Jump to content
Annika Pärtel

Annika Pärteli BLOGI

Recommended Posts

Tere!

Suuremad pühad möödusid valutult, seda siis söögipoolise mõttes ;) Magusaga üle ei pingutanud, 2 päeva trennipuhkust andis kehale taastumiseks aega ja põlv on ka üsna hea juba, homme katsetan uuesti jalatreeninguga.

Marineeritud talleliha, seened, paprika, sibul, majonees, juust, mulgikapsad, roheline sibul

post-1184-0-77871800-1419692489_thumb.jp

Jõululauale said sätitud lisaks käsitööna valminud mandlivõie ja maapählivõie (Tamme talu, Voka vald), ning kitsejuustu pallid jõhvikaga (Konju mõisa talu), kõik super maitsvad- kel võimalust neid kuskilt kätte saada, tasub proovida!

post-1184-0-95875400-1419692152_thumb.jp

Osake jõulukinkidest

post-1184-0-90175300-1419692361_thumb.jp

Tänases trennis tulid järgmised tulemused: rinnaltsurumine 60kg, seistes kangiga tõmbed vastu kõhtu 60kg, hantliga seljatõmbed 30kg (väheks jäi, aga ei leidnud miskipärast reguleeritavaid hantleid üles, muidu oleks kindlasti rohkemaga katsetanud...kunagine max oli vast äkki 47 või 48kg, 50-ni minu mäletamist mööda ikka ei jaksanud). Biitsepsitele jätkuvalt tegin 14kg hantlitega küünarvarte kõverdusi, kitsaltsurumine triitsepsitele 35kg, ettekallutades lend hantlitega 7+7kg. Trenni lõppu 3x max rippes jalgade tõsteid ja max kaldega (15) kiirkõnd (kiirus 4,5) jooksulindil 30 min.

Homme siis nagu mainitud, on plaanis jalatreening, ülehomme puhkan ja vana-aasta viimasel päeval on kindlasti veel üks treening plaanis, et siis 1. jaanuaril taas puhata.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täiendasin siirupivarusid B)

post-1184-0-58370700-1419754073_thumb.jp

Siirupeid ja dipikaste rändasid sel aastal ka Jõuluvana kingikotti- mõnus kingitus neile, kes magusat armastavad, kuid siisi kehakaalu kontrolli all tahavad hoida. Tagasiside on olnud väga positiivne ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänase jalatrenni tulemused: Rumeenia tõmme 90 kg, kõhuli masinal reite kõverdamised 60lbs üliaeglane tempo, stepipinkidel ülilai kükk 18kg hantliga, säär jalapressil 120kg. Trenni lõppu sai tehtud taas 30 min aeroobset, seekord crosstrainerit. Kaalukadu viimase 1,5 nädalaga -1kg. Võib rahule jääda, arvestades, et sinna sisse mahuvad jõulupühad! B)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

30. detsember, aasta eelviimane päev...

Tänases trennis sai realiseeritud seistes kangi surumises 45kg, seda lausa 3 seeriat, neljas ei tulnud enam üles... :)

post-1184-0-66473900-1419951147_thumb.jp

Õlad ja selg olid tegelikult veidi väsinud, selg sai koormust ka viimases jalatrennis ju...nii et arvasin, et ei täna midagi erilist tulemas ei ole. Tuli siiski. Ülalt kitsalt tõmbeid plokil istudes tegin seekord 150lbs-ga, istudes eest laiu tõmbeid vastu kõhtu 80 lbs, 1 käega lend küljele 6kg hantel, biitsepsite kõverduste puhul jäid raskused seekord ka samaks (14kg-sed hantlid), triitsepsitele tegin kukla tagant surumist 26kg hantliga. Aeroobne oli ka plaanis, aga jõuharjutuste lõppedes jäin veidi lobisema ja trenn oli veninud juba liiga pikaks,nii et lükkasin selle homsele, sest homses jalatrennis minust kükkijat vist igaks juhuks niinaa pole. Homme tagaks kõhurulli ka proovida- kas kukun kolks vastu maad või juba jaksan mõne teha... :) Pole seda rulli pea 10 kuud vast kätte võtnud, nii et pole õrna aimugi, mis sellest välja tuleb.

