Jump to content
Annika Pärtel

Annika Pärteli BLOGI

Recommended Posts

Õhtust!

Selle nädala 4 järjestikkust jõusaalipäeva on õnneks nüüd seljataga :) Tegin järjest, kuna nädalavahetusel tahaks rohkem ja pikemalt puhata, arvatavasti otsin jooksuriided ka korra uuesti välja...

Sel nädalal käisin saalis kord poja, kord tütrega, kord mõlemiga. Poja veel ei oska saalist rõõmu tunda, kuigi tunneb end seal vägagi koduselt, tütar aga juba aktiivselt tahab kaasa teha ja imiteerib minu liigutusi- naljalt mängunurka enam ei jää multikaid vaatama... 1kg hantlid läksid ka eile trennis juba käiku, nendega jaksab kenasti teha :)

DSC_0025[1].jpg

Täna oli seljapäev. Kokku 6 harjutust. Homme hommikul arvatavasti väntan kodus rattal- kui viitsimust on. Üsna väsinud on olla, nii et eks lähtun enesetundest, millega hommikul üles ärkan ;)

post-1184-0-26808500-1457632441.jpg

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

 

Seniks, kuni uued Betteri pakid saabuvad, sai täna mõned teiste firmade trenniasjad ostetud: trennisärke ei ole kunagi liiga palju ja jooksutosse samuti mitte :) 

 

nikefila.jpg.e5ac8bb88a395e53905c3976d9b

 

Burgeri fänn pole ma kunagi olnud, pole teisi õieti kunagi peaaegu söönudki, aga kord kutsuti McDonaldsisse uut Caesari burgerit maitsma- pea ütlema, et täitsa tore. Enamjaolt linnas süües, eriti kui veel kiire on, haaran siiski kuskilt mõne Caesari salati kaasa teepeale, aga miks mitte edaspidi aegajalt ka mõni burger omale lubada latte kõrvale.

 

burks.png.c67899bc4a6e74f12e660fab8cc19e

 

Täna tegin Lasnamäel HC Gymis kiire seljatrenni (siiski päris intensiivse, kokku 5 harjutust)+ kõhulihaseid peale (supersetid rippes jalatõstetest ja pingil jalgade ning ülakeha tõstetest, lisaks istudes masinal kõhtu peale). Aeroobse eest oli trennile järgnenud väike poodlemine koos pojaga, puhkan täna aga õmblusmasina taga- kuna lastele saabuvad uued voodid, siis on ju vaja midagi vahvat ka nende kaunistuseks. Mõtlesin välja kangast nööril rippuvad lipukesed, kaunistatud heegelpitside ja tikanditega.

 

10628239_1200975636594149_67029312030931

 

Sel nädalal peaks kava järgi olema veel 1 saalitrenn ja 1 plüomeetriline trenn, aga eks näis, kuidas välja kujuneb. 1 saali võiks ju veel isegi teha, rohkem küll ei viitsi :D

 

Ja õhtul luban omale mõnusatBelgia shokolaadi tee kõrvale, ikkagi reede õhtu ju ;) 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Homme algab kevad!

 

Juba nädalapäevad alustan hommikut kasemahlaga- tore leid meie kohalikust Viimsi Delice´st ;)

 

kasemahl-68276579.jpg.d800776b850865a087

 

Lapsena sai kasemahla ikka ise ka kevadeti metsa hakkama pandud, viimati sain värsket kasemahla aga päris mitu aastat tagasi, kui lahke kolleeg seda mulle suure kanistritäie tõi. Nopri oma on kääritatud, esialgu tundus selle hapukas-käärinud maitse veidi võõras- aga tuleb tõdeda, et hommikul tühja kõhu peale seda sisse juua on saanud juba traditsiooniks ja tõesti paneb ainevahetuse ning neerud korralikult tööle ;) Kevadetundest rääkimata ;)Halba ta igal juhul midagi ei tee.

