Jump to content
tibu666

Soovinabi/nõustamist 4-5kg kaotamisel?

Recommended Posts

Minu treeningud algasid täpselt 1a tagasi kui kaalusin 73kg :) (olen 165cm).Otsustasin end käsile võtta ja hakkasin käima rasvapõletus trennides 2x nädalas. Alates juunist 2013 olen hakanud käima ka juurde Bodypumbis.

Tellinud olen endale ka toitumiskava.

Tänaseks päevaks olen 60-59 kg.

Trennid: E ja R bodypump

T,N,P-jooksmine (6-7km) või kepikõnd(12-15km)

Eile ostsin ka juurde Thermo speed extreme rasvapõletus kapslid.

Jama on selles et kaal seisab...kuigi kaotada on puusast veel heaga.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Millegi pärast on mul tunne, et kaotada pole sul suurt midagi. Naiselik probleemi ülevõimendamine. Naistel ongi loomult rasvamassi rohkem ning puusakuju looduse poolt samuti laiem. :)

Kahju, et kapslite peale raha kulutasid, sest nende toime on niivõrd pisike, et selleks peavad teadlased inimesi mitu kuud laborites torkima, et vahet näha. :D

Kui kaal seisab, siis katki pole midagi, sest kaalu seismine ei tähenda, et arengut ei toimuks. Kuni trennitulemused paranevad, paraneb ka kehakoostis. Jälgi rohkem visuaalset pilti ning trenni edukusi ning ära muretse kaalu üle niiväga.

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Just mõõtsin end ...sama mis det...1cm on puusast läinud ja väga vähe reielt...aga see vast tingit sellest et kükiloole lisasin raskusi.

Kaal on sama, aga puusaümbermõõt väheneb.... Mis seal veel tahta. Väga tubli tulemus ^_^

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei!

Mul on sama probleem (kaal seisab) ja mis asja veel naljakamaks muudab - olen samas kaalus, mis Sina (59 - 60kg). Trenni teen 6 korda nädalas, kõik on tantsulised trennid (zumba, strippaeroobika ning aeroburn). Pidades aru endast targematega, sai selgeks, et minu kaaluseisaku põhjuseks võib olla pea et olematu "lihastreening", kuid seda vist Sinu kohta öelda ei saa. Igaljuhul, kui kaalu liikuma saad, võid mulle ka teada anda: hea meelega panen mõne uue nipi kõrvataha:) Niikaua, aga võtan end kokku ja kobin BodyPumpi.

Muudetud kasutaja senjoriitajl poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

:) Nojaa, minugi kaal seisab sama numbri juures juba eelmisest suvest. Pikkust küll 163.

Mina teen nädalas 5-6 jõusaali trenni, mille lõpus on ka 30 minutit madala pulsiga aeroobset.

Aga minul on küll paraku asi kinni toitumises. Ma lihtsalt ei jaksa nälgida ja nii söön aeg-ajalt rohkem kui minu maagiline piir - 1700kcal lubab. Aga selle kalorite hulga juures on nälg.

Olen nüüd alates jaanuari alguses katsetanud LCHF toitumist, mis lubab, et kaloreid mõõtma ei pea. Tühja. Kui ei lugenud, hakkas kaalu juurde tulema. Loen oma 1800 kokku. Seisab. Peaks vähem sööma. Aga ei saa. Nälg on.

See oli nüüd küll pigem virisemine kui nõu andmine:)

Ühesõnaga, minu kogemus on see, et kui kaal seisab juba pikalt, siis tuleb paraku ikkagi toitumine üle vaadata.

Aga edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõesti, ei ole mõtet üles lugeda trenne, eriti paari-kolme nädalas. Nädalas on 168 tundi. Kui teha elustiilis "muudatus" ja hakata käima trennis kasvõi 5x nädalas, siis tajub inimene seda suure muutusena. Kuid võttes suhte kogu ajasse, siis on muudatus ju vaid 3%. Sellel puhul pole ju eriti midagi suurt oodata? Ja kui arvestada, et selle rohkem liigutamise peale ka veidi rohkem süüakse siis kaal seisabki.
Ei ole ka suurt mõtet kurta, et kalkulaator jms. näitab et söön päevas 1000, 900, 500kcal ja samas pulsikell näitab kalorikuluks 5000kcal/t. Ei ole mõtet vaadata ka sõbrannat, kes sööb rohkem kui sina. Ju siis tal veab, kuid see ei aita sind.
Ainevahetus on karm aga õiglane ja enda oma.
Kui toidu mahtu ei õnnestu enam suurendada, visates välja mõttetuid kaloreid valgest suhkrust näiteks, asendades neid millegi tervislikumaga, tuleb hakata tegelema enda näljatunde ja isudega.

Või siis vehkida veel rohkem ringi liikuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×