Enne trenni manustasin: kofeiin (piimakohv), BCAA

Trennis: lahustuv multivitamiin veega

Peale trenni: FAST Recovery Drink 500ml (shokolaadi maitse)- kuuldavasti neid sellisel kujul enam juurde ei toodeta, jään puudust tundma. Super maitse ja kontsistents, nagu jooks pudingut... Regulaarselt ma toidulisandeid ei kasuta, aga vot seda jooki tahaks vahel küll, juba maitse pärast.

post-1184-0-51125000-1419955429_thumb.jp

Meenutuseks ja motivatsiooniks pea 5 aasta tagune pilt, kaal oli siis 65 ja käsil oli sama kava, mis hetkel...

post-1184-0-36077500-1419952139_thumb.jp

Homme suundun saali jalga piinama, niivõrd kuivõrd see on võimalik arvestades viimast ebaõnnestunud jalatrenni. Ja aeroobse üritaks ka ära teha enne vana aasta lõppu ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aasta viimane päev ja aasta viimane trenn

Tänane lõunane aeg möödus taas Freshis, proovisin teha jalga. Kuna eelmisel korral tegin kükiga põlvele viga, siis täna küll proovisin tühja kangiga kükkida, kuid oli näha, et sellest midagi välja ei tule. Seega ladusin jalapressile peale 50 kg ja tegin pikki üliaeglasi 30-seid seeriaid jalad koos, laialt ka neutraalses asendis. Põletas väga valusalt. Seejärel jätkasin oma lemmiku, ülilaia kükiga stepipinkide peal, sedakorda käes 24kg sangpomm. Kolmandaks good morning (40kg) ja viimaseks trepilkõnd 3 seeriat (käes 10+10kg kettad,15+15kg ja 20+20kg). Lõppu 20 min aeroobset crosstraineril.

Pole just eriline videote tegija, aga täna proovisin :) Viimane seeria trepilkõndi, käes siis kokku 40 kg ja üle ühe trepiastme sai astutud (mida näha pole :)) :

Homme puhkan ja arvatavasti võtame lastega koos õues midagi toredat ette.

Milline oli kohekohe lõppev aasta? Ma ütleks, et viimased 3 aastat on olnud ühtmoodi super, sinna sisse mahuvad rohkelt rõõmu eraelus, palju uusi toredaid sõpru-tuttavaid, ka olen saanud treenida täpselt nii, nagu ise olen tahtnud ja nagu olen enese jaoks parimaks pidanud. Mida toob uus aasta? Plaanid on tehtud, aga kui ma need avalikustaksin, siis äkki ei lähe täide..? :) Seega elame-näeme.

Muhedat vana-aasta lõppu kõigile, nautige head sööki, toredat seltskonda ja rohkelt õnnestumisi uuel aastal!

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna sai tehtud kava eelviimane trenn: ülakeha. Raskusi juurde ei pannud, viimasel ajal olengi vast liiga neile pühendunud, võib mingil hetkel kusagilt tunda anda. Trenni lõppu tegin ülakeha tõsteid negatiivse kaldega kõhupingil ja rippes jalatõsteid, mõlemaid 3x max. Kõhulihas vaikselt taastub.

Videosse võtsin seljatõmbed 30kg:

Ja natuke panin mööda, 60kg oli ligi 4,5 aasta tagune rekord...

post-1184-0-87602100-1420227956_thumb.jp

Kuna ilmad on soojad, siis olen mõelnud, et peaks hommikuti hakkama hoopis õues aeroobset tegemas käima, kui vanem laps veel magab ja väiksema saab vankriga kaasa võtta. Näis, kuna ja kas õnnestub. Eelmisel aastal sai kaal natuke alla endise just maikuus, mil hakkasin igal hommikul tühja kõhuga kiirkõndi tegema...

