Jump to content
Annika Pärtel

Annika Pärteli BLOGI

Recommended Posts

Tänud ;)

Tegelikult praegu kaalukaotuse eesmärki üldse ei ole (ka otsest lihaskasvu eesmärki mitte, lihtsalt hea enesetunde pärast liigutan) ja mingeid eridieete ei pea juba viimased 4 aastat (söön nii, nagu ikka harjunud olen, samas ei keela ka konkreetselt midagi) ja see kaalunumber on ka juba pikemat aega selline olnud- ega ei mäletagi, millal täpselt peale sünnitust sellise numbri peale pidama jäi, kahjuks ei mäleta ka eelmist korda (esimesel korral tõsi, on meeles, et kukkus ikka üsna ruttu, 10kg jäi juba ju sünnitusmajja...) Võimalik, et kusagilt siit blogist loeb midagi täpsemat kuupäevade kohta välja, kui keegi otsida viitsib...

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hei ;)

Täna õhtul, nagu mainitud sai, külastasin meil vastavatud Viimsi MyFitnessi. Muljed: väga avar, valgusküllane, palju aparatuuri, peeglid olid vaid seintelt veel puudu (ju saabuvad hiljem), osa aparaate on vist ka veel puudu (sellele viitasid sildid saalis), korralik kardio ala. Septembri lõpus avatakse lisaks mini-SPA, kus peale trenni lõõgastuda saab- sinna pääseb otse riietusruumist (mullivannid, aurusaun, saun jms). Kindlasti hakkan aegajalt vahelduse mõttes külastama!

post-1184-0-11799900-1439748595_thumb.jp

post-1184-0-58751700-1439748606_thumb.jp

post-1184-0-08389500-1439748668_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänud! ;)

Poolmaraton on plaanis, esimest korda- olen kunagi aastaid tagasi 10km jooksnud ja paar korda maijooksul ka osalenud (1x jooks ja 1x lapsevankriga kiirkõnd) ja no ega rohkem neid selliseid jooksuettevõtmisi polegi olnud. Nii et täitsa huvi pärast tahaks nüüd proovida, et kuidas vastu pean ja mis aeg tuleb :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Täna oli meeldejääv päev. Nimelt käisin juba varem kokkulepitud treeningul Erlend Lõwi Keha Koolis. Erlend on omaaegne kulturismivõistleja, Innar Mardo õpilane, ja on lavalaudu jaganud ka näiteks Indrek Otsusega. Äärmiselt erakordne mees, kes peale kulturismikarjääri on tegelenud jõu- ja ilunumbrite ning tsirkusega, tõstes tohutid raskusi, on siiani tähelepanuväärses füüsilises vormis (aastaid juba veidi üle 60) ja fenomenaalse mäluga!

Aga lähemalt siis treeningust. Juba treeningu koht oli eriline- nimelt viib ta oma õpetusi läbi pisikeses Mustamäe 1-toalises korteris. Uksest sisse astudes on tunne, justkui oled sattunud hoopis teise maailma: juba väikeses esikus vaatavad vastu rohekaskuldseks võõbatud seinad ja lagi. Toaukse ees oli kardin ja selle tagant oli kuulda vaid sügavat hingamist, mis võib tekkida äärmiselt keskendunud treeningul. Kuna olin kodus juba treeningriided selga pannud, siis võtsin tennised jalast ja piilusin kardina vahelt sisse. Väike toake, mille seinad olid üleni kaetud kuldsete raamidega peeglite, ornamentide ja treenitavate nimede ja saavutustega, ja milles askeldas 2 noort meesterahvast Erlendi juhendamisel, oli ääreni erinevaid raskusi täis: hantlid, vanakooli sangpommid, küki kang, 1 multitrenazhöör ka. Toast viis uks rõdule, millel 2 tuvi rahulikult teri nokkisid ja lahtise rõduukse kaudu aegajalt tuppa kehakultuuri huviliste tegemisi jälgima põikasid...

post-1184-0-85943400-1440266935_thumb.jp

post-1184-0-07597700-1440266944_thumb.jp

post-1184-0-10599800-1440266957_thumb.jp

post-1184-0-95764100-1440266974_thumb.jp

Erlend tervitas ja kutsus mind sisse. Kohe toa uksel pani ta mind ukse kohale pandud kangi külge rippuma ja varvaste vahele asetatud tennisepalliga jalatõsteid tegema- ehk siis treening algas kõhulihaste koormamisega. Kõhutreeningut soovitas ta teha ülepäeviti- tuleb põletada ära lihaste vaheline rasv. Kordusi tuli teha seerias suutlikkuseni ja nii kaua, kuni enam rippuda ei jaksanud. Pean tunistama, et rippumises olin kohe ikka väga vilets, 3-4 korduse kaupa suutsin teha. Vaatasin kella- veel pool tundi hiljemgi rippusin seal...