 

Rahvameditsiinis on kasemahlast leitud abi paljude hädade vastu:
• võitleb väsimuse ja stressiga
• värskendav toime, peletab näljatunnet
• leevendab peavalu
• väljutab liigseid sooli ja ergutab neerude tööd
• leevendab turseid, podagrat ja reumat
• parandab vereloomet
• kiirendab ainevahetust ja lahustab tselluliiti

 

IMG_9268.jpg.310a7a3761b482a99dab10f305d

 

IMG_9270.jpg.810e3bbb22764cf306f46a372dc

 

Täna rinnatrenn tehtud, õhtul sauna minek, homme väntan hommikul kodus ratast+ teen kõhurulliga kõhtu ka.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepealseid tegemisi: trennid on ikka vanaviisi, kasutan taas ühte Hersi kava, mida olen juba varem teinud. Meeldib! Natuke küll varieerin, muudan vahel veidi aparaate ja lisan mõningaid asju, näiteks Hc Gymi on tekkinud super spersiaalne tuhara treenimiseks mõeldud pink, millel saab treeningkummiga seda harjutust teha...

 

Õlapäev, plokil tõmbed

DSC_0076.JPG

 

Kaloraazh ;)

DSC_0077.JPG

 

Eile hommikul tegin vaid aeroobset kodus ja sõitsime lastega veidi linnas ringi, käisime poodides ja nautisime niisama ilusat päiksepaistelist ilma, täna on taas saalipäev, ka homme. Lisaks muidugi tuleks täna õhtul lihavõttepasha valmis teha, et homme oleks mõnus veidi maiustada peale trenni ;)

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kena laupäeva hommikut!

 

Tänane hommik algas Fasti proteiini pannkookidega!

IMG_9333.jpg

 

IMG_9335.jpg

 

Ees ootab treening koos tütrega, sealt edasi väike shoping ja ka ilusalongi külastus- päev tüdrukutele või nii ;)

 

Vahepeal on kevad täie hooga kätte jõudnud, talvesaapad on rännanud kappi ootele ja igapäevaseks aksessuaariks on päikeseprillid. Kohvi asemel naudin nüüd tihedamini NOCCO BCAA jooke, mõnusalt värskendavad.

 

Retrokad Reebokid :)

DSC_0100.jpg

 

Pirni maitse on lemmik

DSC_0132.jpg

 

Tütrega rannas jalutamas- oli kergelt vihmane ilm, aga sellevõrra huvitavam. Korjasime hunniku rannakarpe ja unistasime, kuidas suvel siia jälle ujuma tuleme

DSC_0110.jpg

 

Tütar on trennis juba täitsa tegija- sõudmine on hästi käpas, hantlitega oskab samuti õigesti ringi käia. On äärmiselt tore, et leidub saale, kus lastel võimaldatakse ka juba varakult trenniga tutvust teha ja uudistada, kuidas asi käib- nii me ju kasvatamegi tervislikust eluviisist lugu pidavat põlvkonda

DSC_0103.jpg

 

Homme hommikul, kui ilm lubab, proovin teha selleaastase esimese metsajooksu. Maikuus on meil Viimsis suur jooksupäev, kus võimalik joosta nii poolmaratoni kui ka maratoni, ehk lähen isegi, poleks ju paha peale sügisest poolmataroni nüüd kevadel ka üks joosta ;) Emaspäevast tahaks aga uue treeningkava kasutusele võtta. Raskusi veelgi vähemaks, tempot veidi intensiivsemaks. Näis! ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänasega sai selleaastane jooksuhooaeg alanuks kuulutatud: 7,51 km, 56 minutit, 663 kcal

 

Läksin tavapärasele metsaringile

DSC_0143[1].jpg

 

Tossud said kenasti sisse joostud, aga plaan on neisse soetada lisaks spetsiaalsed jooksutallad

DSC_0144[1].jpg

 

Tõsine krossijooksurada

DSC_0146[1].jpg

 

Sealt on varsti tulemas palju konni :)

DSC_0147[1].jpg

 

Ka meil siin mere ääres on sinililled lõpuks välja ilmunud (meile saabub kevad alati mitu nädalat hiljem, seevastu sügisel on kauem soe)

DSC_0148[1].jpg

 