Tänasest hakkasin proovi korras tarbima peale trenni ka proteiini isolaati, vaatan, kuidas lapsele mõjub- kui ok, siis söön edasi, kui mitte, siis jään ka edaspidi tavatoidu peale seni, kuni laps rinda saab (ehk siis umbes aasta). BCAA-d olen ka vahel võtnud, kui meelde on tulnud, multivitamiine tarbin samuti, ja ongi kõik ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Tänasest alustasin uue kolmenädalase kavaga. 4 päeva saalitreeninguid+aeroobne, nagu ikka, selle vahega vaid, et kava koosneb superseeriatest ehk siis vahelduseks veidi teistmoodi ja intensiivsemalt.

Täna tegin: õlad, triitseps, kõht

Seistes hantlitega lendamine 5+5kg 4x15

Istudes hantlitega surumine 14+14kg 4x10

Lamades hantlitega prantsuse surumine 8+8kg 4x15

Lamades kangiga kitsalt surumine 30kg 4x10

Kaldpingil ülakeha tõsted 3xmax

Rippes jalgade tõsted 3xmax

Crosstraineril 30 min aeroobne (programm "strengh", max raskus 20)

Homme kavas jalatreening.

Täna menüüs peamiselt: keedetud munad, kiievi kotletid, tomatid, kohupiim, kalorivaba maasikasiirup, kalorivaba pähklivõi kaneeli ja rosinatega, toidulisanditest proteiini isolaat, multivitamin.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Täna oli siis nagu juba öeldud kavas jalatreening. Kuna ette olid nähtud supersetid, siis kasutasin veidi jooksvalt omaloomingut ja intensiivistasin kava veelgi.

Trepijooks raskustega 5+5kg 4x 3x üles-alla ja üle ühe astme

Jalapress 100kg 4x12

Kõhuli masinal reite kõverdamised 50 lbs 4x15

Rumeenia tõmme 50kg 4x12

Säär seistes ilma raskuseta 4x15

Säär jalapressil 100 kg 4x12

Crosstraineril 30 min, programm "Hill" ehk mäkketõus

Viimane seeria trepijooksust ja jalapressist:

... ja lõppu head musa ka, soovitav kuulata korralike suurte kõlaritega ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikust!

Täna seisab ees taas trennipäev, teine nädal uue kavaga. Eelmisest nädalast on terve keha igalt poolt valus, kuigi trennid kestavad keskmiselt 30-45 min+ 30 min aeroobset, intensiivsus aga nagu näha, on vahelduseks hea!

Eelmises trennis sai proovitud ka kõhurullimist, viienda korraga kukkusin kõhuli maha:D Kõhu alumised lihased vajuvad läbi, ülemine osa hakkab juba vaikselt kujunema. Nii et rullimise jaoks on veel vara. "Palvetaja" puhul on raskus aga põhjas juba mitmendat trenni...

Võtan siiani hoogu, et minna hommikuti väiksema lapsega õue pikemale aeroobsele, vahepealsed lumetormid ja kõva tuul on asja edasi lükanud- käruga on suhteliselt raske liikuma saada. Kui asi veidi paraneb, siis võtan kindlasti kavasse, aga no kiiret ei ole ka kuskile.

