Jump to content
orhioos

Kaalu kõikumine, enesetunne ja kaloraaz

Recommended Posts

Ma olen 16 aastane tüdruk, käin spordiklubis ja teen keskmiselt 14 trenni nädalas, orienteeruvalt enamus rühmatreeningud ja nendest ~4 on pumbid ja ülejäänud intensiivsed grupitreeningud. Lisaks nädalas u 4 korda jõusaalis jõutrenni, vahepeal ujumine ja jooksmine nii sees kui väljas. Ehk siis, olen füüsiliselt üsna aktiivne, kuid tahaks ka, et see mu kehal peegelduks. Lihased tulevad välja küll jah vaikselt, aga kaal kõigub 4-kilo kaupa ja on väga ebastabiilne - näen palju vaeva, et kilod maha saada, kaotan korra kontrolli ja kõik on tagasi. Toitumine on tegelikult enamvähem korras, söön tervislikult ja kontrollin ennast ning süsivesikud-rasvad-valgud peaks ka nagu tasakaalus olema. Kaloraazi neto üritan hoida max 1200 peal, aga kui sellest üle läheb või mulle ei meeldi, et see 1200le kuidagi väga lähedal on, teen igaksjuhuks veel trenni. Peaks olema normaalne, aga kaal ei lange üldse?! Lisaks tunnen ennast nagu õhupall, kuigi toidulaud on kontrollitud. Vett joon ka 2-3 liitrit plus trennis u 1-2 liitrit, sellega ka korras. Olen 162 cm pikk ja kaalun siis orienteeruvalt 61-64,7 kilo vahel.. Täitsa nõutu olen, miks need kilod ei kao?!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas peegelpilt tundub?

Kaal-kaaluks, oleneb mis suhe on rasval-lihasel kehas. Samuti hetkeline veesisaldus organismis, naiste tsüklid kõigutavad kehakaalu ajutiselt.

Kui peeglisse vaadates olete rahul, siis ei näe probleemi kaaluga.

Kui esineb "õhupalli" tunnet, siis selekteerida toidulauda. Tõsi, aeg-ajalt esineb seda tunnet, eriti naistel.

Ise olen 163cm pikk, 1cm teist pikem. Kaalu olen korrigeerinud eri aegadel vastavalt eesmärgile. Hetkeseisuna selline mugav kaal 62-64 kg.

Muudetud kasutaja eliviielo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaloraazi neto üritan hoida max 1200 peal, aga kui sellest üle läheb või mulle ei meeldi, et see 1200le kuidagi väga lähedal on, teen igaksjuhuks veel trenni.

Ma võtsin möödaminnes fitness.ee kalkulaatori,mis näitab sinu BAV-ks kusagil 1500.Teed palju trenni,kalorid lööd ikka eriti madalale.Stress pole kaalulangetaja sõber.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No peegelpilt pole väga kiita, väikeseid muutusi muidugi on ja number väiksem teksad mahuvad ka nüüd jalga, aga vb see mingi poe teema, et nende 36 on suurem kui teistel... Kaldun ikka sinna paksuse poole ja ei ole mingi tühine naisehala paksuse üle. Silmad võtavad seda peegelpilti reaalsusele toetudes ikka ja seda ei ütle hädaldamise mõttes. :D Jaa, selle õhupalli tunde tõttu olengi nüüd täpselt nädal aega väga hoolikalt valinud, mida söön, et keha puhastada jm, aga ei kao kuhugi see... Väga imelik, aga no ilmselt rohkem aega vaja siis. Hmmm, võibolla ma siis tõstan natuke kaloraazi sinna 1500 kanti, aga ma vaatan, et mul süsivesikuid kipub kuidagi palju olema, läheb sellest 50st protsendist üle veidi ~56% 100st, ma ei saa aru kust need süskarid tulevad, oskate anda nõuaneid toiduainete suhtes, mis neid vähem sisaldavad? (Kuigi ise tsekin alati kõik sildid üle ja olen menüüsse lisanud rohkem valgu-rasva rikkamaid toite). Peaks uuesti mingi detoxkuuri ettevõtma vist

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×