Jump to content
PlaaTable

Rekordid

Recommended Posts

Võibolla siin on juba vastav teema kuid ma pole leidnud seda, nimelt kas keegi teab mõnd usaldusväärset saiti kus on kõik hetkel kehtivad jõutõstmise maailmarekordid kirjas(jõutõmme, kükk, rinnalt surumine jne). Mõtlen suurt ja pikka listi kus kõik vanuse ja kaalu järgi ära näidatud.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kasutaks seda sama teemat kurjasti ära :D

Tekkis mõte et võiks oma isiklike saavutusi, rekordeid jne postitada. Lisaks sellele poleks paha kirjeldada kes sa selline oled ja kus võistlend.

Tekiks igal mehel võimalus võrrelda ennast teistega ja miks mitte tavalisel harrastajal tekitada huvi võistlusteks. Paljud mehed, kaasaarvatud mina sooviks näiteks teada kui palju peab suutma raskust tõsta et ka võistlustel võiks kätt proovida. Viimaseks jääda pole häbi aga järgnevate meestega võiks ikka vahe väike olla. Minusugusel pole näiteks mõtet võistlema minna kuna eesviimasest vennast jään juba 100 kg alla :D

Võib huvi korral postitada kõike. Tulemusi,treeningust videosid,pilte, arenguid teatud aja möödudes, ja palju muud huvitavat :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma siis alustaks kui tohib?

rinnalt lükkamine 60kilogrammi.

Kükitamine kangiga 60kilogrammi.

Svungimine 50kilogrammi.

lõua tõmbamine pealthaardega 4 kordust.

see siis hetkeseis ja ühtlasi ka rekordid , ma pole kunagi varem nii tugev olnud kui praegu.

Ikka tohib :)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina saan rääkida hetkel enda minevikust, kuna üle 5 aasta tagasi oli raske seljavigastus ja hetkel pole ennast käima saanud. Muidu täna olen 26 aastane, 182cm pikk ja kaal kõigub 95-98kg vahel.

Umbes 20 aastasel kaalusin ma 80-83 kg ja päris rekorditeks on raske enda tulemusi nimetada kuna alles siis puutusin kokku esimest korda tõstekangiga. Iga nädalaga jõudsin vähemalt 10 kg rohkem tõsta. Kujunes pigem tõsteliigutus ja harjumus midagi sellist tõsta. Ja siis see juhtus. Tõstsin selja paigast ära ja olin üle poole aasta voodis. Enne vigastust jäid siis sellised tulemused:

Jõutõmme 240 kg

kang türjal kükk 240 kg

lamades surumine 140 kg

õlalt hantli tõukamine 70 kg

kangi surumine rinnalt seistes 120 kg

maast kangi rinnale võtmine algul tõstevööle ja siis edasi rinnale 150kg

olen saanud ka varasemal ajal 150 kg põllukivi kõhule

Lisaks maal elamise rõõmudest olen ise meisterdanud vahendeid ja 14 aastaselt oli mul treipingi hammasrattaid terve hunnik mida sain torule panna. Kokku kaalus kang 70 kg (paar kg peale aga seda ma ei arvestanud kuna vana vilja vms kaalumise kaal oli abiks) :D Mäletan et 14 aastaselt surusin seda kangi 14 korda rinnalt lamades.Ja mis pole väga raske siis moskvits 2140 tõstsin tagumised rattad maast lahti. Lisaks ärplemiseks vedasin umbes 50 meetrit traktori ühehõlmalist atra süles, aga pigem see traktori ader on hirmutav sõna sest väga raske ta polnud, pigem ebamugav. Sellised on siis minu jutud. Müüte juurde lisada ei saa kuna kõike seda on sõbrad, tuttavad ja pereliikmed pealt näinud :D

Loodan et kõik räägime oma uhkeid saavutusi ausalt ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis seljaga täpsemalt juhtus, ja kuidas vigastusest enam vähem jagu said?

Tegin seljale vähe sooja on üks põhjus. Ja teiseks Omal käel trenni tehes polnud need asendid ka tõstmiseks just õiged. Kangi maast lahti venitades käis seljast kummaline naks läbi. Keeruline seletada mis tunne see oli. Valus polnud ja kangi tagasi alla lastes ka polnud valus. Tundus lihtsalt imelik naksatus ja tegelesin muude toimetustega edasi. Hommikul enam voodist välja ei saanud ja algas vaevaline elutsemine. Arstid sõna otseses mõttes soovitasid mul inavliidsust taotlema hakata. Toodi isegi valalst või kusagilt vastavad paberid selleks. Kahel korral rippus köis kuuri sarikate vahel, väga kole on kui ei kannata isegi lamada ja tohutud valud piinavad. Ühel hetkel tagusin vanast lauda uksest mingi kahtlase puki valmis kus hakkasin ennast päevast päeva venitama. Lisandusid igasugused raskused, vintsid ja mis seal salata ka seatapu plokk läks loosi. Töötasin sedasi enda kallal palju kuid ja asi tundus lootusetu olevat, aga ma ei jätnud jonni, sest muud mul naguinii teha polnud ja ei saanudki kui aegluubis jälle kuurialla plätserdada ja ennast venitada. Üritasin seljalülid teineteisest lahti tirida ja sinna samasse magama jääda, lootuses et närvid vms lülide vahelt lahti pääseks. Mis seal nüüd täpsemalt viga oli ei teagi, aga liikuma ma ennast sain ja tänaseks olen sellest väga hästi taastunud. Teen kergemaid harjutusi ja püüan uuesti trennimaalima sukelduda. Siiani ei suuda aga toitumiskavasid ja treeningkavasid koostada endale ja tellida ka ei jõua. Maal elades oli kuidagi loomulik lihtsalt kõht täis süüa ja välja maadlema minna, linnas uhked saalid ja ei oska midagi pealegi hakata :)

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ohoo, äratame teema üles jälle :D
Vanus:15
Surumine:100kg
Kükk:-
Jõutõmme:180kg

Rekordid on dieedil olles tehtud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×