Jump to content
Ak_47

Ak47 - optimistlik diabeetik!

Recommended Posts

Sattusin kuulama inglise keelset podcasti vitamiinidest (umbes nagu audioraamat :P ), ensüümidest ja tervisest üldiselt (k.a treeningud). Joe Rogan on tavaelus mma-võistluste õhtujuht + ta on olnud hirmufaktori saatejuht. Oma saates? arutleb J.Rogan koos R.Patrick, kuidas d-vitamiin mõjutab meie meeleolu, serotoniini avaldumist ajus, millised kogused on vajalikud, kuidas neid saada jpms.

Selles videos rääkiv doktor võtab ise 4000iu'd päevas (isegi võtan sellise koguse). Nt. ülekaalulised pidid rohkem d-vitamiini tarbima, sest selle mõju avaldus on väiksem vastavalt rasvaprotsendile.

Keda inimese tervis huvitab, siis tasub kuulata ja kaasa mõelda ;) !

edit: esimesed 10 minutit on sponsorite poolt ostetud reklaam.

1h 18m - kuidas kasvuhormooni tase tõuseb saunas käies

1h 23m - kuidas kasvuhormoon igf1 vähenedes kasvab eluiga (loomadel)

1h 30m - kulturistide kõhud ja nende keemia.

Muudetud kasutaja Ak_47 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

JRE on üldse väärt kuulamine. Endal pea kõik episoodid kuulatud. Mõnikord naeran üksinda avalikus kohas, kõrvaklapid peas. Super meelelahutus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

04.03.14

Sadomaso- e. jalapäev. Go insane or stay the same :P

---

Kükk smithil

Jalapress

Jalasirutus plokksüsteemil?/masinal

Jalakõverdus lamades

Pöiasirutus trenazööril istudes

Väljaasted hantlitega

*Riietusruumi ja kardiosaali treppide ületamine

---

Kõik neli seeriat, 15 kordust. Kui sellist vastupidavust ei ole põhjale ladunud, siis alati kisub juba poole peale jõudes kooma... siis ähid ja sünnitad seal ülejäänud 1/2 seeriast. Tulemuseks valu ja piin, mida saab leevendada ainult end kirudes :P ...Aga me isehakanud kulturistid olemegi imelikud, st. ... erilised, sest tänapäeval ei ole enam viisakas kedagi imelikuks nimetada! Üldiselt oli trenn hea, va. idee lisada väljaasted trenni lõppu. Mõtlesin, et võiks ka oma keharaskusega proovida, pakkuda skg'le pinget, aga ideeks see jäigi, sest ..well... tehnikat tahtsin ikka hoida ja see limiteeris mu raskusevalikut :D . Aga pole hullu, lisab motivatsiooni järgmises trennis uuesti üritada.

Tärni kohapealt nii palju, et nii kardiosaali kui ka riietusruumi viib trepp, mida mööda ei ole lõbus peale jalapäeva sammuda. Peale väljaasteid hakkasid makaronid tudisema, kui pidi jala kõndivast asendist kuidagi välja viima, a'la trepist ülesse ja alla astudes. Sestap lisasin selle harjutuste nimekirja. Minu kalorid põlesid juba pingsalt käsipuust kinnihoides :rolleyes: . Nihutasin jalapäeva eilseks (täna 05.03), sest tavaliselt kui jätta see 3 päeva peale viimaseks , ei ole mahvi 125% anda. 100% aga jääb väheseks! Täna siis seljapäev, eks näis, mis see toob - eeldatavasti jälle kannatust, sest kes käib treeninguid nautimas?!? Kreatiini viskasin menüüst välja, sest kommuunis paljud kuivatavad end ja ega ma juustukuklina ei taha ka ringi rulluda! Saab näha, kas makaronid kahanevad niidijupiks või mitte.

Kraadiklaas näitab varjus +8 ja see tähendab seda, et saalis läheb järjest soojemaks. Revalis on aknad vaatega päikese poole, mis soojendab saali kenasti. Kui juba praegu poolpaljalt trenni teha, siis suvel peaks võibolla hoopis kodus rätikuväel treenima ;) .

