Fdvk 82 Report post Posted December 10, 2013 Täna tegin 102 kordust,aga kaamera otsustas mitte filmida ehk siis järgmine nädal teen 110:D Share this post Link to post Share on other sites
markus männik 0 Report post Posted December 12, 2013 http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/36133-team-fast-rammumees-markus-maennik/page-13 Share this post Link to post Share on other sites
Maikal 7 Report post Posted December 12, 2013 OK, Markus, kuna oled mu sugulane, siis challenge accepted! Ma pean nüüd kõvasti sööma hakkama. Share this post Link to post Share on other sites
markus männik 0 Report post Posted December 13, 2013 Head isu Maikal Enne aasta lõppu proovin tulemust parandada. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 13, 2013 Markuse 92 kükki: Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted December 15, 2013 Tänane tulemus - 102 kükki... Tundub, et teen liiga korralikud ja sügavad kükid , päris tõsiselt, sellise sügavusega hetke 102 kükki ületada on väga raske. Olid hetkelised seisakud, aga siiski, töö käis taas suhteliselt 5 minutit jutti. 105 oleks olnud ka sellise sügavusega reaalne, aga, kuna mul läks lugemine suhteliselt alguses sassi siis hea, et see ükski üle tuli. Palusin poisil iga minuti tagant aega öelda, ta ütleski, kuid mina keset saali olles esimest minutit ei kuulnud ja siis läks kogu arvepidamine päris varakult sassi ja "ladusin" umbes. Viimasel katsetusel proovin ka poolkükki, nagu enamus teeb, loodan sealt korralikku korduste varu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 15, 2013 Sedakorda on su küki sügavust hästi näha, varem oled teinud pikkade lohvakamate pükstega ja seal tavaliselt ei saa ka päris hästi aru kui sügav kükk on, sedakorda liibukatega on pilt selge. Jah ega nii sügavaid kükke naljalt saalis ei näe, tavaliselt ikka heal juhul paralleel ja isegi kõrgem. Hea tulemus jällegi! Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted December 18, 2013 (edited) Kuidas sellel väljakutsel selle postitamise reegliga täpselt on, et 3 x võib videod postitada??? Võtsin täna asja taaskord ette. Filmisin ka ära, aga kuna tahan võib - olla veel proovida, siis jätan video siia postitamata. Tänane tulemus: 60 kg - ga 5 minuti jooksul 107 kükki... Edited December 18, 2013 by Oskar Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted December 18, 2013 Kuidas sellel väljakutsel selle postitamise reegliga täpselt on, et 3 x võib videod postitada??? Võtsin täna asja taaskord ette. Filmisin ka ära, aga kuna tahan võib - olla veel proovida, siis jätan video siia postitamata. Tänane tulemus: 60 kg - ga 5 minuti jooksul 107 kükki...Nii on, 3 esimest video katset lähevad kirja. Enda blogisse võib muidugi postitada, aga siin teemas 3 videot max. Share this post Link to post Share on other sites
b1rk 4 Report post Posted December 19, 2013 (edited) Ava post siis minu poolt. Tegin ka kerge katsetuse - 83 korda. Videost tundub, et kipub kohati kükk kõrgeks jääma siiski peaks paraleel vähemalt käes olema, püksid kohati petavad. Üldiselt ma üle 5 korduse seerias ei tee ja hiljem oli päris tükk tegemist söögi sees hoidmisega Vaatasin, et jäi põhimõtteliselt 10 sekundit varu ja kui vast eelmise päeva sumo deadliftist jalad hellad poleks olnud siis vast 100x oleks reaalne. Seda vast ei ole mõtet üritama minna, aeroobne treening on ilmselgelt puudulik. Kiitus algatajale! Tore challenge Edited December 19, 2013 by b1rk 4 Share this post Link to post Share on other sites
Millermilx 2 Report post Posted December 21, 2013 Tere, huvitav väljakutse sundis ka mind tegema siia oma esimest postitust.87 kordust: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 21, 2013 Päris ilusaid numbreid suudavad siin paljud teha. Tubli töö! Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted December 22, 2013 Ava post siis minu poolt. Tegin ka kerge katsetuse - 83 korda. Videost tundub, et kipub kohati kükk kõrgeks jääma siiski peaks paraleel vähemalt käes olema, püksid kohati petavad. Üldiselt ma üle 5 korduse seerias ei tee ja hiljem oli päris tükk tegemist söögi sees hoidmisega Vaatasin, et jäi põhimõtteliselt 10 sekundit varu ja kui vast eelmise päeva sumo deadliftist jalad hellad poleks olnud siis vast 100x oleks reaalne. Seda vast ei ole mõtet üritama minna, aeroobne treening on ilmselgelt puudulik. Kiitus algatajale! Tore challengeMa nimetaks seda poolkükiks (vähemalt seda osa, mida vaatasin) Share this post Link to post Share on other sites