Super mõnus on olla peale jooksu, ka päike tuli lõpuks välja (hommik oli üsna pime, niiske ja udune). Tänasesse päeva mahuvad veel õmblemine, aiatööd, poeskäik, koogiküpsetamine ja loomulikult saun- perfect pühapäev :rolleyes:

 

Edit: just analüüsisin Endomondot ja avastasin, et jaanuaris-veebruaris oli mul vaid 1 puhkepäev (st täiesti trennivaba), märtsis 2, aprillis pole veel ühtegi olnud... äkki peaks puhkamisele ka mõtlema??? :D

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna hommikul uue kava järgi jalatreening tehtud. Kavas oli küll raskete raskustega treening, aga tänu eilsele jooksule on jalad (eriti sääred :)) veidi valusad, nii et piirdusin kergete raskuste ja pikemate kordustega.

 

DSC_0160[1].jpg

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Polegi peale teist lapseootust siia vist kõhupilti pannud siiani. Hetkevorm on siis selline. Kaal 68kg. Lõpetasin jaanuaris alles imetamise, sellest ajast on kadunud iseenesest veel 2 kg. Söögi koha pealt luban omale, mida tahan, aga üldiselt tahangi ikka neid toite, mida olen harjunud viimased 15 aastat sööma. Mingit kindlat toitumiskava ei jälgi. Tervislikkus ennekõike. Kaalu spetsiaalselt ei alanda, juurde ka ei võta, hetkel ongi eesmärgiks kahest järjestikkusest rasedusest lihtsalt taastuda ja end hästi tunda. Tunne igal juhul ongi hea ;)

koht.jpg

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

 

Täna oli kolmas järjestikkune trenn- kogu keha plüomeetria. Kavas olid hüppenöörihüpped, kükkihüpped, kätega planku kõnd+kätekõverdused, plokil "palvetaja", kõrgelt kastilt maha asted, kükid külgedele, lõppu 15 min sõudmist. Kuna nüüd on aeroobsed jõutreeningutega koos, siis on nädalas kavas ka 2 täiesti trennivaba päeva, ehk siis homme ongi üks selline päev, kus sporti üldse ei tee. Eks see möödub kõik aias ja eks see puude otsas ronimine ja okste lõikamine ole kah üks paras sport :D

 

Eilne trenn

DSC_0174.JPG

 

Kiire lõuna täna linnas

DSC_0189.JPG

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

 

Uuest treeningkavast ülevaade selle nädala näitel:

treeningplaan.jpg

 

Treeningraskused on hetkel minimaalsed, rohkem rõhku asetan kergele cardiole. Kodus sai tehtud kevadine hooldus ka jalgrattale, hetkel otsin häid rattakingi, nii et varsti võiks hakata rattaga ka pikemaid tiirusid tegema metsas. Väike mõte oli, et võiks kõnnikepid ka uuesti osta...

 

Peale cardiot jõusaalis

DSC_0219.JPG

 

Kui ilmad on ilusad, siis maksimaalselt palju olen lastega ikka õues. Tegevust jagub ka siis, kui suuremad kevadised aiatööd on kõik juba tehtud :)

DSC_0226.JPG

 

Homme taas vaatan jõusaali poole, pühapäev vaba- aga eks kuna lubas taas viletsaid ilmasid, siis peab piirduma tubasemate tegevustega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaunist õhtut!

 

Ilm oli täna taas super. Minul kavas kogu keha plüomeetriline treening, aga juba teist nädalat olen selle vahetanud vähe madalama intensiivsusega kogu keha treeningu vastu, millele lisasin 30 min cardiot stepperil. Homme puhkan täielikult spordist!

