Jump to content
vs

Mure-kõht on lihtsalt punnis koguaeg!

Recommended Posts

Tere,

mure järgmine: KÕHT ON PUNNIS.

Olen 28. aastane. Sünnitanud ühe lapse ja seda mitu-mitu aastat tagasi. Trenni olen terve elu teinud. Ka toitumine on ok (kava kunagi tellitud R.Otterilt-see toimis hästi).

Selle kõige juures aga vaevab mind viimased paar aastat asjaolu, et mu kõht on KOGUAEG PUNNIS. Kas see võib viidata hoopis mõnele tervise probleemile?

Muidu olen sale, 49kg 165cm pikk.

On välistatud gluteenitalumatus ja kõhusirglihaste diastaas. Gaase pole ja kõht käib normaalselt läbi.

Kõht pole mitte sellest punnis, et tal oleks rasvapolster vms, vaid pigem ta jätab sellise mulje nagu magu (?!) oleks vett täis. Kui kõhulihased sissetõmban pingutades, on kõht ilus lame-aga ei jõua ju koguaeg niimoodi ringi käia?

See punnis kõht on ka hommikuti. Ma olen täiesti stressis sellepärast, sest põhimõtteliselt saan kanda vaid peplumstiilis pluuse, et teistele mitte muljet jätta, et lapseootel olen. Vahest on nii hull, et võiks vabalt pakkuda, et olen neljandat kuud rase.

Täesti väsinud olen sellest asjast. Tõenäoliselt peaks hoopis arsti poole pöörduma sellise asjaga. Aga perearst on sellises olukorras suhtumisega nagu see oleks mingi tibiprobleem või psüühhiline probleem hoopis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõni pilt oleks abiks, muidu võime tõesti arvata, et kujutad endale ette ja tegelikkuses on sul täiesti normaalne keha.

Võimalik, et tegemist on tavapärase rühiprobleemiga. Midagi sellist:

1207-instant-slim.jpg

Arsti juurest võiks alati läbi käia, halba ei tee. Kui mõni suurem mure, siis enamasti saavad siiski jälile. Kuigi pisematest rühiprobleemidest või lihaste muredest ei saa nad tihti midagi aru.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Anna andeks, aga pead siiski endast pildi panema. (kasvõi alakeha lihtsalt, nägu ei pea näitama muidugi) Kahjuks on naiste puhul korduvalt täheldatud seda, et enda keha naise silmad ei oska hinnata. On nähtud nii luukeresid, kes arvavad, et on meeletus ülekaalus, kui ka neid, kes arvavad, et nende püksiäärtest välja pressivad pekivoldid on kõhulihased vms. :D

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul endal sama jama juba pikalt, diagnoositud on ärritunud soole sündroom ehk siis ravi väga ei ole ning tuleneb närvisüsteemi probleemist. Päris palju stressi tekitab see mure ausaltöeldes, seega tean, mida tunned. Aga jah, rühi küsimus samuti, vahel ikka jõusaalis kutt küsib, et "miks sa nüüd meelega kõhtu ette surud?", kuigi endaarust seisan normaalselt.:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Praegu ei mõeldud menstruaaltsüklist tulenevat vee kogunemist. Tegemist võib olla nt munasarjas oleva kasvajaga. See on muidugi kõige mustem stsenaarium, aga günekoloogi juures käik ei teeks halba.

Muudetud kasutaja FreshE poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×