KJakob 1 Report post Posted January 3, 2014 2 keedetud muna2 keedetud muna munavalget50g rasvata kogupiima50g maitsestamata jogurtitMunad purustada kahvliga, segada kõik kokku,maitsestada sinepiga, ja natuke soola,Kaloreid: 258.13 KcalRasva: 10.9 g.Valku: 33.5 g.Süsivesikuid: 3.5 g.Vähe kaloreid palju valku. 1 Share this post Link to post Share on other sites
rollton 7 Report post Posted January 3, 2014 Tõeline guru. Aitäh! Share this post Link to post Share on other sites
pinepearl 6 Report post Posted January 23, 2014 See tundub rohkem nagu valgupuder. Ma pakun paar munapudru retsepti. Ehk peaksin pilte ka lisama aga praegu ei viitsi. Siiski mulle tundub, et neid retsepte oleks siia hädasti vaja. Isegi ilma piltideta.Esimene on selline kreemjas munapuder - minu tõeline lemmik.Eestlastele alguses harjumatu aga kui seda sööma hakata, siis väga muud ei tahagi.Löö külma kastrulisse lahti munad (kogus vastavalt soovile) ja lisa neile tükk võid/kookosõli (maitse järgi; mida rohkem, seda uhkem ). Seadista pliidiplaat keskmisele kuumusele, pane kastrul tulele ja hakka munade ja rasvaine segu spaatliga segama. Alguses tundub see veidi tüütu kuid see on megaoluline saavutamaks mõnusat tekstuuri. Sega kuni munad hakkavad hüübima (muudavad värvi ja muutuvad paksemaks) ja siis võta korraks kastrul tulelt maha ning lisa maitse järgi soola/pipart/tilli/peterselli (vali ise). Kui maitseained lisatud, siis pane pann uuesti tulele ja sega veel, kuni näed et munad on sisuliselt hüübinud kuid ei ole läbi küpsenud (tükki läinud). Serveeri näiteks külmsuitsu/kuumsuitsu lõhega. Teine on eestikas. Aga seda vist polegi mõtet lisada, sest kõik oskavad seda ise teha. Läksin veidi tuhinasseProovige kindlasti, noored.Omleti retsepti huvi kellelgi? (ma tean suurepärast!)Äkki peaks siia kohe munaroogade teema looma? Fritatad ja asjad kõik puudu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
breakdown 3 Report post Posted January 23, 2014 See tundub rohkem nagu valgupuder. Ma pakun paar munapudru retsepti. Ehk peaksin pilte ka lisama aga praegu ei viitsi. Siiski mulle tundub, et neid retsepte oleks siia hädasti vaja. Isegi ilma piltideta.Esimene on selline kreemjas munapuder - minu tõeline lemmik.Eestlastele alguses harjumatu aga kui seda sööma hakata, siis väga muud ei tahagi.Löö külma kastrulisse lahti munad (kogus vastavalt soovile) ja lisa neile tükk võid/kookosõli (maitse järgi; mida rohkem, seda uhkem ). Seadista pliidiplaat keskmisele kuumusele, pane kastrul tulele ja hakka munade ja rasvaine segu spaatliga segama. Alguses tundub see veidi tüütu kuid see on megaoluline saavutamaks mõnusat tekstuuri. Sega kuni munad hakkavad hüübima (muudavad värvi ja muutuvad paksemaks) ja siis võta korraks kastrul tulelt maha ning lisa maitse järgi soola/pipart/tilli/peterselli (vali ise). Kui maitseained lisatud, siis pane pann uuesti tulele ja sega veel, kuni näed et munad on sisuliselt hüübinud kuid ei ole läbi küpsenud (tükki läinud). Serveeri näiteks külmsuitsu/kuumsuitsu lõhega. Teine on eestikas. Aga seda vist polegi mõtet lisada, sest kõik oskavad seda ise teha. Läksin veidi tuhinasseProovige kindlasti, noored.Omleti retsepti huvi kellelgi? (ma tean suurepärast!)Äkki peaks siia kohe munaroogade teema looma? Fritatad ja asjad kõik puudu. Tegelikult see munaroogade teema on väga huvitav mõte. Ma usun, et päris paljudel on vahepeal tüdimus tavapärastest prae-, keedumunadest ning omletist ja tahaks oma toidulauale nn uut hingamist tuua. Miks mitte oma retsepte teistega jagada ning lisada veel juurde ka pilte. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted January 24, 2014 Ma olengi neid praemune viimasel ajal nii palju söönud, et käib ringi juba suus ja alla läheb siis kui peale jood midagi.Viimane aeg midagi paremat nendest tegema õppida. Share this post Link to post Share on other sites
martinkink 209 Report post Posted January 24, 2014 Ma olengi neid praemune viimasel ajal nii palju söönud, et käib ringi juba suus ja alla läheb siis kui peale jood midagi.Viimane aeg midagi paremat nendest tegema õppida.Tee munaputru, palju paremini läheb alla Share this post Link to post Share on other sites
syntax 0 Report post Posted January 25, 2014 korralik, tuleb järgi proovida Share this post Link to post Share on other sites
ThaBosss 2 Report post Posted March 30, 2014 Super! Sain just toitumiskava kus trennipäevadel on menüüs hommikul 4 muna, 2 neist munakollasega ja enne trenni sama. Kui keegi ainult veel teab mõnd munarooga, andke aga tuld! Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted March 30, 2014 Super! Sain just toitumiskava kus trennipäevadel on menüüs hommikul 4 muna, 2 neist munakollasega ja enne trenni sama. Kui keegi ainult veel teab mõnd munarooga, andke aga tuld! Mitte keegi teine peale su toitumiskava koostaja ei saa sulle siin nõuandeid jagada, sest kava koostaja on arvestanud välja sulle täpse kaloraaži ja toitaineta vahekorra, et kava töötaks. Küsi kava koostajalt! Share this post Link to post Share on other sites
elfriide 10 Report post Posted March 30, 2014 ma teen sellist munarooga tihti, kusjuures hiljuti selgus, et tegemist on maroko klassikalise toidugapannile purustatud konservtomat (tegelikult on see enda tehtud, suvisel tomatiuputuse ajal tükeldatud ja veidi soolaga läbikuumutatud tomat on ca 100-200g portsjonitena sügavkülma pandud)kui see tomatisegu juba peaagu kuum, siis löön sinna sisse munad+ sool-pipar jmt (kui segu on paksem, siis tõmban enne muna pannile löömist labidaga muna kohalt veidi tomatit eemale, munad jäävad siis nagu tomati"pessa"tuli väiksemaks ja kaas peale, lasta küpseda endale sobivasse astmessevõib veel esmalt veidi sibulat praadida, siis tomat, siis munad. soovi korral võib veel juustu ka pärast peale panna. Share this post Link to post Share on other sites
Aftermath41 0 Report post Posted April 25, 2014 3 keeduumna+ 1 kollane200g väherasvast kodujuustuVäike kurk ja tomat ja sega kokku . Share this post Link to post Share on other sites
Aftermath41 0 Report post Posted April 26, 2014 See pole küll päris munaroog aga tasuks proovida , kes mõnusat valgu litakat tahab Share this post Link to post Share on other sites