Jump to content
Ragnar22

Ragnar22 Blogi

Recommended Posts

Tere siis ka minupoolt.

Sai siis alles liitutud ka sellise fitness grupiga nagu Te siin internetis olete ja eelnevalt haritud ja loetud on juba meeletutes kogustes neid lehekülgesid ;).

Jutt siis järgmine:

Olen siis 22a noormees, omateada hetkel 183cm pikk ning kaalun kusagil 110kg kanti.

Nimelt muretsema panigi mind lõppude lõpuks see, kui ma siin märkamatult võtsin oma rutiinse elu kõrvalt juurde ca 30kg kolme aastaga.

Vaatasin ka kunagi pilte, et milline olin ennem, ning milline nüüd, siis jäi ka omal suu lahti, ning sooviksin neid pilte siinkohal siis nüüd omavahel vahetada. Selle poole hakkangi siis püüdlema.

Sai siis Kalmuse käest tellitud juba detsember-jaanuar toitumiskava ja ka treeningkava sinna kõrvale, et kui juba siis juba kõik.

Treenima olen asunud Tartus Eedeni keskuses Fitlife treeningsaalis.

Kahjuks hetkel pilte pole, ning tõsisemalt läheb asi pihta uuest nädalast, kus muutub konkreetselt kõik, mis minu elus siiani on toimunud.

Palun mitte maha teha, et edasi lükkan, aga lihtsalt parima sõbra sünnipäev siin nädalavahetusel, ning juubel ka, siis ei saa nagu maha magada.

Ise tean, et see ei ole minu jaoks edasilükkamine või, et ei suudaks alustada vms.

Plaan on saada siis ennast lõpuks tagasi vormi, ning see rasvakiht omal pealt ära kaotada, ning lihased sealt alt kusagilt ka esile tuua. Kaua võib siiski.

Kirjutan siis ka siia aegajalt oma tegemistest. Hea ka omal silma peal hoida aegajalt, et kuidas asjad edenenud on ;).

Seniks aga kõike paremat Teile ! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei saa väga teie proleemist aru. Vaevalt tal neid häid sõpru nii palju on, et iga nädal hakkab nüüd raskelt sööma/jooma (eeldan, et seda oma sõbra juubelil teed, paranda kui eksin) ning kui paari kuu jooksul tuleb kord või paar seda ette, mis sellest on? Mitte midagi hullu. Või nüüd kui hakkas kaalulangetuega pihta, ei tohigi enam rihma kunagi lõdvaks lasta? :D

Igaljuhul edu ja järjepidavust blogimisel ja treeningutel

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mulle ka tundus, et natuke kohe liiga turja hüppamine. Ilmselt mitte küll pahaga aga siiski. Noormees on siiski tubli, et tegi enda jaoks selgeks, et vaja on maha võtta ja tahab vormi saada. Ja mitte ainult, vaid nagu näha on toitumiskava ja trennikavagi ära tellitud ning plaan on olemas. Ja ta ise teab, et ei lükka asja lihtsalt edasi, vaid tal on ikkagi läbi mõeldud. Kõige tähtsam on see, et ta ise usub endasse ja kui teised ka siis hakkab tulema. Tõestama peab ikka enda jaoks mitte teiste. Ja nagu eelmises postituses mainiti, et kui kuus paar korda ette tuleb, et toitumiskavast mööda siis ei ole ju sellest nii hullu. Üheks eesmärgiks on küll kaalulangetus aga siiski tegemist on lihtsa inimesega mitte tippsportlasega. Eks ta ajapikku õpib ja näeb, mis moodi näiteks see üks "pidu" eesmärkidesse istub. Aga tüüplause mida ma ikka ütlen, et kõik oleneb siiski inimesest ja tema väärtustest. Mina ei kujutaks ette, et ma lähen enda parima sõbra sünnipäevale grammi täpsusega mõõdetud toiduga kuskil enda anumates kui sõber on näiteks vaeva näinud ja teinud seal salatit, grilli või muid küpsetusi ja samuti on igati loogiline ka alkohol. Aga samas ma hindan ja respekteerin neid inimesi, kes niimoodi lähevadki ja mõistan.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minuarust peaks kah kõik sõbra sünnipäevad toidukavasse sisse mahtuma. Ma tahtsingi teada, kuidas tema näeb seda elu, mis esmaspäevast algab. Spartalik režiim või ikkagi paindlik kava, kus on ruumi ka tordile ja alkole?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Miks te üldse panete talle toitu suhu juba. Kust te teate, mida ta seal sööb ja kui palju ta seal sööb? Vahest tuleks elust rõõmu ka tunda ;)

Kui mees lubab, et hakkab pihta siis hakkab ta ka pihta. Ei ole vaja iga kolme kuu tagant meelde tuletada :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×