärast tööpäeva kuidagi palju paremad kui siis kui otse voodist saali minna.

Kas selle taga võib olla see et päeva jooksul keha kuidagi "soojeneb üles" ja on füüsiliseks pingutuseks paremini valmis kui hommikuti?

Ning mis võiks olukorda aidata? Nädalavahetuste õhtuti trenni pigem ei läheks, siis on tavaliselt muud plaanid. On mingit head nõu kellegil anda?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ärka nt pool tundi varem. Äratad keha varem üles, äkki on siis keha trenni minnes rohkem ärkvel. Samas võid proovida ka õhtul enne magamaminekut süsivesikurikast toitu süüa. Jõuab keha öösel täis laadida enda varud ja saad kohe hommikul paugutama minna.

Äkki ergastab ka väike espresso enne trenni üles :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Subjektiivne teema. Kindlasti mõjutavad asja ka toitumiste ajastus ja sisu. Hommikune trenn toimub enamasti mitte niiväga hommikusöögi pealt, sest see pole õieti seedima veel hakanudki selleks ajaks, vaid just eelmise päeva ja õhtu toitumiselt. Ehk, suure tõenäosusega pead katsetama erinevaid toitumislähenemisi nii õhtul, kui ka hommikul, kui soov hommikusi trenne paremaks saada. Kuid ilmselgelt võivad siis õhtused trennid kannatada.

Suhteliselt raske on olla samamoodi võimekas hommikuti ja õhtuti. Enamikel on üks või teine eelistus ja püütakse selle juurde jääda, või siis praktiseeritakse erinevaid trenne.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×