Vormist veel niipalju, et kaal seisab, mõõdud vähenevad...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna on vaba päev, ennelõunal tegin pikema tiiru lastega õues (oi kui libe!) ning ehitasin lumememme :)

Eelviimases trennis sai proovitud kõhurulli, ja tulemus oli üsna nullilähedane. Peale trenni arutasime ühe klubiomanikuga trenniteemadel ja selgus, et klubis peaks olema ka selline huvitav rull, mis nö aitab ise algasendisse tõmbel kaasa (vedrusüsteemiga). Uurin järgmisel korral lähemalt ja proovin järele!

post-1184-0-01341400-1421252935_thumb.jp

post-1184-0-45362500-1421252944_thumb.jp

Nii et siis sellised kurjad plaanid, kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Selleks nädalaks on saalitrennid kenasti tehtud nii nagu kavas. Kaal, mis vahepeal mõnda aega seisis, on hakanud kõikuma, laias laastus tahaks siiski vaikselt veel kuskil 6-7kg kaotada. Peale saalitrenne olen vaheldumisi teinud nii jooksulindil kiirkõndi kui crosstraineril erinevaid programme (interval, fat burn, hill jms), keskmine aeroobse aeg 30 min. Kõht saab vatti umbes 2-3x nädalas, ka vaikselt muutub üha tugevamaks. Endise kujuni on muidugi veel vaja kõva tööd teha ja rasva põletada, ka kõhunahk vajab veel aega, et täielikult tagasi tõmmata- kaks peaaegu järjestikkust rasedust on kehale ju ikkagi päris suureks koormuseks.. Lisaks trennidele ja toitumisele harrastan hoolega peale trenni ka kuivharjamist, mis parandab oluliselt naha olukorda. Rinnaga toitmine sunnib oluliselt rohkem vedelikku päevas tarbima, mis on samuti hea kogu organismile.

Toidulisanditest olen katsetanud nüüd viimastel päevadel: proteiini isolaati, glutamiini, BCAA-d. Kuna trennides nii raskused kui ka intensiivsus pidevalt kasvavad, siis ühel hetkel tundsin, et taastumine ei ole enam kõige parem. Siiani beebil nende lisandite suhtes mingeid reaktsioone pole olnud, loodetavasti see ka jääb nii. Kuna leidsin kapist ka pooliku purgi D-vitamiini, siis olen neidki võtnud, mis nad seal niisama ikka seisavad.

Mis sel aastal üldisemas mõttes plaanis on? Olen kavva võtnud oma teadmiste värskendamise ja ka uute omandamise. Olen omal ajal läbinud nii aeroobikatreenerite (EVL) kui ja jõusaalitreeneri (EKFL) kursused, siiski litsentsieksameid tegemata- selle võiks ehk millalgi siis parandada nö. Niipalju kui väiksema lapse kõrvalt käia kannatab (hetkel 2-3 tundi on max, mis eemal viibida saan), proovin läbida ka mõningaid workshoppe, mis käsitlevad nii jõusaalisporti harrastaja mõttes kui ka võistlussporti. Kui õnnestub, siis esimene workshop on tulemas juba mõne nädala pärast, nii et on, mida oodata! :rolleyes:

Homne päev tuleb aga trennivaba. Esmaspäevast algab käesoleva trennikava viimane nädal, seejärel järgneb juba uus superseeriatega kava- ikka intensiivsemaks ja raskemaks! B)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Eile jätsin trenni vahele, kuna hommikul oli muud tegemist ja õhtul hilja enam laste kõrvalt ei tahtnud minna. Tänane hommik algas aga juba nagu kord ja kohus jõusaalis jalatreeninguga. Käsil on viimane nädal käesoleva kavaga. Kuna kava koosneb kolmest superseeriate komplektist, siis eriti jalapäeval katsun olla veidike leidlikum ja katsetada veidi.

Minu lemmikud, trepid. Sedakorda siis sai tehtud esimest harjutust nii:

Üles jõudes tegin kohe jalapressi peale, võttis ikka korralikult läbi küll!