Järgmine harjutus oli suunatud säärtele. Uurisin, et mismoodi säärt võiks teha, kui näiteks pole ei sääreaparaate ega pinki, kuhu peale astuda. Erlend vastas, et pole probleemi- tõstis põrandale kangi, käskis paljajalu (just paljajalu- kogu treening toimus nii, sest ka varvastel on keha treenimise juures oma funktsioon) sellele astuda, kehast veidi ettepoole kallutada, puusad ette lükata, et säär saaks maksimaalse venituse, ja siis algasid säärte sirutused. Iga seeriaga lisati kaela raskeid metallkette. Lõpuks oli tunne, et nii säär kui trapets põlevad, sest kette oli kaelas nii palju, et vägis tahtis hingamise kinni pigistada. Säär on väga vastupidav ja sitke lihas, seletas Erlend, ja sellele on vaja tööd anda. Kordused-kordused-kordused! Põleta!

post-1184-0-45921000-1440266950_thumb.jp

Edasi tuli harjutus rinnalihastele- lamadessurumine, aga selliselt, et jalad ja puusad olid pingilt lahti tõstetud ja raskuskese langes vaid ülaseljale. Visuaalset paistis asi välja nagu negatiivse kaldega surumine, aga puudus mugav tasakaal, mis tekib jalgade maas hoidmisel. See omakorda tegi harjutust oluliselt raskemaks. Algraskusele hakati igal seerial lisama 1,25kg kettaid ja mida rohkem tuli raskust, seda madalamaks muutusid kordused (max 20, min 10). Ega ma lõpuks kordusi ja raskusi enam lugeda ei taibanudki, lihtsalt tegin, Erlend luges kordusi ja lisas raskust. Tasapisi hakkas ta muutma ka pingi asetust- negatiivse kaldega surumisest sai positiivse kaldega surumine ja mida seeria edasi, seda kõrgemale tõusis pingi seljatugi. Lõpuks muutus harjutus istudes kangi surumiseks (õlad). Pauside ajal pidin istuma põlvili maas, kortsutama vasaku käega ajalehte ja siis sama käega selle jälle sirgeks tagasi ajama (vihjasin eelnevalt jutu sees oma kunagisele vasaku käe randmeluu murrule ja seetõttu tuli vasakule käele veidi rohkem tähelepanu pöörata). Käed olid mul juba üsna pehmed selleks ajaks...

post-1184-0-80604900-1440266965_thumb.jp

post-1184-0-80689100-1440266989_thumb.jp

post-1184-0-45427500-1440267001_thumb.jp

post-1184-0-56074300-1440266983_thumb.jp

Peale rinna ja õlgade töötlemist tuli asuda jalgade kallale. Mulle anti kätte metallist suur rõngas, millele olid ketid külge riputatud, käed tuli sirutada ette sirgeks ja hakkasin tegema täiskükke, täiesti kandadeni välja. Iga seeriaga vähendati raskusi.

Viimasena oli kavas biitsepsi harjutus. Scotti pingil tuli sooritada jämeda lühikese kangiga biitsepsitõsteid, igal seeria lisandus raskusi. Pauside polnud ka puhkust- seni, kui teine õpilane seeriat tegi, pidin mina seistes väikest sangpommi, mis oli kinnitatud auto turvavöö külge, pulga ümber maast üles kruttima ja jälle tagasi maha laskma- randmete töö!

