Jump to content
AnneP

IFBB EC 2014 REPORTAAŽ: Võidukalt kodus!

Recommended Posts

Vahelduseks sekka kaunid Rootsi naised

post-25435-0-22560700-1400184419_thumb.j

..ja jätkame Janari lainel

post-25435-0-71845200-1400184420_thumb.j

Kutt avastas, et unustas grimmida

post-25435-0-36544900-1400184586_thumb.j

..tühja kah naeratada võib ikka. Stiilipunktid krunniga onule

post-25435-0-98188300-1400184640_thumb.j

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal jätsin oma kaameraga tehtud pildid facebooki laadima ja kui tagasi jõudsin, siis olid kõik ilusti üleval. Vaadake Oti paugutamise pilte ja teisi toredaid pilte ka:

[url=https://www.facebook.com/imre.vahi/media_set?set=a.10152376119397319.1073741869.705182318&type=1]

post-50-0-52809400-1400187458_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ohoo alles nüüd ise sain aega vaadata mis toimus. Kategoorias 16 mees algselt lausa 19 meest oli välja kuulutatud osa pudenes kuhugi ära, seega kui jätta välja aeg kus eksisteeris -90 ja + 90 kategooria, siis minu pikem kategooria - 90 kg võisteldes. Tase tugev, vaataisn, et kui täna siit medal tuleb, siis on hästi antud. Võitsin jällegi azerbaidzaani "Ülo" ehk Vugar Verdijevit, see mees olnud ka - 90kg euroopa meister muuseas ja MM medalist. Võit läks poola Simon Ladale (selle aasta Poola absoluutne meister ja 2009 a juuniorite Euroopa meistrile). Seda meest pidasin eelnevalt ka oma suurimaks konkurendiks, sest kompaktne ja kuiv vorm ja olgu öeldud, et sama mees krooniti ka absoluutseks Euroopa meistriks, seega kaotasin jälle ainult absoluutsele võitjale! Andisn endast 110% nagu alati ja olen üliõnnelik, sest tugeva kategoorias 3 hõbemedal võita EM ja näidata, et puhtalt saab ka tipptasemel seda asja teha annab ehk usku ja eeskuju ka noortele spordisõpradele. Poolakad olid üldse ime koondisega väljas. kuld tuli ka -95 kg kategoorias (mul oli huvitav vaadata kuhu platseeruvad rootslased, keda võitsin 3 nädalat tagasi Rootsi GP -l, 95 kg said 4. koha ja raskekaalus oli mees keda puhta skooriga võitsin top 6 seas, lõppkohta ei tea, sest tulime varem ära).

Sain ülikõva motivatsiooni jällegi ja nägin, et võin ükspäev ka võita, seega jätkan seni kuni võidan ka EM ja 3 nädala pärast püüan teha tulemuse Amteur Olympial Praha. Nagu öeldakse, et rauda tuleb lüüa seni kuni see kuum on.... :D . Tähistasime ka mehe moodi, uni on läinud ja varsti Siimule appi, sest ta on kohe hommikul laval klassika juuniorite kategoorias.

Tänan kogu meeskonda, kes aitas nii lava ees kui taga! ;) Fantastiliselt parem on ikka pundiga käia kui üksi! Tänan kõiki toetajaid ja sponsoreid (Fast, Fitshop, Nike, Tallegg, EKFL!) ;) ja tänan kõiki, kes elasid kasvõi mõtetes kaasa ja uskusid tulemusse! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga kõva! :)

Kas dopinguküttide tööst on veel midagi teada? Ega juhtumisi esikoha meest ei võetud? Kui veidike puhastust teha, siis usun, et kuldseid medaleid kukuks meie koondisele tunduvalt rohkem. Aga noh, see vana probleem. Seda enam tuleb praegusi saavutusi kiita - juba Balti matšil oli näha, kuidas meie mehed kemmivehi nüpeldasid. Hea, et see trend jätkub. :)

Siimule edu! Usun, et vormiga ta kellegile alla vanduma ei pea, raam ka hea, loodame, et lihast piisab. B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas kulturismi kategooriates keegi dopinguproovi ka v6eti?

Tugev esitus, palju 6nne!

nevermind, vastus oli postitatud samal ajal kui küsimus

Muudetud kasutaja Okk poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Liigutav lugu juhtus võistlustel, kus soome klassika võistleja saabus võistlustele ja tal oli määruste vastaselt värvilised poseerimispüksid. Olgu öeldud, et lavalt löödi järjest minema need , kellel olid muud värvi poseerimispüksid kui mustad. Soome esindja rääkis mureliku näoga oma loo, et mis nüüd saab kogu koondis alles magab hotellis, kohe lavale minek ja musti pükse pole kuskilt võtta. Olles oma jalast kunagi Imrele püksid andnud- et mees saaks võistleda (üks varasem EM -kus meie oma Imre lavalt mine kupatati võistluse aeg), et ta saaks siiski võistleda - hiljem ka finaali. Võtan alati lava taha kaasa varuga poseerimispükse, sest kunagi ei tea kui vaja läheb... ;) . Andisn siis soomlastele oma püksid, mis olid varuga kaasa võetud, mees võistles ära, sinna see asi minu jaoks jäigi, kui õhtul koputus uksele, soomlane ukse taga pudel brändit käes ja puhtakspestud püksid samuti! Ausalt väga liigutav tunne oli - tänulikuse eest! Moraal, tee teistele head, tehkase sulle sama! ;)

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×