Jump to content
shreku

Balti karikavõistlused jõutõstmises Leedus, Kaunases 30.11.-01.12.2013

Recommended Posts

Tere,

See nädalavahetus (30.11.-01.12.2013) toimuvad Balti karikavõistlused jõutõstmises Leedus, Kaunases. Eestit esindavad Elar Kraav -120kg, Erkki Hirsnik -105kg ja Marko Mumm -105kg. Abis on Tambet Artma ja Alar Kraav.

Alguses kimbutasid tehnilised probleemid, kuid nüüd on kaks välgunoolt Eestist Kaunase poole liikumas kiirelt, kuid seaduse kuulekalt. Nüüdseks on teekond Tartust jõudnud juba peaaegu Riiga (Murjamis). Vastavalt lätlaste ja leedukate wifi võimalustele tulevad ka täiendused rände kohta. Pilte ja muud vahvat.

Peaasi, et homme tuleks edukas päev kõigile võistlejatele.

Muudetud kasutaja shreku poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommik käes, söök söödud. Kohe varsti kaalumisele minek. -105 kg meeste võistlus peaks kell 11 algama. Mõne tunni pärast on selge, mis raskused kangil alistuvad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere,

Pmts Artur tegi normaalse kokkuvõtte. Elarilt täpselt selline võistlus, et võita, Erkkilt ikka super tulemus. Tõmbes Erkkil läks ka ilmselt kangi libeduse tõttu kilosid kaotsi. Võimalik, et kang oli beebipuudriga koos aga 2. katsega sai ta ikkagi 320 kirja. Mina treisin endale aga esimese nulli võistlemise aja jooksul

Natuke lähemalt siis sellest tõmbest. Soojendus läks hästi ja kuna soov oli teha kohe 500 punkti ka, siis ei tundunud algraskuse tõstmine 2,5kg eriti midagi olevat. Eriti arvestades, et olen 91.2kg 307.5kg. Esimese tõmbe ajal parem käsi libises (kang tundus maru libe kõik katsed) ja ilmselt sealt tuli kerge kõõluste venitus. Praegu käsi päris valus. Loomulikult kui olnuks tõmbes super vorm, siis oleks vast kõik ikka roheliselt läinud, kuid seekord jäi siis nii. Viimase katse jaoks oli käsi ka juba nii valus, et kokkuvõtmisest ei olnud ka enam midagi kasu. Natuke võib ehk panna ka palaviku alla, mis kimbutas enne võistlust, kuid enesetundele ei hakkanud see kordagi. Kükis ja surumises päris head isiklikud rekordid ka. Järgmine võistlus proovin end parandada ja ikka kõik kirja saada :)

Üldiselt siiski väga hästi korraltatud võistlus ja mõnus olustik. Kokkuvõttes ikkagi õnnestunud võistlus eestlaste jaoks!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×