Trenn lõppes taas rippumisega- suutsin seda teha vaid 10 sekundit. Kell hakkas saama 3 pärastlõunal (trenn algas 10.30...)

post-1184-0-45520400-1440267009_thumb.jp

Tänase päeva lõpus on tunne, et sõrmed ja õlad ei taha hästi liikuda- justkui eelnevad 16 aastat polegi ma jõusaalis suurt midagi teinud :D

Kogu tänase trenni taustaks sain ma niipalju informatsiooni, et algul oli tunne, et tahaks kõike meelde jätta, aga kuidagi ei õnnestu (selleks oleks vast pidanud kõik videosse võtma). Harjutused, kombinatsioonid, tehnika, soorituste rütm- kõik on Erlendil aastate jooksul välja töötatud. Uurisin, mismoodi Erlendi treeningut on üles ehitatud, kas on mingi kindel treeningkava või kuidas asi toimib. Erlend vastas seepeale, et kui tuleb uus inimene, siis esmalt ta jälgib, millist kehaosa oleks tema puhul vaja enam töödelda, lisaks on muidugi arvestatud ka taastumise ja ületaastumise protsesse, ja seejärel kujunebki välja vajalik harjutuste kogum. Ehk siis lähenemine on personaalne. Eesmärgiks on täiuslikkus ja treeningute juures vanus ei oma ka mingisugust tähtsust, sest treenida tuleb kogu elu (kui uurisin trenni algul Erlendi enda vanust, siis ütles ta : " No paku!" Ega ikka ei osanud pakkuda küll, niivõrd ajatu näeb ta välja).

“Kes end kulutab lõpuni, see uueneb!” jäi kõrvu kõlama moto. Mõtlemisainet on siiani- nii treeningute, toitumise, üldise tervise kui ka näiteks kulturismi kui sellise kohta. Tuleb korrata.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu puhul peaks see parandama vasaku käe liikuvust- mul oli aastaid tagasi randmeluu murd ja luu pandi valesti kokku, seda on ka silmaga näha. Peale kipsi eemaldamist sain näiteks arvutis tükkida vaid kahe väikese vasaku käe sõrmega, mitte terve käega, käsi lihtsalt ei paindunud niipalju selles suunas. Mingi nurga alt jälle paindub käsi liiga palju. Ei saanud mitu aastat näiteks jõusaalis kasutada biitsepsi tegemiseks sirget kangi ja althaaret, oli valus. Aasta peale luumurdu sai trenni teha vaid nii, et ranne oli tugevalt kinni seotud. Valutab vahel siiani. Lahti murda pole mõtet, kuna seal on niipalju väikesi luid, et kardan, et jääb veel hullem kui enne (no ja ega samasse kohta veel opile minna ei julge ka, mine tea, mis kokku keeravad :)) Olen ise suht harjunud ja ega kes ei tea, see ei saa muidu aru ka.

Aga nö tervel inimesel see paberitöö pidi aitama treenida sõrmi-tänapäeva inimene tegutseb sõrmedega ju päris vähe, keegi enam peaaegu ei kirjuta jne, kõik on nutitelefonides, arvutites. Kuna Erlend ise on aastaid tegelenud tsirkusega ja tema nö erialaks oli muuhulgas ka sõrmede peal igasuguste suurte raskuste hoidmine jne (ega teda muidu Raudsete Sõrmede Kuningaks ei hüüta...), siis eks vast ka sellest on tema treeningutel oluline osa käte ja sõrmede (haarde) tugevdamisel.

Ise kuulsin Erlendist esimest korda tegelikult juba 2011. aastal, mil Ringvaate saates näitas lõiku Silvi Vraidist, kes Erlendi juures trennis käis (muide, Erlend peaks seal olema vist 58. aastane!) :

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Olen nüüd kenasti Erlendi trennist taastunud (järgmisel päeva hommikul sõitsin kohe 15km ratast peale, et sääred veidigi pehmemaks saaks ja ülejärgmisel päeval tegin ülikerge jõutreeningu saalis, siis hakkas juba inimese tunne peale tagasi tulema :)).

Trennid jätkuvad ikka Hersi kavade rütmis- vahetan hetkel vaheldumisi kahte kava.

Huvitavamad harjutused: seljatõmme plokil+ etteastekükk

post-1184-0-45720400-1440874433_thumb.jp

"Puuraiuja"

post-1184-0-67773700-1440874462_thumb.jp

Ka tavalised surumised triitsepsile on kindlalt kavas

post-1184-0-25575600-1440874496_thumb.jp

No ja loomulikult ikka jooksen, olgu ilm ilus või sajune

post-1184-0-93827200-1440874538_thumb.jp

Üks trennikavadest

post-1184-0-85223100-1440874579_thumb.jp

Nädalavahetuse võtan vabamalt. Tänane oli täiesti spordivaba, homme ehk jõuab õhtupoole ratta selga (esimest korda sel suvel õue), aga võimalik et ka mitte... Kaloraazhi poolest luban ka ühtteist rohkem kui muidu ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Viimased vihmased päevad ei ole takistanud õues veidi aeroobset tegemast. Vahelduseks jooksule tegin koos väiksema lapsega metsas kiirkõndi, sekka ka pingil väljaasteid:

post-1184-0-81560700-1441300698_thumb.jp

post-1184-0-83630000-1441300685_thumb.jp

Vahel vuran käruga ka trenni ja tagasi- hea viis teha soojendust ja peale saali veidi aeroobset ;) Kuna poja on turvahällist välja kasvanud, siis kergkärus püsib ta trenni ajal ka meelsamini:

post-1184-0-49393200-1441300712_thumb.jp

Tänases trennis proovisin aga osad ettenähtud harjutused asendada hoopis TRX-l jalalihaste harjutustega:

post-1184-0-08624300-1441300784_thumb.jp

post-1184-0-50731400-1441300743_thumb.jp

post-1184-0-32584600-1441300760_thumb.jp

post-1184-0-50248800-1441300752_thumb.jp

Trenni lõppu tegin veidi rullimist, hea viis taastada jalalihaseid

post-1184-0-84557000-1441300795_thumb.jp

Hetkevorm siis on selline

post-1184-0-74964300-1441300723_thumb.jp

Homme on plaanis veel üks saalitrenn sel nädalal, nädalavahetusel tuleb aga taas veidi tähistamist, natuke vabamat söömist ja mõned huvitavad üritused (ilusa ilma korral) B)

Jaaaaa....minu esimese poolmaratonini on jäänud veel vaid veidi üle nädala- loodame head ilma!

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Tänane hommik algas paduvihma ja 21km-ga tubasel rattal- kohe üldse ei kannatanud õue jooksma minna, kuigi oli plaanis. Lõunaks õnneks ilm selgines, päikegi tuli välja ja suundusime terve perega Kadriorgu superilusasse Katharinenthali kohvikusse tähistama pulma-aastapäeva :rolleyes:

post-1184-0-11055100-1441480632_thumb.jp

post-1184-0-93989800-1441480641_thumb.jp

post-1184-0-51105200-1441480650_thumb.jp

post-1184-0-97721200-1441480666_thumb.jp

Fotod: Katharinenthal

Lõhe-brokkoli quiche ja hapuka täidise ning värskete marjadega kaetud Pavlova maitsesid ülihästi ja aknast avanes kaunis vaade lillemeres Kadrioru pargile ning purskkaevudele...Väga meeldiv kooslus.

Päev lõppes aga linnas Uue Maailma festivalil- rahvast palju, tuttavaid omajagu, rohkelt ilusat käsitööd, tervislikku ökotoitu, muusikat, kunsti, hubaseid kodukohvikuid...Avatud ka homme, tasub külastada!

post-1184-0-64294200-1441480677_thumb.jp

Foto: Uue Maailma Festival/Sinisilm Films

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

Minu elu esimese poolmaratonini on jäänud veel vaid veidi alla 4 tunni! :rolleyes:

Terve eelneva nädala harrastasin saalis kergemat plüo-kava ja tegin ka mõned jooksud õues, reedene päev oli täiest vaba, eile oli kavas kerge lühike metsajooks (aeg näitas 37 min).

post-1184-0-14631700-1442121116_thumb.jp

post-1184-0-43838900-1442121126_thumb.jp

post-1184-0-40567200-1442121149_thumb.jp

post-1184-0-25466700-1442121137_thumb.jp

Tänane hommik algas kaerahelbe-munavalge pannkoogiga, peale mustikajogurtit. Kurk on teist päeva veidi haige, jõin küll hoolega kummeliteed meega, aga no pole hullu, peaasi, et jooksu ajal peale ei külmeta. Kaalunumber näitab 70 ja nõks peale, kergemana oleks kindlasti palju säästlikum joosta, aga no eraldi selle jooksu jaoks ei hakanud ka kaalu kaotama-eesmärgiks on ju ikkagi rada lihtsalt läbi joosta ja teada saada, mis see aeg võiks tulla (eks ma arvestan sellega ka, et poolmaratonil on osalejaid ligi 3500 ja olen ise selle grupi keskel- arvatavasti kohe jooksma ei pääsegi sellise massi sees- ehk siis see aeg ei tule ka kindlasti selline, nagu olema peaks).

