Jump to content
Mammur

Jõhker isu..

Recommended Posts

Teen nüüdseks ülepäeviti või tihedamini trenni, olen toitunud üpris OK'lt vist. Võimalik et liiga vähe, enda arust mitte aga teiste arust ja toitumisprogramm ütleb sama.. Nüüd 2 päeva on tekkinud peale trenni mul niii meeletu isu et hirmutab lausa..tulin trennist, läksin poodi ja ostsin juustukuubikuid..selline isu tuli. Ei jõudnud kojugi kui hakkasin sööma. Läksin koju tegin endale woki juurikaid ja praadisin hakkliha. Sõin ära. Ja ma ei oska kuidagi end kinni hoida mitte söömisega enam. Mu päeva kaloraas on küll max 1200, täna sain kokku 1510kalorit ja ma sõin palju 5 korda päevas lausa. Tegin kehaanalüüsi ja seal näitas et 1962 kalorit peaks päevas sööma aga treener ütles et 1700 oleks ok.

Kas mu isude suurenemine on OK või pean hakkama seda jälgima rohkem? Enda sisetunne ütleb et ma ei tohiks..

2aprillis on mul kaalunõustamine hetkel kirjutangi kõik toidud toitumisprogrammi..

Kuid tahaks enne teada juba kas teen midagi valesti? kas peaks piirama rohkem oma toitumist või tänu trennile tekib selline isu?

Ettetänades,

Algaja M. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas ma saan õigesti aru, et treener käsib 1700kcal süüa, et alla võtta aga sina otsustasid mingil põhjusel 1200kcal süüa? Ja siis mõtled, et ei tea miks isud tekivad?

Soovitan asja üle veidi järgi mõelda. :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa muidu midagi ka peale trenni sööd? Kui oled trennis kõik enda energiavarud ära raisanud, siis on ju loomulik, et keha nõuab toitaineid juurde. Ka mul on pärast korraliku aeroobset kõht tühi.
Ja nõustun sellega, et isud tekivad muidugi, kui peaksid sööma 1700, aga sööd 1200-1510, see on täitsa korralik defitsiit juba selle kaloraaži juures.

5 korda päevas süüa ongi täiesti normaalne, kui isud nii tihti tekivad ja seni kaua kuni sa alla 1700 kalori suudad end hoida ning rahuldad isu inimliku toiduga peaks kõik hästi olema.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

peale trenni ma tavaliselt lähen koju..roccast mustakale jala, ühistranspordiga u. 40 min olen kodus või käin poest läbi , hakkan süüa tegema ja u. 1.5h pärast söön. Vahest on nii kiire et lähen veel lapsele lasteaeda järgi ja u.2,5h pärast söön.

Võimalik et see mul kõik peas kinni ja ei julge lihtsalt rohkem süüa. Kuna paljud ei usu minusse et suudan püsivalt trenni teha ja dieeti seepärast ma kardan igat ampsu..suht haiglane tegelikult. Seepärast läksingi kaalunõustamisse.

olen pea 2kuud nüüd trenni tihedalt teinud ja siiamaani selline toitumine on ok olnud, ei ole isusi..kuid just nüüd tekkis.

Lihtsalt kardan süüa ja tagajärgi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Söömist ei tasu karta, kui sa oled sellises olukorras, kus sa lisaks trennile ka märgid enda toitumist jooksvalt üles. Ei ole võimalik end paksuks süüa, kui sa hoiad teadlikult kaloraažil silma peal ja ei lase sellel tõusta üle ette antud piiri, mis hetkel võiks olla sinu treeneri mainitud 1700 kcal.

Kui sa neid kaloreid üles ei märgiks, siis oleks teine lugu. Haiglane söömisisu võib kasvada kes-teab-milleks ning kaloraaž võib tõusta nii kõrgele, et ise ei märkagi. Aga kui niigi üles märgid, siis seda karta ei tasu.

See peaks olema loomulik, et mingil perioodil on isu suurem ja mingil perioodil see vaibub. Keha vajadused ei olegi pidevalt konstantsed ning 2.5h on täiesti piisav vahe, et pärast trenni jõuaks meeletu nälg tekkida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×