Jump to content
Philyra

rüht

Recommended Posts

Lugesin siinsamas Amazonis ühe sarnase probleemiga inimese küsimust ja tekkis endal ka paar küsimust.

Mul kipuvad õlad längu vajuma:( Suures osas on asi ka pärilik, aga lugesin ka, et asi võib-olla kõhu- ja seljalihaste ebatasakaalus treenimisest. Kuna mul on sel suht haige, on mul õudselt valus seljalihasteharjutusi teha:( On soovitatud kiropraktikut, aga sinna pole veel jõudnud. Sooviksingi vastuseid mõnedelt inimestelt kes ehk on/ei ole kiropraktikult abi saanud... Kas tasub seljaga sinna poole pöörduda?

Ja mis teha õlgadega?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõesti, selles hädas peab leidma kuidagi võimaluse seljalihaseid treenda.

Soovitan antud probleemiga pöördud mõne tuntud personaaltreeneri poole , kindlasti leiate ühiselt mitmeid seljalihasedi tugevdaid harjutsi mida oled suuteline sooritama . Antud situatsoonis on väga raske pimesi häid soovitusi anda .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kondimurdmine aitab, aga ainult juhul, kui seda teeb tõeliselt heade oskustega spetsialist. Tegelikult peab ta ära tabama, millest Sul need valud on tingitud (mul näiteks oli seljavalude põhjus selles, et üks jalg on 8 mm teisest lühem; anatoomiat ei muuda, aga kui arvesse võtta ja treenida õigesti, siis saab ka kehavea negatiivseid mõjusid välistada) Vaja on teada saada, mille treenimisele eriti rõhku panna, samuti millest tuleb hoiduda. Aga fakt on see, et trenni peab tegema kogu kehale ja mitte ainult nõrgale kohale.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul oli ka seljavigastus kunagi. Käisin ka manuaalteraapias...ehk kondiväänamine. Peaks mainima, et aitas küll. Aga loomulikult hakkasin pärast seda ka ise rohkem seljalihaste treenimisele tähelepanu pöörama. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui sul on ikka seljavalud nii koormuse kui ka puhkeperioodil ja selg kipub väsima kas õhtuks või mingis ühesuguses asendis viibides...siis kindlasti pöördu füsioterapeudi poole(paljud valdavad ka manuaalteraapia võtteid)....

Kõigepealt valust lahti ja siis trenni!. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×