Ühe lisaharjutusena harrastasin täna jalgade tõsted kõhuli seljapingil, pehmenduseks sai alla pandud kaks aeroobikamatti:

Järgmisest nädalast uue kavaga katsun kasutusele võtta lisaks klassikalistele jõusaaliharjutustele ka TRX-i. Ideaalis võiks teha isegi ühe terve treeningu nädalas TRX-i peal, oleks päris hea vaheldus. Proovisin täna ühtteist, no seal ainult jõuga ei ole midagi teha, väga hea tasakaal peab ka olema.

Täna menüüs:

H: omlett kartuli, singi ja juustuga, maitseks ketshupit, latte, D-vitamiin

Trennis: proteiini isolaat, BCAA, glutamiin

Peale trenni: 300gr maitsestamata 3% kohupiimapastat, maasikamaitseline kalorivaba siirup

L: äädikamarinaadis marineeritud ja ahjus küpsetatud talleliha seente, valge ja rohelise sibula, majoneesi ja tomatitega

Enne und: 3% maitsestamata kohupiimapasta, maasikamaitseline kalorivaba siirup, india pähklid ja metspähklid, punane tee meega

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane progress: kõhurulliga (selle tavalisega siis, mis kaasa ei aita) 2x10! B) Eelmise korra taks oli 1x5...kuidagimoodi...

Vorm ka vaikselt paraneb

post-1184-0-15543000-1421945018_thumb.jp

1. trenn on veel praeguse kavaga jäänud. Homme ootab ees puhkus ja arvatavasti nädalavahetusel ka saali ei lähe- ok ilma korral katsun algust teha hoopis hommikuse aeroobsega õues.

Täna kasutasin lisaks BCAAle, proteiini isolaadile, glutamiinile ka arginiini. Tundub, et beebil kõik ok. Ja ostsin klubist ära eelviimase pudeli FAST 500ml Protein Recovery Drink´i, kahju, et neid enam ei toodeta... Trennis joomiseks on ta liiga paks pigem on olnud magustoidu eest või siis olen lonksanud enne trenni, kui kõht tühjavõitu on olnud, Super toode on igatahes.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikusöögiks supermõnus valgu- ja rasvarikas leivakate: tursamaks, sibul, keedetud muna, sool

post-1184-0-02333800-1422107419_thumb.jp

... ja õhtuseks nautimiseks valgehallitusjuust juustumoosiga B)

post-1184-0-15472100-1422107465_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Tänasest algas uus trenninädal ja kasutusel uus kava. Kohe esimene päev kuulus jalatreeningule, ja oi kui kuri see oli! Sellist põletavat tunnet pole ammu tundnud.

Superseeriad:

1. Eeskükk 3x6

Kõhuli reite kõverdamised 3x6

Jalapressil säär, varbad sissepoole 3x6

/3 sek sooritusele, 1 sek tagasi algasendisse

2. Hackensmith kükk (kang tagumiku taga käes) 3x12

Rumeenia tõmme 3x12

Jalapressil säär, varbad väljapoole 3x12

/2sek sooritusele, 1 sek tagasi algasendisse

3. Jalapress jalad koos 3x25

Seistes plokil jala viimine taha (tuhar) 3x25 mõlema jalaga

Jalapressil säär neutr 3x25

/1 sek sooritusele, 1 sek tagasi algasendisse

Oli plaan teha ka aeroobset, aga eelnev viis jala üsna alt ja jätsin vahele :D

Preemiaks lubasin endale kohvi vahukoorega...

post-1184-0-24491200-1422281515_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Eilsega sai uus kava läbi tehtud ja homsest algab uus ring. Kava on nii intensiivne, et ütlen ausalt, lihasvalu on viimase seeriatebloki ajal juba päris hull ja aeroobsest ei ole peale trenni üldse asja saanud, lihtsalt ei peaks vastu... :)

Täna puhkasin ja tegelesin koduste töödega, homme hommikupoole lähen aga jalgadele valu andma saali. Pojal on välja kujunenud juba üsna kindlad uneajad päeval, siis et päris suvalisel kellaajal enam minna ei kannata. Saalis ringivaatamine teda veel ei huvita, nii et peangi rihtima ajaks, mil uni tal magusaim.

