Fdvk 82 Report post Posted November 30, 2013 (edited) Teen siis otsa lahti igakuise võistlusega.Osaleda võivad kõik nii mehed, kui ka naised.Osalmiseks peab tegema oma katsest video ja positama youtube'i ja siis siia teemasse.Võistlus kestab kuu aega ning maximum proovimis kordi on lubatud - 3 ehk siis 3 korda võite teha video ja parim katse loeb.Selle kuu võitja (detsembri kuu) saab valida jaanuari kuu harjutuse.Harjutus ei tohiks olla liiga suure raskusega, vaid tava harjutus või siis mõni rahvaüritustel olevate võistluste jõukatsumus (raskuse ees hoidmine, pool kükk vastu seina max aeg jne).Selle kuu harjutuseks valisin kük 60kg 5min jooksul korduste peale.( Detsembri kuu siis)Mehed 60kgNaised 40kg (Ma pole päris kindel, kui suurte raskustega naised tegema peaks)Top Mehed - Oskar - 113 kordust (väljaspool arvestust)MirkoMiilits - 105 kordustmr815 - 103 kordustFdvk - 96 kordustMarkus Männik - 92 kordust (väljaspool arvestust)Maikal -90 kordustRauno - 89 kordustMillermilx 87 kordustb1rk - 83 kordustKops - 80 kordustRaimond Kääru - 76 kordustMartinKink - 67 kordustAndri Erik Külaviir - 60 kordustLexusl - 60 kordustKirp - 56 kordust (väljaspool arvestust)a n d y - 50 kordustUrtz - 40 kordustTop Naised - 1) Laura - 87 kordust (väljaspool arvestust)2) Eli Viielo - 80 kordust3) Agnes - 79 kordust Edited December 31, 2013 by lkv 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted November 30, 2013 Minu esimene katse siis. Pole küll 5min järjest, aga no proovisin ja saab paremini. 72 kordust. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Acee 1 Report post Posted November 30, 2013 5 minutit liiaks ei lähe? Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 Aga ma osalen siis ka, kuna ajast, aastatest ja kuupäevadest juttu ei ole, siis pakun ka enda poolt paar aastat tagasi reaalselt tehtud soorituse välja. Katse eesmärk oli küll 60 kg - ga teha 200 kükki, kuid lugesin videost kokku, et 0.25 - 5.30 (5.05) olen teinud täpselt 100 kükki... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Fdvk 82 Report post Posted November 30, 2013 Usun, et ei ole liiast. Midagi huvitavat ka vahelduseks tavalisetele kükkidele. Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 Arvan sama, asi peaks olema ikkagi ka väljakutsuv. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 30, 2013 Tore, et seesugused võistlused olete esile kutsunud, usun et just harrastaja saab endale huvitavaid väljakutseid ja miks mitte ka mõni praegune võistlev sportlane. Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 30, 2013 Et oleks motivatsiooni ,siis võin parimale mehele (ma välistaks siinkohal juba toetust saavad sportlased) ja naisele omaltpoolt auhinnad välja panna. Naistele kott Puddingut ja meestele kott HPR -i. Detsembri lõpus võtame võistluse kokku ja kuulutame võitjad välja ja paneme ka uue jaanuari võistluse käima. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 ...et, ma saan siis konkureerida, aga nagu väljaspool arvestust, või kuidas??? Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted November 30, 2013 ...et, ma saan siis konkureerida, aga nagu väljaspool arvestust, või kuidas???Jah - annaks võimaluse ka neile, kes ei lavalaudadel ega võistlustel ei hiilga ja ka igapäevaselt nö leival ei ole. Sinu tulemus olgu parem eeskujuks - kuhu jõuda võiks. Muidu enamus inimesi loobub kohe... (usun, et mõistad). Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 Et kuuväljakutset võita on ikka võimalik, lihtsalt, motivatsiooniauhind läheb kellelegi teisele, nõnda mõtled??? Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 Mõistan sind täielikult . Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 (edited) Kas Otil on endal ka mõttes proovida seda 60 kg - i 5 minuti jooksul või ei ole hetkel ise lihtsalt sellisel lainel? Edited November 30, 2013 by Oskar 1 Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted November 30, 2013 Mõtlen nõnda, et sa võid selles asjas ka päris viisaka tulemuse kükkida, oleks päris huvitav teada, mis tuleks. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted November 30, 2013 (edited) Huvitav võistlus saab olema Edited November 30, 2013 by Angelo Share this post Link to post Share on other sites
