Jump to content
Lauri01

Paluks abi toitumiskavaga !

Recommended Posts

Tere,oleks vaja abi toitumiskavaga,äkki oskate aidata. Nimelt olen 16a vana ja kaalun 72.5 umbes ja olen 180 pikk,teen trenni 5 korda nädalas jõusaali ja seda 1.5-2 tundi päevas. Lihased on ilusti väljas kõik peale kõhulihaste,sest kõht on mul kuidagi suur,et kõhulihaseid väljas ei ole,ainult siis kui pingesse ajan siis tulevad esimesed 2 packi ja ülejäänud jäävad juba rasva alla. Küsin sellepärast siit,et iogalpool maksab toitumiskava palju ja ei saa hetkel seda endale lubada. Tahaksin paar kilo kindlasti alla võtta,et ükski lihas enam rasva alla ei mattuks. Palun aidake niipalju kui saate .

post-32997-0-71055100-1390979814_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toitumiskava ei maksa pm. midagi. Jäta üks kuu jõusaalis käimata, treeni vahelduseks kodus ja väljas ning kokku hoitud raha pealt saadki endale kavad osta. Oled küll noor, seega ma ei tea kust su raha tuleb - kui enamus vanemate käest, siis räägi nendega, äkki on nõus sinu tervise ja füüsise parandamise eest veidi raha välja käima. Kui saad lihtsalt taskuraha, siis pane kõrvale. Kui oled mingi töö leidnud siis jällegi, pane kõrvale. Kui tööd pole, siis vaata ringi ja uuri. Krt, raha mida üks toitumiskava maksab on nii väike summa, et mingil tuttaval mööbli tassimise eest võid selle sisse kasseerida. :D

Aga, kui oled niiväga kindel, et kuskilt ei anna sente kokku korjata, siis lihtsad juhendid:

1.5-2g valku kehakilo kohta

1g rasvu kehakilo kohta

Süsivesikuid tarbi niipalju, kui võimalik, et samas ka kaal sulle soovitud suunas liiguks.

Toitumine märgi iga päev üles. Hoia kaloraažil ja toidukogustel silm peal, iga päev õiged kogused ja polegi probleemi.

Või eriti "lihtne" variant. Lisa enda praegusesse päevakavva näiteks trenni lõppu 20minti aeroobset, päeval mõni jalutuskäik, toitumine hoia sama ning küll see pekk sulab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga mingisuguseid pulbreid ?

Kas "pulbreid" seepärast,et arvad et tavaline valgupulber on effektiivsem ja annab sulle eelise,või on asi lihtsalt mugavuses? Effektiivsuse kohapealt pole mingit vahet,kas saad oma valgud 70 sendisest kohupiimast,või valgusheigist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Asi on ikka rohkem mugavuses,sellepärast,et mul pole lihtsalt päevas niipalju aega,et ise vaaritada midagi kokku,kuid kohupiima ma olen söönud nii tihti kui võimalik ;)

Osta siis valgupulber, suhkur, kreatiin ja sega kokku ning massilisaja ongi odavamalt kokku pandud kui tervikuna ostes. ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah, Sa oled väga paks ja pead päris palju alla võtma. Cmon, mis juttu sa räägid?

Kui tahad kulturistiks saada, siis jah pead ilmselt palju alla võtma aga kui lihtsalt vormi hoida siis pole sul häda midagi.

Muudetud kasutaja Jokakitt poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Taavi,küsimus sulle,et seda pilti mis ma ülesse panin,mida arvad sellest pildist,kas sa ka arvad,et peaksin alla võtma päris palju? Mulle igatahes tundub nii :)

Ära maha küll midagi kraapima hakka. Sul hetkel täiesti normaalne rasvaprotsent. Ehk siis söö, söö ja tee tugevalt trenni :).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×