DSC_0249.JPG

 

Hommikuti on tavaks saanud veepudeli täitmine ja sellesse igasuguste maitsete lisamine: sidrun, kiivi, külmutatud marjad. Niiviisi on vett ilus vaadata ja kutsub rohkem tarbima ka ;)

DSC_0246.JPG

 

Tänane lihtne lõunasöök aias: veise hakkliha, 5% kodujuust, tomatid, kurgid, naturaalne pähklivõi, ketshup. Kohvile olen piiri veidi peale tõmmanud, hommikuti joon, muul ajal eelistan kas rohelist või päris taimeteed (nt kummel) meega

DSC_0251.JPG

 

Päike oli nii mõnus, et sai juba sääri veidi päevitada

DSC_0257.JPG

 

Homme siis katsun täielikult puhata, kavas on üks vabaõhuüritus ja võimalik, et söögiga luban endale ka veidi rohkem ;)

 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

 

Tänane ennelõuna möödus lapsega õues- aga võrreldes eilse ilmaga oli täna nii külm, et ilma sooja teki ja vahukoorega kohvita aiast istuda kohe üldse ei tahtnud. Kinnastest tundsin ka puudust...

 

Lapse lõunauinaku aeg- aeg iseendale filmi seltsis ("Anna Nicole" seekord)

lebo.jpg

 

Õhtupoolikul külastasin esmakordselt meie valla uut, hiljuti avatud staadioni seoses ühe üritusega, aga no ilm oli läinud veel külmemaks kui enne, loodetavasti külma ei saanud.

Homme on plaanis jõusaal, laupäev möödub aga tervenisti Salmes EKV-l ja Balti Matshil. Kindlasti tuleb üsna väsitav, aga ka huvitav päev, nagu ikka. Tore on kohata uusi ja vanu tuttavaid, paljudega neist kohtumegi paar korda aastas just võistlustel.

 

Pühapäeva suhtes ei ole veel kindel- kas viitsin jõusaali minna, või siis hoopis puhkan kodus. Näis.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere reedet!

 

Täna on kerge jalatrenn juba tehtud+ 20 min ellipsil ka trenni lõppu

DSC_0267[1].jpg

 

Kuna ilm taaskord ilus, siis kolin ülejäänud päevaks õue päikese kätte koos oma teetassiga ;)

 

Homme trenni ei ole ega tule, nagu juba mainisin, siis kavas on üks pikk ja korralik tööpäev Salmes. Tuleb üle vaadata oma toidukarbid, sest võistluste ajakava on nii tihe, et arvatavasti välja sööma ei jõua, tuleb end nii ette valmistada, et saab kõik kohapeal ära aetud. Batoone ja jooke saab kindlasti kohapealt ka, nagu alati.

 

Nii et, näeme homme! ;)

DSC_0268[1].jpg

 

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane emadepäev algas hommikuse metsajooksuga. Hommikul vara näitas kraadiklaas juba 17, sellise ilmaga saali või aeroobset siseruumis teha kohe ei tahagi

 

jooks.jpg

 

Maasikahooaeg on ka alanud

maasikad.jpg

 

Saalis avastasin hiljuti võimlemisrõngad- hea alternatiiv näiteks TRX-le- Kasutan kindlasti veel, aga peaks uurima ka nende kinnitamise erinevaid variante

20160507_134747.jpg

 

Homme jälle saali trenni, ülejäänud päev möödub aga kindlasti maksimaalselt õues- meie kliimas ei ole päikest ja D-vitamiini kunagi liiga palju ;) 

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaunist pühapäeva pärastlõunat!

 

Minul on hommikune jõutrenn juba tehtud, täna jõudsime tütrega meie jaoks eriti vara trenni: 9.30 ajal ;)

 

Üks lemmikharjutusi

tuhar.jpg

 

Jõusaal oli tegelikult kavas eile, aga kuna on juba marjade ja muu värkse kraami aeg käimas, siis laupäeviti oleme perega hoopis turul käinud: maasikad, kultuurmustikad, 100% mahl, sibulad ja muu maitseroheline igas variandis, värske liha, põdralihast suitsuvorst, juust- need on need, mis enamasti korvi rändavad. Hindadest rääkides, siis ei ole kindlasti odavamad kui poodides, kuid meeldib see iganädalane turule sõit, kauplemine, kogu turumelu. Kindlasti saab ka palju sellist kaupa otse talunikelt, mida poodidest võibolla ei leiagi, nt mõningaid huvitavaid juustusorte.