Kott on pakitud (selga lühikesed jooksuriided+pikk termosärk, kaasa kindlasti ka soe pusa peale jooksu selgapanekuks), eraldi süüa-juua kaasa ei võta, kuna joogipunkte on piisavalt ja neis jagatakse ka näksimist/energiageele- kui, siis võibolla igaks juhuks väikese trenniboosteri teen omale kõhukotti kaasa- juhuks, kui ikka päris ära suren keset rada :)

Näeme rajal! B)

Ja kes kohale tulla ei saa, siis otseülekanne algab juba poole tunni pärast Delfi TV-st!

http://tv.delfi.ee/

LIVE rajakaamera:

Finishikaamerad:

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ja ongi tehtud!!! :rolleyes:

Jooks oli lahe ja ega väga raske ka ei olnud. Peale starti sai üsna kohe liikuma, iga 3 km tagant pakuti juua, energiageele jms. Kuskil 15 km peal küll korra tundus, et nüüd on jalgadega kõik, muutusid väga raskeks, jätkasin aga ikka oma tempot, ei jäänud seisma, ja sealt edasi kulgesin rahulikult lõpuni, viimasel km tegin väikest kiirendustki. Aja suhtes ei teagi täpselt, mis see õige nüüd on, medalile läks kirja 2:01:48 (koht naiste arvestuses 402, üldarvestus 1660), aga finishikaamera kell näitab 2:02 kopikatega. Graveerimises seletati, et on olemas mingi brutoaeg ja netoaeg, aga nohh, ega tegelikult vahet polegi, peaasi, et tehtud sai! ;)

Stardis

post-1184-0-98491500-1442157252_thumb.jp

Kusagil poole Pirita tee peal (alla poole on joostud)

post-1184-0-72696000-1442157298_thumb.jp

Finish

post-1184-0-66155100-1442157764_thumb.jp

Finish on jäänud seljataha, termokile annab sooja ja rammestus on vaikselt juba tekkimas

post-1184-0-70826900-1442157337_thumb.jp

Medalikogu ka täienes ;)

post-1184-0-12895500-1442225451_thumb.jp

Paar villi sain jalatalla alla ja söök kaob peale jooksu kah kuhugile, nii et arugi ei saa... isu pole, aga midagi nagu ikka tahaks koguaeg. Kalasalat ja natuke jäätist olid esialgu menüüs, õhtul veel midagi toekamat kah.

Kokkuvõttes jäin jooksuga rahule. Pakkusin, et aeg jääb kuskil 2 tunni kanti ja nii oligi. Olen paaril korral trennis jooksnud 18 km, enamasti jäävad ringid sinna 10 kanti, nii et sain täna ka tõestust, et võhma on enamaks. Homme saab poja sünnist alles 10 kuud (kujuures toidan veel ju jätkuvalt rinnaga), nii et tänane jooks on ka omamoodi eneseületus selles suhtes ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

Maratonijärgse nädala treenisin kergelt- kogu keha jõusaalis läbi 3x, lisaks lühemad jooksud 3x ja 1x rattasõit õues (sel aastal esimene- ei teagi, kuidas nii on läinud, ju sattusin jooksudega rohkem hoogu:))

post-1184-0-19079800-1442813696_thumb.jp

Nädalavahetusel sõitsime maale puhkama ka (spordi osas tähendas see ikkagi 2 hommikujooksu).

Ilusa päikselise hommikuga on lausa lust mere äärsel promenaadil joosta

post-1184-0-73740000-1442813725_thumb.jp

Super vaated lossiaiale

post-1184-0-02516400-1442813741_thumb.jp

Hommikue päikesetõus

post-1184-0-28107800-1442813777_thumb.jp

Mäest alla mere äärde

post-1184-0-62827700-1442813818_thumb.jp

Sügisene lossipark

post-1184-0-49768200-1442813875_thumb.jp

Uus nädal toob uue kava saalis, laupäeval lähen kaema Les Milss uut lastetreeningute treenerite koolitust (sellest ilmub ka lugu naisedtrenni.ee lehele), pühapäeval tuleb aga tegus olla Tondiraba jäähallis Liikumine Liidab festivalil, mil toimub ka Bikini fitnessi Open võistlus- stardipauk käesolevale hooajalae bikini võistlejate jaoks.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

On möödunud taas nii mõnigi päev. Treenin jätkuvalt ühe Hers kava järgi, kasutan nii supersette kui tavalisi raskusi. Jalad ja õlad 2x nädalas, kõik muu 1x. 2-3 trennipäeva, 1 vaba.