Soojemate ilmadega on plaanis aeroobne väljas läbi viia. See saalis sammumine rõõmu just ei valmista ja kui võimalust on , siis miks mitte üritada d-vitamiini looduslikult toota - vahendiks pedaalidega kaherattaline. Ilusaid kergliiklusteid jagub tallinna äärealadele küll ja küll!

fk0axk.jpg

111qlj4.jpg

Ärge ulakust siis tehke!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nooooohm, pole ammu kirjutanud siia :rolleyes: ..

Töö aga käib, kui mitte lava ees, siis lava taga ;) ! Trenni ei ole ise viimane nädal teinud, sest tabas mind miski külmetus. Nagu ikka oli kerge palavik ja nohu-köha. Nüüd aga tervis parem ja abikäena saan Reval Cupil aidata abivajajaid!

12.04.14 on toimumas Reval Cup: tulge kindlasti kohale - selleks puhuks olen ise viigipükstes, sest sinna mahuvad kurejalad ilusti ära^^. Pealtvaatajatele on see tasuta, aga kohale peate varakult tulema, sest istekohad on piiratud ja saal läheb puupüsti täis.

2dre3nl.jpg

1z20d9j.jpg

2s93l05.jpg

30d8gm8.jpg

23hq3dl.jpg

Ja lõppu üks reklaamivaba pilt kah!

acpgft.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga kõva, et abiks oled! :)

Võib-olla oled just sina see, kes mul ühe kihi grimmi veel enne võistlusi peale aitab panna. B)

Saad võibolla Siim Kelneri isiklikult endale grimmiga abistama, siis võid otsejoones Euroopa Meistrivõistlustele sellega minna :P !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonii...

Ja läheb jälle hooga edasi!

Vahepeal tuli paus sisse, sest väga paljud blogisid oma seiklustest ning postitused olid üksteise järel järjest huvitavamad. Sestap ei tahtnud enda igavatest seiklustest pajataad,aga...! Nüüd on suvi käes, inimestel motivatsioon maas, ja siis otsustab keegi optimist oma blogimist jätkata :D . Kirjutan siia ette ära, et suvel satun ka diabeedilaagrisse ning seda plaanin jooksvalt ka kajastada, et anda ülevaade sealsest eluolust - meelakkumine ei pidanud see olema, aga suunitlusega aeroobsele tegevusele küll. St., et kangitrenn jääb tahaplaanile nendel päevadel, Aga selle asendame keharaskusega. Heal juhul, võibolla leiab ka metsavahelt mõne jõusaali või palgi, mida enda lõbuks tõsta ja loopida :P .

Rääkides käekäigust lähemalt, siis reval spordiga lõppes leping ning mai algusest oleksin pidanud hakkama hullu maksma, et "tervise-"spordiga tegeleda. See aga ei läinud mitte ja otsustasin odavama variandi ... - nimelt lasnamäe kergejõustikuhalli kasuks. 23€ kuu - mõistlik variant. Riietusruumist veekeskusesse ei pääse (seda lihtsalt ei ole), aga saun ja dušširuum on täitsa olemas.

Mis siis valikusse kuulub? Tegemist on areenipääsmega:

1z2lmwg.jpg

Kaks tõstepõrandat, millest ühel on lohud sees.

Üks korralik kükipuur, koos lõuatõmbamise võimalusega.

Jalapress

Tavaline surumispink

2 Pukki?

2-3 dünaamilist? teisaldatavat pinki. Kahel neist saab sättida kaldenurki.

Varbseinad

Hantlitest - 12.5kg, 18.5kg, 21kg, 40kg+-56kg

Paar sangpommi

Varbseinad

Kõik vajalik on olemas baasharjutusteks ja ega tavaklient rohkemat ei oskagi tahta :rolleyes: . Teenindusest, riietusruumidest ja sealsest jõusaalist saab järgmistes postitustes rääkida.

whd3yx.jpg

////

Vahepeal olen korduvalt külmetuste käes kannatanud ning ka täna oli väike pisik sees, aga eks midagi ikka teha sai ja midagi nagu oleks näha ka.... :rolleyes:. Tahtmine ja plaan oli rahulikult võtta, aga kohale saabudes oli see meelest läinud.

b51r92.jpg

Muudetud kasutaja Ak_47 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×