Jump to content
mj4

Miks kaal tõuseb?

Recommended Posts

Tere.

Viimase kuu aja jooksul pole ma trenni teinud. Enne seda ikka tegin. Viimase 9 kuu jooksul olen kaotanud ~15 kg. Menüü on olnud umbes selline. Hommikusöök 3 muna, 45 g salaamit + juustu, ära praetult. Enne lõunat india pähkleid peotäis. Lõunal liha + toorsalat + väikene magustoit. Enne õhtusööki peotäis india pähkleid. Õhtusöök ainult liha.

Kaal püsis sama.

Viimase nädala jooksul on menüü olnud sama, ainult et magustoitu ei ole söönud ning kahe peotäie india pähkilite asemel olen söönud ühe. Lisaks olen teinud kaks korda trenni. Üks trennidest oli 15 min crosstraineril, mille sees oli 6 intrevalli (30 sek kiiresti, 90 sek mõõdukalt). Teine trenn oli lihastreening 20 minutit (40 sekundit sama harjutust, 10 sekundit puhkust ja siis järgime harjutus). Olen iga päev teinud algajale kohaselt 20 sekundit plankingut.

Selle tulemusena on kaal tõusnud 700 g. Pole isegi alla läinud, vaid tõusis. Ma tean, et aeg on olnud lühike, kuid siiski ei mõista ma kaalutõusu. Mida ma nii valesti teen? Kaal on ~74 kg, pikkus 174 cm.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sööd palju, liigud vähe. 2 paarikümne minutist trenni ei ole nimetamisväärsed. 15kg kaalu kaotamisega väheneb ka mõnevõrra vajalik energiakogus - mis enne oli piisav kaalu languseks, siis nüüd enam pole. 15kg lisakaalu ju nõuab ringi liigutamiseks veidi rohkem energiat. Nii et pead oma menüü üle vaatama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Need mõnesaja grammised kõikumised näitavad tihti aiateibaid.Pole mõtet nii pingsalt seda kaalunumbrit jälgida.Lihtsalt toiduaineid üles lugeda pole ka mõtet.Hakka parem kaloreid lugema,lööb pildi selgemaks.Asi on ju tegelikult väga lihtne.Hoiad kaloraazi kergelt defitsiidis.Hetkel ,kui kaloreid ei loe,siis ainult oletad palju sööd.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×