Vahelduse mõttes satun aegajalt ka Lastamäe HC Gym´i

post-1184-0-25448000-1443987538_thumb.jp

Jooksu asemel olen viimasel ajal rattaga sõitnud- ikka vabas looduses, jõuab 4 seina vahel talvel kodus ka sõita küll ja küll...

post-1184-0-99104500-1443987605_thumb.jp

Kuna toidulisandeid ma praktiliselt ei tarbi, siis trennis viimasel ajal olen avastanud kosutava kookosvee (naturaalne isotooniline jook)- maitse on väga magus, samas trennis on seda siiski päris hea rüübata. Pudel on õnneks väike, jooks rohkem, hakkaks liigne magusus vist vastu :)

post-1184-0-03415900-1443987501_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Treeningud toimuvad ikka vanaviisi, olen siiski kavade osas toiminud vabamalt- pannud paika lihasgrupid, mida millisel päeval, harjutused on aga vabalt valida. Korra nädalas satun treenima Lasnamäe HC Gym-i, kus on võimalik teha veidi kõvem jalatrenn (jalga on 2x nädalas, samuti õlgu).

Alustuseks kükid 70kg+masina raskus

post-1184-0-82979000-1445263717_thumb.jp

Sain proovida kohe turule müüki tulevat, Rootsis ülipopulaarset Celsius energiajooki, mis sisaldab 200mg kofeiini ja kõigest 4 kcal. Jõin seda trennis ja ütleme nii, et oli kohati isegi liiga kange- minu viga, oleksin võinud olla veidi lühemat aega söömata eelnevalt ;) Igal juhul tasub ostmist.

post-1184-0-35421000-1445263849_thumb.jp

Kuna nädalavahetusi võtan nö vabamalt, siis möödunud nädalavahetusel sai taas linnas käidud, sedakorda lastega Telliskivi Loomelinnakus- hea tuttav soovitas hiljuti Muhu Pagareid, kus küpsetatakse leiba-saia kohapeal, ja nii me siis nüüd aegajalt sinnakanti satumegi. Seekord vedas, peale 10 min ootamist (mis kulus Loomelinnakus mõnusalt sooja sügispäikese käes jalutades ja kunsti- ning käsitööpoode külastades) saime otse ahjust tulnud teraleiba. Ostan alati mitu, 1 läheb tavaliselt kohe söömiseks, teised sügavkülma- sealt saab neid siis ahju pannes taas üles sulatada ja jääb nagu värske.

post-1184-0-94214300-1445264119_thumb.jp

post-1184-0-11611800-1445264141_thumb.jp

Homne tuleb saalivaba, peale vanema lapse lasteaeda viimist lähen nooremaga õue kärutama ja kaloreid põletama! ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Avastasin hiljuti, et ma ei joo peaaegu üldse päevas vett- no kas ununeb, pole aega või lihtsalt ei viitsi... Kohv, tee küll, aga mitte vesi. Et see ikka koguaeg silme ees oleks, ostsin ilusa pudeli- see ei jää kindlasti märkamata ja niisama kapi peale seisma!

Parabeenivaba materjal, ilus naiselik välimus, mahutab 600 ml

post-1184-0-73702900-1445409616_thumb.jp

Peab mainima, et sobivat pudelit otsisin juba tükk aega, enamik Eestis tegutsevaid toidulisandite poode sai läbi uuritud- et oleks välimust, piisavat mahutavust, korralik vettpidav kork. Ei tahtnud ülisportlikku või hardcore välimust. Loogiline, et vesi on vesi ja vahet pole, kust teda juua, aga lõppude lõpuks kõik peab siin elus ju ilus ka olema. Ülaltoodud eksemplari leidsin üllatuslikult hoopis raamatupoest...

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Väike ülevaade nädala plaanist:

post-1184-0-34919900-1446042807_thumb.jp

Plaan ei ole kindel, lähtun tujust ja viitsimisest ;) Juba tükk aega mõtlen, et peaks hakkama ka ujumas käima, nimelt kingib meie vald igale noorele emale tasuta 3a ujula pääsme. Esimese lapsega ei jõudnud kordagi ujulasse, nüüd ehk siis veab :) Jooksma ei ole jõudnud juba mõnda aega, kuna ei ole nooremat last hommikuti saanud hoida jätta, nii olen taas hakanud pikalt kiirkõndi tegema- vahel jääb aeg sinna 2,5 tunni kanti lausa. Ilmad on ju ilusad ja soojad.

