Jump to content
dasfdasf

Küsimus paari pulbri kohta

Recommended Posts

Tervist,

Sain odavalt 3-4kg erinevaid "pulbreid". 2tk neist on massilisajad (pakendil kirjas) 15g/100g vadakuvalku ja 71g/100g süsivesikuid.. aga kõige suurema potska (2.5kg) peal oli suur kiri WHEY POWDER, mida ma kohe uskuma jäin :) Paraku pärast vaatasin, et selles proteiin 12g/100g ja süsivesikud 75g/100g. Nojah, ega ma suurt midagi ei maksnud nende eest, aga mis nendega peale hakata? Nagu ma aru saan, siis trennijärgne shake peaks sisaldama 30-40g valku ja siis ca samapalju või rohkem süsivesikuid. Seega 300 grammi peaksin seda massilisajat sisse rüüpama, et saada oma valgukogus kätte.. ja siis olen suhkrut nii täis, et pean ööläbi üleval istuma?

Kas saan millestki valesti aru või nii ongi? Kuidas need massilisajad siis üldse saavad mingit massi lisada kui neis nii vähe valku sees on?

Oskab keegi miskit head soovitada, mida peale hakata :)?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Massilisajad ongi mõeldud neile, kes muudmoodi on päevast vajalikku kalorinormi kasvamiseks kätte ei saa. Kuigi arvestades, kui lihtne on ise kodus "massilisajaid" mistahes kujul teha, siis pole neist kunagi eriti aru saanud. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×