Jump to content
Janika Aavamägi

Fitness5 - Finaalvõistluse protokoll ja video!

Recommended Posts

Väga hea ülevaade ja ilus võistlus:)

Kes veel kahtlesid, kas osaleda, näete, et midagi hirmsat ei ole ja uued etapid veel ees!!!

Kas mõned videklipid kah saadaval, paljud kardavad küki pärast tulla. Hea oleks näha kui alla kükitakse ja ka muude alade tehnikat:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suurimad tänud kõikidele osalejatele ning kaasaelajatele. Oli väga põnev ning positiivseid emotsioone läbiv võistlus. Kõik võistlejad, kes tunnevad, et tahavad oma tulemusi veel parandada saavad seda teha ka järgmistel etappidel kas siis Pärnus või siis Tartus. Oli tunda, et kõik võistlejad andsid endast viimast ning käitusid väga sportlikult isegi kui kõiki korduseid kirja ei läinud. Igalt võistluselt saavad edasi eesti finaali 3 paremat ning kui sellel voõistlusel ei õnnestunud kolme hulka tulla, olete soojalt oodatud järgmistel etappidel. Siim Jürgenstein, kes oli ka eelmisel korral Fitness5 võitjaks oli ka seekord alistamatu, tema suureks eeliseks on ka muidugi kaalu ja jõu suhe. Argo Erit aga eirab nagu ikka kõiki loodusseaduseid ning tegi täiesti müstilisi tulemusi, näiteks kükkis 162,5 kg 20 kordust, 107,5kg rinnalt surus 24kordust jne. Oli ka palju uustulnukaid, kes olid ka supertublid oma esimese Fitness5 kohta. Nii et juba 11.05 toimub Pärnus Kimberi klubis järgmine osavõistlus, kuhu on kõik huvilised oodatud nii võistlema kui ka pealt vaatama. Kohtume seal;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nüüd siis aeg juba niikaugel, et juba sellel nädalavahetusel toimub II Fitness5 osavõistluse etapp Pärnus Kimberi Klubis. Nagu ikka eestlastele kombeks, registreeritakse end võistlustele sõna otseses mõttes viimasel minutil. Hetkel registreerunud naistest Monika Aus, meestest Alex Uuetalu, Joonas Tamm. Ehk leidub siiski ka Pärnu kandis inimesi, kes tahavad end proovile panna. Ootame põnevusega;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tulemusi ja muljeid Pärnust?

Tartu etapil osalejad, registreeruge kindlasti allpool toodud Martin Münz kontaktidel, siis teame arvestada:

Vajalik eelnev registreerumine vähemalt 48h enne võistluste algust e-maili aadressil: marcosmunz@hotmail.com või telefoni teel: +372 5693 3968. Kui võistleja ei ole vastavaks ajahetkeks end kirja pannud, kehtib osalustasu 10€ (üldjuhul 5€), mis tuleb tasuda kaalumisel enne võistluse algust.

Vähemalt 10 meesvõistlejat: avatud kaks kategooriat: mehed -80kg ja +80kg.

Naistel 1 avatud kategooria.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea. Nagu näha, siis teisel korral tulemused paranevad, kogemusi tuleb juurde:)

Usun, et Tartu etapil osalejaid kindlasti rohkem ja ka naisi rohkem osalemas-

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistlus oli väga hea pidada, kuna Ain Kimber vaatamata oma jalavigastusele oli oma toreda meeskonnaga isiklikult kõiki soojalt vastu võtmas ning oli ka näha, et kõik võistlejad andsid endast viimast. Hr. Oks, nagu ka Ott juba mainis, vaatamata oma suurele kaalule/massile tegi 150kg kangiga 20 heakskiidetud kükki, mis on minu jaoks muljetavaldav. Ka Alex Uuetalu tegi uue rekordi, 50 kordust rööbaspuudel triitsepsisurumist. Seekord oli meil au näha võistlustel Nabide peret, Egle tegi tublisti pilti ning Heiki toetas võistlust kohtunikuks olemisega. Tänud kõigile võistlejatele ja kaasaaitajatele, oli tore ja meeldejääv kogemus;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeg lausa lendab, juba sellel pühapäeval toimuvad Tartus Maaülikoolis viimane eelvoor Fitness5. Nii nagu ka eranditult kõik eelmised etapid, tõotab ka see etapp tulla põnev nii sportlastele kui ka kaasaelajatele. Tulge ja pange ennast julgelt proovile, saate garanteeritult väga korraliku trenni, toreda elamuse ning saate ka teada, kui heas vormis te tegelikult olete;)

Hetkeseisuga võistlustele registreerunud on; Egle Villik, Gaidi Rosenthal, Asko Külmsaar, German Gholami, Jüri Lebedev, Kristian Singh, Tiit Kallavus ning Rete Jallai. See on ühtlasi viimane etapp enne finaal sellel aastal, nii et tulge lihtsalt kohale ja pange ennast proovile. Ma olen kindel, et leidub veel tublisid jõusaali sportlaseid, kes võiksid väga edukalt sellel alal võistelda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×