Jump to content
ThaBosss

Ülikond ostetud aga olen kavade peal ja teen trenni..

Recommended Posts

Tervitused kõigile! Esiteks, mõnusat kevadist trennihooaega kõigile! :)

On üks pisike probleem... tegelikult päris suur.

Nimelt, sai siin mõned nädalad tagasi ülikond ostetud, selline, enam-vähem slim fit ülikond ja läks kappi seisma- lõpetamine tulekul ja ülikond olemas- üks mure vähem :D

Aga tekkis hoopis uus mure, kuna nädal aega pärast seda võtsin ette ja tellisin omale toitumis- ja treeningkava jõusaali, eesmärgiga rasvaprotsendi alandamine, samal ajal lihasmassi tõstes. Kaaluks 85-87 hetkel ja pikkus 188-190 umbes, vanus 15a.

Päevas keskmiselt söön kokku praegu:

Kaloreid: 2264.6 Kcal
Rasva: 107.9 g.
Valku: 161 g.
Süsivesikuid: 152.9 g.
Kiudaineid: 19.7 g.

See pole küll 100% praegu täpne kõik, 4 munakollast sealt välja arvutada, ja 10g oliiviõli hommikuti juurde panna + mesi mis tee/kohviga alla läheb ja veel mõni pisiasi ehk :D

Aga küsimus siit selline, et kui ma toimetan jõusaalis 4-5x nädalas ja aeroobset teen 20-30min pärast trenne va. jalapäev ja vahepeal vabadel päevadel kaa nats aeroobset, siis kui suur on tõenäosus et ma oma ülikonda ära ei mahu/suureks jääb 3. kuu pärast? Üpris suur hirm on selles osas. Hetkel olen nõuks võtnud iga 2 nädala tagant ülikonda proovida, kuid siiski, mõtlesin, et kuna ma siin foorumis nii või naa viimasel ajal üsna tihti käin, siis mida teie aastate kogemused ütlevad taoliste asjade kohapealt?


Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui kehakaal sama on siis pigem ikka mahud, ma arvan. Arvan, et sa ei suuda nii palju puhast lihast lisada, et ülikond selga ei mahuks.

Ise tegin vastupidi, võtsin lõpetamiseks alla, sest õlgadest parajad poeülikonnad olid vatsavaruga :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et 3 kuuga nii drastilised muudatused ehk ei teki.
Samas, kui jääbki suureks/väikseks, siis võid kaloraaži ajutiselt natukene langetada/tõsta ja võtta kasutusele muid kiireid meetmeid, mida kasutatakse näiteks võistlusteks valmistumiseks jms. Neid on vara pakkuda, kui ei tea, kumbasse suunda liikuma peab :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ma ei tea, 15aastaselt 3 kuud enne ülikond osta on ilma trennitagi riski bisness :). Kui hoolega trenni teed siis üsna tõenäoline, et see "slim fit" ülikond istub sul seljas nagu sukkpüksid:-\. Aga see polegi oluline. Trenni tegemine igal juhul tähtsam kui mingi põhikooli lõpetamine (kedagi ei koti see ülikond :))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×