Jump to content
vs

CXWorx + rasedus?

Recommended Posts

Tere,

käin CXWorxis. Kas keegi on jätkanud sama treeninguga raseduse ajal? Arstid, ämmaemandad, spetsialistid on valdavalt arvamusel, et treening raseduse ajal peab käima 'tunde järgi'.

Ma olen suhteliselt suur enesepiitsutaja, ja mul on trennis kole raske mõista, millal hakkan üle piiri minema. Raske on endast maksimumi mitte anda. Peast rase ka veel pole, et igas liigutuses ohtu näeksin.

Aga väike mure siiski, et äkki teen endale liiga. Vanasti BodyCombati hüpetest raseduse ajal (eelmise) küll täiesti teadlikult loobusin. Aga võrreldes BC-ga on CXWorx midagi siiski palju rahulikumat-st rabelemist/hüppamist vähem, ka pulss ilmselt töötab madalamal. Kuid kas kuidagi seda kummi venitades on võimalik end nö ära tõmmata või liialt venitada/pingutada?

Rääkige omadest kogemustest. Mingit rasedatele suunatud trenne siinkandis kahjuks pole :( Aga trenni tegema peab! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei kujuta küll ette et keegi viimastel raseduskuudel cxworxi teeks :D seal võib olla pulss tõesti combatist madalam, aga kere saab ikka väga kõvat vatti - siis kui ma proovisin, oli "soojenduseks" 8 minutit staatilisi kereharjutusi jutti. Kui ikka kõht ees siis naljalt planku ei tee :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jõusaal + erinevad üldaeroobse treeningu vormid (ratas, crosstrainer jms) tunduvad minu jaoks kõige loogilisema valikuna, kui soov raseduse ajal trenne teha. Mitte, et muid asju ei saaks ega võiks, vaid lihtsalt selle tõttu, et jõusaal on niivõrd paljude valikuvõimalustega. Alati saab trenne sättida nii kuidas vaja. Rõhuda neid lihaseid või neid jõunäitajaid mida soovid. Valida need harjutused, mida saab teha ilma probleemideta. Ning selline ühekülgne lihtne aeroobne treening on samuti selline asi millega mistahes komplikatsioonid suht miinimumis. Ise sätid oma tempo ja koormuse. Saad vormi hoida ja arendada ning alati trenne muuta sõltuvalt raseduse kulgemisest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ootakski naisterahvaste kogemusi, kes ise seda trenni on teinud ja kas/kuidas jätkanud. Lõpurase planku jah kindlasti ei tee. Mul asi aga päris-päris alguses ja mitte mingisugust tunnet peal ei ole!

Ratas ja rulluisk jäävad mulle nagunii ilmselt sõbraks kuni suve lõpuni. Jõusaali olen elus teinud, kuid viimati mitu aastat tagasi ja seda 'uut' asja nüüd rasedana justkui ette ei tahaks võtta...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan et kuskil poole peal võiks cxworxi juba ära jätta.

Mõnes kohas on vesivõimlemise trennid, need on suht head. Revalis näiteks annab seda füsioterapeut, minu kursaõde, kes kindlasti oskaks sul silma peal hoida :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×