 

mammud.jpg

 

Avastasin just fitness.ee esilehelt uudise, et kuulsad 6pack toidukotid on ka nüüd lõpuks Eestis saadaval. Olen neid ammu taga otsinud..

 

No kas pole stiilne?

toidukott.jpg

Foto fitness.ee veebipoest

 

 

Homme taas uus nädal ja jälle jõutreening plaanis, täna on aga nii ilus ilm, et saab terve ülejäänud päeva õues veeta, grillida ja päikest nautida ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane trenn on ka juba tehtud. Jalgu teen nädalas raskemalt või kergemalt läbi hetkel lausa 3x (+aeroobsena stepperit sinna juurde), suur tähelepanu on muidugi tuharatel. Täna keskendusin jala esiosale veid suuremate raskustega, jala tagaosale ja tuharale aga rohkem kordusi.

 

Tempo oli nii suur, et pildile ei tahtnud jäädagi :D

tuhar.jpg

 

Aeroobset päris iga trenni lõppu praegu pole teinud, kuna ülejäänud päevad olen täies mahus lastega õues veetnud- aiatööd, rattasõit jms koormab niigi piisavalt. Suvisel ajal olen hakanud rohkem teed ka jooma- nii mõnus on aeda minnes suur termoskruus kuuma teed värske, naabrimehelt saadud meega kaasa võtta. Joon ise ja armastavad lapsed ka juua. Enamasti ongi nii, et kui mina oma pooleliitrise teekruusiga õue saabun, siis juuakse kohe käest ära ja tuleb minna tuppa kohe uut tegema :)

 

Hetke suured lemmikud:

AHI_434d50303630383134_2_LowRes_JPG.jpg

 

1102687_201521003534131_sbig.jpg

 

Lisaks supermõnusale maitsele (võtab täitsa magusaisu ära küll, kui küpsisemaitselist teed juua) on tegemist rohelise teega, mille kasulikkuse kohta teame me ju kõik ;) Palaval päeval saab serveerida koos sidruni ja jääga ka külmalt.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

 

Täna tahaksin rääkida ühest uuest tooest, mida nüüd ise mõnda aega kasutanud olen: nimelt magneesiumiõli. Kindlasti on paljud spordiinimesed magneesiumit tarbinud tableti või pulbri kujul, aga nüüd räägitakse, et see ei olegi kõige efektiivsem variant. Kui ühele tuttavale soovitati arsti poolt jalaprobleemide (kannavalu) korral magneesiumiõli hakata kasutama, siis olin üllatunud, sest polnud sellest kuulnudki. Kuidas see toimib? Miks just nii? Olin ka ju harjunud, et Mg saab ikka apteegist ja tabletina. Tõsi küll, pole ise Mg poolteist aastat kasutanud (raseduste ajal on Mg soovitatav selle lihaseid lõdvestava ja kõhukinnisust ennetava toime poolest- siis on toime küll tuntav!), aga jalaprobleemid pole ju mullegi võõrad olnud. Nii et kui ühel päeval Selveris märkasin Nurme magneesiumiõli, mis pealegi oli soodukaga, siis mõtlesin, et no miks mitte, proovin ka!

 

nurme_magneesiumi_li_250ml_-t_itepudel_fotor.jpg

 

Tegemist on siis pihustatava õlilaadse vedelikuga, mille pealekandmisel (mina pihustan enamasti jalgadele ja käele, aga on soovitatud ka kaenla alla, kõhule) tekib veidi kipitust, mis kaob enamasti kuskil veerand tunniga. Vedelik imendub nahka ja ei jäta mingeid jälgi kasutamise järdselt nahale näha.

 

Nurme Seepide kodulehel kirjutatakse nii:

Tasakaalukas toitumine ja liikuv eluviis on tervis! Ent siiski, vaatamata tervislikele eluviisidele ja tänapäeva keerukatele teaduslikele dieetidele, ükskõik kui mitmekesised need on, vaevleb suur osa inimesi magneesiumi puuduse käes. Tihti eneselegi teadmata. Magneesium on üks olulisimaid mineraalaineid inimese organismis, seda kasutatakse enam kui 1300 erinevaks ensüümireaktsiooniks ja kõik on justkui sellega ühega, magneesiumiga, seotud.

