KJakob 1 Report post Posted April 7, 2014 Tere. Selline probleem: et poksikotti poksides, kui kusagil 45 min juba tehtud, siis käib iga löögiga peast valu läbi. kummaline probleem küll aga vb kellegil on midagi sarnast olnud vms, või oskab keegi aidata, mis probleem võib ollla. tänud. Share this post Link to post Share on other sites
LB 0 Report post Posted April 7, 2014 Arvatavasti pingepeavalu. Ingliskeelne vaste on parem " exertion headache " . Vajab pikka taastumist, kuu või paar. Jama värk, aga muu sellele ei aita. Share this post Link to post Share on other sites
KJakob 1 Report post Posted April 7, 2014 tegelikult alustasin poksikoti tagumisega alles eile Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 7, 2014 Üheks põhjuseks võib olla organismi dehüdratatsioon. Share this post Link to post Share on other sites
KJakob 1 Report post Posted April 7, 2014 mida see täpsemalt tähendab? vedeliku puudus vms? muideks valu on pea tagaosas Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 7, 2014 http://www.kaaluabi.ee/news/health/vedelikupuudus-phjustab-peavalu-ning-vsimust Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted April 8, 2014 Minu arust ei ole kummaline, sest kui mõni poksija mulle vastu pead äigab, käib mul kohe peast valu läbi, mitte ei tule alles 45 minuti pärast. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted April 8, 2014 Arvatavasti pingepeavalu. Ingliskeelne vaste on parem " exertion headache " . Vajab pikka taastumist, kuu või paar. Jama värk, aga muu sellele ei aita.Minul aitas kui jooksin ennast alguses soojaks nii 12-15 minutit. Muidu oli ka metsik peavalu. Kui korralikult soojaks sain siis peavalu ka kadus. Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted April 8, 2014 Ma väga pikalt seda mõnuprotseduuri ei katsetaks. Kõik ei ole poksijateks loodud. Veel vähem esimesel korral 45 min tegema midagi, millega keha ei ole kokku puutunud. Share this post Link to post Share on other sites
KJakob 1 Report post Posted April 8, 2014 ma ise mõtlesin, et äkki lüües kuidagi põrutab pead vms? Share this post Link to post Share on other sites
ROtter 198 Report post Posted April 8, 2014 ma ise mõtlesin, et äkki lüües kuidagi põrutab pead vms?Pingepeavalu põhjuseks võib olla, nagu juba eespool mainiti, kaela ja õlavöötme lihaste pinge ning see on tingitud nii emotsionaalsetest teguritest kui ka otseselt lihaste ebaühtlasest koormusest ning treeningu lõpus tekkivast vedelikupuudusest organismis. Share this post Link to post Share on other sites
biggereveryday 73 Report post Posted April 8, 2014 Pingepeavalu põhjuseks võib olla, nagu juba eespool mainiti, kaela ja õlavöötme lihaste pinge ning see on tingitud nii emotsionaalsetest teguritest kui ka otseselt lihaste ebaühtlasest koormusest ning treeningu lõpus tekkivast vedelikupuudusest organismis.Siin kohal mainiks veel, et poksijad peavad neid lihaseid vabalt hoidma mitte pinges. Muidu väsitab enda paari minutiga ära. Algajatel tavaliselt see viga just ongi, et on koguaeg pinges.... Speed ball aitab õpetada neid lihaseid vabalt hoida. Share this post Link to post Share on other sites