Hiljuti rääkisin siin kõhurullist, mis on päris uudne toode Eesti turul, aitab sooritusele kaasa- selline ta on:

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Selle nädala viimane jõusaalitrenn sai tehtud täna. Jalad+ aeroobne 30 min (kiirkõnd max kaldega). Ikka jätkuvalt supersetid min pausidega. Võtab jätkuvalt päris läbi ja lihasvalu on ka paai päevaga platsis.

post-1184-0-82770800-1423158640_thumb.jp

Njämm...

post-1184-0-32995700-1423159526_thumb.jp

Kui meie perel on puhkepäev, siis meie teeme tihtipeale ikka sporti B)

post-1184-0-11587700-1423158750_thumb.jp

Homme puhkan, ülehomme ootab ees aga selle aasta esimene koolituspäev :rolleyes: Ootan põnevusega!

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Tänane päev algas minu jaoks üsna vara, kui peale 9 juba linna poole sõitsin :) Nimelt Audentese spordihoones toimus järjekordne Egle Eller-Nabi poolt korraldatav bikini fitnessi seminar. Oleksin tahtnud juba eelmisel aastal osaleda, aga ilmselgelt beebikõhuga oleksid jäänud paljud asjad tegemata. Täna siis lõpuks õnnestus kohal käia ja 2-kuuse pisipoja jaoks oli see ka esimene nii pikk eemalolek minust... Lapsed olid aga igatahes väga tublid ja said kenasti ilma minuta selle aja hakkama.

Tänasel seminaril oli kavas kerelihaste treening koos teooriaga (Sven Idarand), poseerimine ja t-walk (Egle), sportlaste toitumine (Taimi Ainjärv).

Sveni loengus

post-1184-0-28687300-1423326418_thumb.jp

Foto: Egle

Ühispilt

post-1184-0-08625900-1423328433_thumb.jp

Foto: Egle

Noh, pean tunnistama, et enne seminari arvasin, et trenni ja toitumise osas midagi uut ei ole... AGA juba treeningu osa üllatas üsna palju- olen harjunud aastaid jõusaalis suurte raskustega treenima, kuid staatilised harjutused ja nö ühe kehapoolega sooritatavad harjutused olid minu jaoks ikka "parajateks pähkliteks" :) Toitumise osas oli küll põhiteooria kenasti tuttav, kuid tekkis päris hea arutelu mitmest vaatenurgast, nö tavainimeste, bikinide ja kulturistide seisukohtadest vaadatuna- ja mõtteainet jätkub veel pikaks ajaks. Lisaks peale seminari lõppu tutvustas Riina Odnenko erinevaid uusi spordiriideid, mis on saadaval Eesti turul, samuti võistlusbikiine- mida on saada nüüd ka siinmail ja ei pea enam piiri tagant kaasa tooma ;)

Nii et igati tore päev oli, suured tänud kõigile korraldajatele, ning üsna pea kohtume taas! (sel kevadel on plaanis veel vähemalt 2 seminaripäeva)

Tänase päeva tõestusmterjal B)

post-1184-0-48344100-1423326520_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Pole siia mõnda aega sattunud, aeg kuidagi lendab ;)

Trennidega jätkan ikka siiani supersettidega, arvatavasti käsil viimane ring, sest see ehmatuse tunne kaob juba vaikselt ära (ju keha harjub). Muidu see kava meeldib, trenid on lühikesed ja intensiivsed. Kaal on hakanud ka taas kukkuma, ju seda väikest ehmatust oligi vaja ;) Hetkeseisuga kadunud 14 kg. No 5 võiks veel võtta, siis oleks täitsa rahul, aga ega mul kuskiel kiiret ka pole ;)