 

Magneesiumi puudusega organismis võivad olla seotud paljud probleemid: peavalu, migreen, lihaskrambid, kõrvetised maos, kõhukinnisus, liigesevalu, tundetus ja paralüüsid, unehäired, väsimus ja depressioon ning isegi diabeet, põletikud ja neerukivid jne. Magneesium on abiks ka kolesterooli ja veresuhkru tasakaalustamisel, närvisüsteemi probleemide korral ning liigse kaltsiumi tarbimisest tulenevate lihasepingete korral. Kaltsium ja magneesium tasakaalustavad üksteist ja ei ühe ega teisega tohiks liialdada. Kõike mõõdukalt!

 

Seespidiseks manustamiseks on suurepärased magneesiumi allikad kakao ja tume šokolaad (tõi naeratuse näole?! See on ka meie lemmik!), erinevad vetikaliigid ja meretaimed, mandlid ja pähklid, nisuidud, toores spinat, kõrvitsaseemned, avokaado, banaan, kuivatatud viigimari. Magneesium imendub organismi ka läbi naha, võib-olla isegi paremini. Üks variant on vanne võtta – magneesiumsulfaadi lisandiga või jalavannid magneesiumkloriidiga. Teiseks, kiiremaks ja mugavamaks variandiks on magneesiumiõli kehale määrimine. See vähendab lihaspinget ja varustab organismi magneesiumiga. Esmakordsel kasutamisel võib esineda kipitust, mis peale regulaarset kasutust möödub.

 

Olen praeguseks õli kasutanud paar nädalat ja peab mainima, et jalad on õhtuti veidi vähem väsinud küll, samuti on kiirenenud treenigjärgne taastumine. Kasutamise aegset kipitust-sügelust esineb siiani, küll siiski veidi õrnemalt kui esimesl korral. See on asja juurdes muidugi üsna ebameeldiv, aga kannatab ära. Õhtuti oleks võibolla mõttekam manustada, aga mul läheb see siis meelest, seega pihustan hommikuti, mil võtan ka multivitamiini ja kalaõli- nii seisab kõik ilusti meeles ;)

 

Silhouette%20of%20a%20fitness%20woman%20exercising%20yoga%20meditation%20exercises.jpg

Fotod: www.nurme.eu

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

 

Eile oli täiesti trennivaba päev. Kuna juba varahommikul oli linna asja, siis mõtlesime pojaga, et mis me ikka niisama kodus istume, sõitsime veidi ringi: uurisime sadamas kruiisilaevu, tegime mere ääres kerge ennelõunase eine, käisime shoppamas, koju tagasi sõites tuli aga idee, et käiks botaanikaaias ka. Olin seal korra varem käinud ajal, mil õuealadel polnud eriti midagi vaadata ja isegi piletit ei pidanud siis ostma (pilet oli siis vaid palmimajas). Nüüd aga on pilt hoopis teine- suur maa-ala on jaotatud sektoriteks ja kaardi abil saab seal korraliku pika jalutuskäigu teha, tutvuda erinevate puude ja taimeliikidega. Hetkel on seal käimas tulpide näitus. Nende imelise rosaariumiga seoses tekkis ka üks idee, tuleb oodata vaid rooside kasvamist ja õidepuhkemist ;)

 

botaanikaaed680x2502.jpg

 

botaanikaaed.jpg

 

Mulle pakkus erilist huvi muidugi alpinaarium, sest rajan ka ise hetkel Tshehhi stiilis väikest paekivist lapikest koduaeda. Leidsingi sealt ideid ja kohe botaanikaaiast lahkudes kiirustasin edasi kohalikku aiandisse- nüüd kaunistavad õrnlillad leeklillepuhmad ka minu väikest kodust meistriteost ;)

 

Täna olen taas jõusaalilainel, enne veel naudime koos pojaga aias ilusat ilma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×