Jump to content
Kirsi-Mari

Rohkem sporti, suurem kaalunr.

Recommended Posts

Sööd juurvilju nagu mees :) Ehk siis praktiliselt ei söö. See paarsada grammi on tühine ja ülejäänu ei täida kõhtu. Söö normaalseid kodumaiseid juurvilju - porgand, kapsas, peet jms. apelsini ja moosi asemel. Täidavad paremini kõhtu + saad kiudaineid. Odavamad ka. Liikumise poolelt vaata aga rohkem kogu päeva peale. Olulisem kui päevas korra trenni teha on olla kogu päev aktiivne. Käi palju jala, ole aktiivne.

Pigem küsiks - kuidas sa LISAKS jooksmiele ja shapingule päeva jooksul liigud?

Kui olla tuntavalt miinuses kaloraaziga, siis tunne ongi veidi nõrk. Aga, see võib olla ka subjektiivne, sugereeritud. Sest samas kaal pole väga palju langenud.

Kui pool aastat tagasi tegin trenni 2 x nädalas, siis nüüd 4 x kindlasti, kui mitte rohkem. Lisaks igapäevane majakoristus, lastega tegelemine-jalutamine + muud kodused toimetused.

Ise tunnen küll, et olen aktiivsem. Üritan ka palju jalgsi oma käike teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Siiski... tee see 10€ investeering ära ja osta kaal. Siis saaksime kohe soovitusi jagama hakata, mida võiksid muuta menüüs. Kui sa nende oletatavate kogustega edasi jamad, siis võibki olla päevane kaloraaži muutus 200-400kcal olla ja tänu sellele ka kaalukõikumised või mis iganes.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul täpselt sama lugu - jõudsin selle kohta ka juba uue teema teha enne kui siia sattusin. Ma enda puhul kahtlustan ka siin ühe variandina välja toodud ületreeningut.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×