Jump to content
Lnana

Proteiinipuding?

Recommended Posts

Tere. Tahan endale väga proteiinipudingut osta, aga ma pole ühtki maitset kunagi proovinud ja kuna ta on ka üsna suur väljaminek, siis palun teie abi, et te soovitaksite mulle maitseid. Või üritaksite leida paralleele.. nt et.. karamell maitseb nagu tere karamellipuding :D Ise olen mõelnud valge šokolaadi või karamelli peale. Kindlasti võib öelda, et maitsed on erinevad, aga ma oleks väga tänulik, kui te oma maitseeelistusi minuga jagaks:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei tea.. arvan, et teeksin, aga prooviksin ka vee ja keefiriga. Ütlen veelkord - mul pole üldse kogemust seoses sellega. Niiet soovitage kombosid ja kõike-kõike :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui oled Tallinna inimene, siis praegu teeme degusteerimisi erinevates klubides päris palju - tasub silm peal hoida ja proovima minna.

Kindlasti degusteerime Puddinguid ka Lõuna-Eesti karikavõistlustel Tartus.

Maitse on maitse asi. Ma soovitan inimestel ka proteiinipulbrid valida tavaliste maitseeelistuste järgi: kui tavaelus meeldib hullult näiteks sokolaadi või maasika maitse, siis suure tõenäosusega meeldib ka vastava maitsega toidulisand.

Võin öelda, et poemüügi seisu kohalt on popid maitsed mustika-vanilje, valge šokolaad, maaikas-valge šokolaad... Esimene Pudding, mille ostsin, oli enda maitseelistustele põhinedes karamell(karamellijäätised jms meeldivad mulle ka muidu :P) ning ei pidanud pettuma.

Soovitan teha ikka piima või keefiriga: veega ei anna nii head struktuuri ja maitset.

Võib lisada (külmutatud) marju, pähkleid, tükeldatud puuvilju... krt neelud hakkavad käima :P.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu lemmik oli kuni eilseni šokolaadipuding. Aga eile ostsin mustika-vanilje oma ja no see on ikka väga hea. Maitselt täpselt sama, nagu mustika jogurt. Parima tulemuse annab minu arust segades keefiriga (ise teen 30g pulbrit ja 200-250g keefirit). Kuigi piimaga on ka huvitav, annab rohkem sellise milkshake'i konsistentsi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen proovinud nii peti kui keefiriga, viimasega parem. Mulle maitseb sokolaadi oma kõige rohkem, sinna panen vilma naturaalset kakao pulbrit lisaks, et natuke sokolaadilikum oleks, proovisin ka 1 tbl suhkruasendajat sisse panna, aga ilma oli parem, törts kaneeli ka, päris hea. Valge sokolaadi oma on ka väga hea. Mustika-vanilje oma päris reaalset ikka välja ei anna(nõks "jahune" maitse). Kõiki pulbreid üldiselt tuleb soovitatust rohkem panna, et maitseelamust ka saaks. Samas võrreldes valgujookide "alguaegadega" on edasiminek väga suur, ei ole enam praktiliselt mingit kõrvalmaitset, ilma tootesisaldust lugemata ei ütleks küll, et proteiinisisaldus nii suur, süsivesikud ja rasvad maas. Natuke OT, aga super hea on Fasti Protein Smoothie Mango-apelsin.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Okei, Marxengel, ma ei saa küll midagi aru, aga jah..
Kui veel inimesi seda proovinud on ja maitseid soovitada tahab, ootan endiselt huviga, aga vähemalt praegu tundub, et keegi otseselt minu ostuideed laitma ei tule, niiet ilmselt on tegu ikka normaalse tootega :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

šokolaadi oma on minu lemmik. Nothing beats chocolate :D

Mustika-vanilje ja maasika-valgešokolaadi on ka hää maitsega ^_^

Mul seda üle. Pean aint vaatama, kas kehtib veel. Kui huvi siis PS

Endale shokolaad üldse ei maitse. Vb viga soome piimas, kefiiris vms a no ei lähe alla :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Olen siis ostnud endale nii karamelli, maasika-valgešokolaadi, mustika kui ka piparkoogi oma ja teinud neid peamiselt keefriga. Minu jaoks alati natuke lääge-magus, lisan külmutatud marju või omatehtud vähese suhkruga haput toormoosi. Karamellile ja piparkoogimaitselisele annab ka kohvi lisada, teeb ka heaks.

Kui šokolaadi oma maitseks nagu lapsepõlve kakao hapukoorega, siis kiidaks....aga kahjuks iga kord kui proovinud olen kõiksugu üritustel, tundub võlts-lääge magus kuidagi.
Aga noh....maitse asi ütles kukk ja nokkis...

Muudetud kasutaja RiinaSolo poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina ostsin teisipäeval enda esimese Puddingu - mustika-vanilje. Paari päevase katsetuse järel pean tõdema, et selle järelmaitse (ilmselt sellest magusainest) ei sobi mulle üldse. Mustika maitse on muidugi mõnus. Olen ära kasutanud max 100g 700g'st pakist. Kas keegi sooviks äkki odavamalt mult selle ära osta? Asun Tallinnas (see laupäev-pühapäev ka Tartus).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×