Jalga-tuharat teen 2x nädalas. Täna tegingi täitsa eraldi tuhara päeva: Rumeenia tõmme, puusatõsted lisaraskusega, superlai kükk hantliga, etteasted kettad käes. Rippes jalatõsteid kõhule ka. Kõhtu oleks hea teha ülepäeviti, pole siiani viitsinud, aga peaks vist proovima.

post-1184-0-70731400-1446042843_thumb.jp

Kellakeeramine ajas laste uneajad sassi, nii et viimasel ajal olen olnud sunnitud ärkama kuskil 5.30-6 ajal, seega on ka trennid nihkunud varasemale ajale. Pole hullu, peab lihtsalt loovalt asjale lähenema ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sombune-vihmane hommik. Eilne päev oli ülikiire: hommikul tegin ligi 2 tundi kiirkõndi väiksema lapsega õues, seejärel kiire dush, hommikusöök, autonina linna poole Salme kultuurikeskusesse, kus võistlustega läks poole 9ni õhtul. Siis taas kiirelt koju, lapsed pessu ja magama, ise jälle arvutisse. Aga mulle meeldis- vaatamata sellele, et olin terve võistluste aja ühe käega fotokas ja teisega arvutis, siis emotsioone, mida võistlus pakkus, jõudsin ikkagi nautida. Sai taas vanu häid tuttavaid üle pika aja näha, meelde tuletada enda võistlusaegu...Nii tore!

Hommikukohvi kõrvale ikka taas pilte: :)

post-1184-0-75349500-1446370544_thumb.jp

Õhtupoole on plaan käia Lasnamäe HC Gym-is jalga treenimas, nagu ikka viimasel ajal korra nädalas tavaks saanud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tea kas see oli nüüd eilse päeva motivatsioon või mis, aga tänane jalatrenn kujunes selliseks, et Hack-kükile lisandus lausa 20 kg :D Kokku tuli siis 100kg (+masin) 4 kordust, ehk oleks veel 1-2 punnitanud, aga ei olnud tahtmist, väike varu jäi veel sisse. Ühe jalaga jalapressile panin ka 20 lisakilo juurde, ega ei ole mõtet ju trennist trenni enamvähem samade raskustega ka teha, ehmatada tuleb ka vahel ;) Homme on juba uus nädal, vaja paika panna uus nädala kava. Aeroobset teen arvatavasti ülehomme, homme lähen veel ikka saali.

2 nädalat veel ja ongi väiksem laps aastane. Vorm on küll aegasemalt taastunud kui esimesel korral, aga ega ma mingit vormi kui sellist taga polegi ajanud teatud põhjustel, lisaks toidan ju veel ka rinnaga. Üldises võtmes olen aga rahul. Teinekord magada tahaks vaid rohkem :D

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paar trenni sel nädalal on juba tehtud: eile selg ja õlad, täna hommikul kodus tühja kõhuga pikk aeroobne rattal:

post-1184-0-69703400-1446565606_thumb.jp

post-1184-0-00437100-1446565667_thumb.jp

Proovisin ära Arctic Spordi uue proteiinijoogi. Hind ok, valke 28, süsikaid 31, maasikamaitse minu jaoks liiga magus, banaani-shokolaad oli rohkem meele järgi. Boonus- laktoosivabad!

post-1184-0-70553600-1446565619_thumb.jp

Toidulisandeid pole ma regulaarselt kasutanud juba ammu. Kuna aga viimastel nädalatel olen teinud aegajalt tugevamaid trenne, siis tunnen, et ei taastu ära (eriti jalad). Võtsin nüüd tänasest glutamiini ja BCAA kasutusse, näis, kas aitavad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane tuharatrenn: kokku 5 harjutust.

post-1184-0-00578400-1446739473_thumb.jp

Viimase aja parim leid Better Bodies´lt: kõhukott- pigem võib selle kvalifitseerida vööks, mis mahutab ka suurema ekraaniga telefoni, kapivõtme... Tellisin tegelikult jooksutreeninguteks, aga sobib ka jõusaali kasutada.

post-1184-0-12955000-1446739500_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×