a n d y 41 Report post Posted November 30, 2013 Huvitav võistlus saab olema Angelo peaks ka kõva kükkija olema. Hopp-hopp video ülesse Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted November 30, 2013 Kuskil jõulude ajal ehk postitan kui tulemus seda lubab Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted December 1, 2013 Minu tagasihoidlik väljaspool arvestust panus teemasse, 56 kordust: Jalgades veel jõudu oli, aga otsad andis alaselg ja lõpes võhm. Mõlemad, mille arendamisele pole praegu rõhku pannud.Nagu näha, siis poolteist minutit jäi muidu veel varu.Aga v-o proovin veel kuu lõpu poole uuesti. 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted December 1, 2013 Kas Otil on endal ka mõttes proovida seda 60 kg - i 5 minuti jooksul või ei ole hetkel ise lihtsalt sellisel lainel?Usun ,et praegu oleks tulemus päris hea sel ala, sest just sellist pumpavat trenni olen viimased paar kuud teinud ja ka regulaarselt aeroobset teinud ja kaal on ka piisavalt madal ,et just vastupidavuse osas võiks tulemust teha. Kuid sellele vaatmata ei ole kindel et see mind ennast motiveerib - mul kulturismi võistlemisega motti küll ja küll, kuid kui tuleb tunne, siis võtan linti. Share this post Link to post Share on other sites
Martin Mägi 51 Report post Posted December 1, 2013 (edited) Kõva sooritus, isand Konsap. Teise mehe kükikannatusi on alati hea vaadata Seda võiks õppevideona võtta, kuidas keha käitub jõu lõppedes. Loodetavasti ei hakka Su alaselg liiga palju mossitama selle peale.Minu tagasihoidlik väljaspool arvestust panus teemasse, 56 kordust:Jalgades veel jõudu oli, aga otsad andis alaselg ja lõpes võhm. Mõlemad, mille arendamisele pole praegu rõhku pannud.Nagu näha, siis poolteist minutit jäi muidu veel varu.Aga v-o proovin veel kuu lõpu poole uuesti. Edited December 1, 2013 by Martin Mägi Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted December 1, 2013 Huvitav väljakutse. Eelmisel nädalal tegin varahommikuses bodypumpis 40-e kiloga kükiharjutuse läbi. Minu kükid on sama sügavad kui hr Kirbul viimases videos ja kes bodypumpiga kokku on puutunud, need teavad, et tavaline kükk ei ole pooltki nii karm kui need poolikud kükid. Tekkis täiesti sportlik huvi, kui palju ma neid tavalisi kükke suudaksin järjest teha 60-e kilose kangiga? Kui aega ja viitsimist on, siis võiks ju isegi proovida ning esialgu hr Kirpu püüdma hakata. 3 Share this post Link to post Share on other sites
batmannu 22 Report post Posted December 1, 2013 proovin siis ka homme 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marxengel 26 Report post Posted December 2, 2013 Mina panen oma raha igal juhul Fdvk peale kokkuvõttes. Share this post Link to post Share on other sites
batmannu 22 Report post Posted December 2, 2013 Vist tegin 79, igatahes võin sellise raskusega kükkima jäädagi Kaameral sai mälu otsa 79 korduse peal Isiklik peaks olema 85 või 86 eelmisel aastal Sparta liiga võistlusel NB! pardon pikali pildi eest!! 6 1 Share this post Link to post Share on other sites
eliviielo 55 Report post Posted December 2, 2013 Vist tegin 79, igatahes võin sellise raskusega kükkima jäädagi Kaameral sai mälu otsa 79 korduse peal Isiklik peaks olema 85 või 86 eelmisel aastal Sparta liiga võistlusel NB! pardon pikali pildi eest!! Ahhh, ma ei hakka nüüd peale taolist tulemust nüüd üritamagi! KESKNÄRVISÜSTEEM on juba halvatud. Share this post Link to post Share on other sites