Viimati harrastatud killer tuhara harjutus

post-1184-0-90942400-1424270344_thumb.jp

Lisanditest on jätkuvalt kasutuses: proteiini isolaat, glutamiin, arginiin, BCAA. Või nohh, kui on meeles, siis kasutan :)

post-1184-0-95599600-1424270362_thumb.jp

Jalatrennis on hetkel lemmik selline küki variant superseti ühe osana kurnab korralikult läbi

post-1184-0-15998800-1424270354_thumb.jp

Aeroobset ei ole viimasel ajal teinud, trennid in niigi intensiivsed ja aeroobsena võib võtta ka igalõunast pikemat õueskäiku lastega, ilmad on selleks ju igati sobivad olnud.

Märtsi lõpus on ootamas ees uus seminaripäev, olen plaani võtnud sel aastal kõik teemad läbida, ja sügisepoole ehk ka mõne pikema koolituse- hetkel pisipoja pärast väga kaua kodust ära olla ei kannata.

Nüüd on aga kohvi ja söögi aeg, ja õhtul millalgi trenni minek (rind, selg, kõht) B)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Viimane kord tuli ikka rohkem, pea 19 kg- kuigi sportlik koormus oli vaat et poole suurem kui eelmine kord' (saal+ mitmetunnised kärutamised õues+rattasõit toas) . Ega seda kaalu juhtida eriti ei saagi, või nohh saab niipalju, kui et kontrollid, mida sööd. Hormonaalne tasakaal teeb siiski oma töö. Mina sõin nagu ikka harjunud olen, taaskord ei mingeid isusid ega muud sarnast. Trennide osas oli samamoodi- väga hea enesetunne oli just peale trenni, kuidagi kergem hakkas, energiat tuli palju juurde, uni oli parem, turseid lõpus ka ei tekkinud.

Esimene sünnitus ajaliselt oli 15 tundi (neist sünnitusmajas 8), aga oli üsna raske, põhimõtteliselt terve aeg olid olematute pausidega valud, hommikuks, ehk siis sünni ajaks olin üsna omadega läbi, inimese tunne tekkis alles järgmisel päeval, sünnijärgse päeva magasin põhimõtteliselt maha. Teisega läks kirja 11 tundi, neist 3,5 olin sünnitusmajas, korralikud valud olidki alles viimased pool tundi, kus enam rääkidagi ei kannatanud (konkreetselt sünni jaoks kulus kõigest 17 min), enne seda veeresin seal koridoris ringi, lobisesin telefoniga ja lõin niisama aega parajaks :) Taastumine teisest sünnitusest oli väga kiire, kuigi olin ka öö otsa magamata, ja jalul olin kohe, kui sünnitustoast välja lasti :) Nii et totaalselt erinevad ja teine oli ikka minu jaoks väga kerge võrreldes esimesega... Laste kaalu vahe oli ka 700 gr, poja siis 700gr raskem- nii et klapib iseenda suurema kaalutõusuga ka ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaunist Vabariigi Aastapäeva!

Riigilipp on juba varavalges heisatud, kaminas praksub tuli ja köögis ootamas kuum kohv ning veidi pidulikum hommikusöök koos ahjusooja shokolaadibrownie´ga :rolleyes:

post-1184-0-66950700-1424760313_thumb.jp

post-1184-0-45010000-1424760361_thumb.jp

post-1184-0-82693800-1424760413_thumb.jp

Kuna Fresh on täna lausa kl 21.00ni avatud, siis lõuna paiku on plaanis minna ka trenni, eelviimast korda käesolevat kava tegema- uuest nädalast siis alustan juba uuega ja kui ilmad lubavad, algavad ka õuetreeningud (mõttes on lisaks jõusaalile kavva võtta ka jooksutreeningud ja ehk isegi mõni sellealane võistluskogemus sel aastal juurde saada...poolmaraton poleks ju paha näiteks ;))

Mõnusat päeva jätku kõigile!

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×