renku 54 Report post Posted December 22, 2013 Tänane tulemus - 102 kükki... Tundub, et teen liiga korralikud ja sügavad kükid , päris tõsiselt, sellise sügavusega hetke 102 kükki ületada on väga raske. Olid hetkelised seisakud, aga siiski, töö käis taas suhteliselt 5 minutit jutti. 105 oleks olnud ka sellise sügavusega reaalne, aga, kuna mul läks lugemine suhteliselt alguses sassi siis hea, et see ükski üle tuli. Palusin poisil iga minuti tagant aega öelda, ta ütleski, kuid mina keset saali olles esimest minutit ei kuulnud ja siis läks kogu arvepidamine päris varakult sassi ja "ladusin" umbes. Viimasel katsetusel proovin ka poolkükki, nagu enamus teeb, loodan sealt korralikku korduste varu.Kiiruse osas olen 100 % nõus, aga kui asi jääb jõu taha, siis päris alt on võimalik tekitada põrge ja sebida mõned kordused veel juurde. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 22, 2013 Üks oluline vahe on see, et 83 hr. paneb vahepeal kangi pukkidele ära, puhkus peaks toimuma kang seljas, siis oleks see võrreldav nendega kes samuti järjest kükivad. Muidu on see nagu 10 seeria kükkimine mitte 1 seeria. Share this post Link to post Share on other sites
urtz 25 Report post Posted December 22, 2013 Üks oluline vahe on see, et 83 hr. paneb vahepeal kangi pukkidele ära, puhkus peaks toimuma kang seljas, siis oleks see võrreldav nendega kes samuti järjest kükivad. Muidu on see nagu 10 seeria kükkimine mitte 1 seeria.Olen nõus, et see katse ei peaks lugema, aga samas reeglites pole ka kirjas et kangi ei tohi vahepeal ära panna Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted December 22, 2013 No samas selline asi oleks täesti nagu elementaarne, et kangi vahepeal ära ei tohi panna, aga no kui kirjas pole siis andestame. Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted December 22, 2013 No samas selline asi oleks täesti nagu elementaarne, et kangi vahepeal ära ei tohi panna, aga no kui kirjas pole siis andestame.Ma pigem olen ürituse algusest peale mõelnud, et miks keegi vahepeal kangi ära ei pane.Tingimus oli ju 5 minuti jooksul. 1 Share this post Link to post Share on other sites
urtz 25 Report post Posted December 22, 2013 Nii oleks minagi rohkem saanud, aga meeldib ikka aus mäng 1 Share this post Link to post Share on other sites
IN4R3K 6 Report post Posted December 22, 2013 Nii oleks minagi rohkem saanud, aga meeldib ikka aus mäng Kõik mis pole keelatud on ju lubatud? :D Praegu peaks olema veel piisavalt aega, et uusi katseid teha ? Share this post Link to post Share on other sites
b1rk 4 Report post Posted December 22, 2013 No samas selline asi oleks täesti nagu elementaarne, et kangi vahepeal ära ei tohi panna, aga no kui kirjas pole siis andestame.Ma täitsa lähtusin siin analoogsetest challengitest, mida olen youtube vaadanud, seal pannakse enamikel juhtudel pukkidele. Polnud nagu kirjas ka, et ei ole lubatud siis eeldasin, et võib. Fair play mõttes kui järgmine nädal enesetunne lubab siis proovin korra veel ilma pukkidele panemata ja sügavust parandada. Share this post Link to post Share on other sites
Maikal 7 Report post Posted December 23, 2013 Minu teine katse: 90 kordust.DJ, operaatori ja kisakoori osa täitis taas suurepärane Andreas Jääger. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 23, 2013 Hea töö Maikal, huvitav on vaadata poole peal juba tundub, et on väga raske ja siis tuleb ikka veel samapalju... Share this post Link to post Share on other sites
Raimps 1 Report post Posted December 23, 2013 Mõtlesin samuti sellest huvitavast väljakutsest osa võtta. Sain tulemuseks 76 kükki. 1 Share this post Link to post Share on other sites
a n d y 41 Report post Posted December 23, 2013 (edited) Minu teine katse: 90 kordust.DJ, operaatori ja kisakoori osa täitis taas suurepärane Andreas Jääger. Mulle meeldib neid videosid teha ja omakorda ka üle vaadata. LIkeHea töö Maikal, huvitav on vaadata poole peal juba tundub, et on väga raske ja siis tuleb ikka veel samapalju... Eelmine katse, kui 80 kordust tuli, siis oli 30. peal vist see hirmus seis ja siis läks uuesti.... tahtejõud, puhas tahtejõud! Edited December 23, 2013 by a n d y Share this post Link to post Share on other sites