Jump to content
Annika Pärtel

Annika Pärteli BLOGI

Recommended Posts

Meenutuseks eelmise raseduse ajal tehtud ülakeha trenn, aeg paar nädalat praegusest varasem:

Trenni ülesehitus on enamjaolt sama mis praegu, aga enamasti praegu ei tee superseeriaid, piirdun 1 harjutusega lihasgrupile, raskused on hetkel ka kohati suuremad. Aeroobse maht oli tol korral sama st vabadel päevadel kuni tund ratast kodus.

Eile sai tehtud jalatrenn, täna kui jõuan, siis katsun ülakeha ka teha, et homse peale vaid ratas jääks. Isu on jätkuvalt väike, kõrvetised on taandumas (sünnituse lähenedes ja loote pea fikseerudes jääb nii kopsudele kui ka maole rohkem ruumi, mis tähendab, et ka hingamine muutub veidi kergemaks), samas jalatrennid on muutunud keerulisemaks üha rohkem pingesse mineva vaagna tõttu- isegi tühja kangiga laia kükki on juba üsna valus teha, nii et arvatavasti eile tegingi neid viimast korda ja edaspidi piirdun 1 jalaga jalapressi, raskustega trepilkõnni ja veel ühekomateisega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegusat laupäeva!

Eilne õhtu venis nii pikaks, et saali trenni ei jõudnudki, ka ratast päeval ei teinud. Enesetunne ilma trennita oli nagu ta oli, kehvemate killast. Tänane hommik algas kompensatsiooniks siis Freshis. Kavas oli ülakeha:

1. Istudes laialt ploki tõmbed rinnale /110lbs

2. Seistes tõmbed köiega seljale /40lbs

3. Seistes plokkide vahel lend rinnale /2x40lbs

4. Seistes kangiga tõmbed rinnuni /20kg/+seistes hantlitega lend /5+5kg

5. Seistes plokil küünarvarte kõverdused /80lbs

6. Seistes hantlitega küünarvarte kõverdused /12+12kg

7. Seistes plokil ühe käega käsikuga triitsepsi surumine /50lbs

8. Seistes hantliga kukla tagant surumine triitsepsitele /16kg

Hommikul sai nii vara saali mindud, et söögi poolelt piirdusin kohv+vahukoor ja sinna juurde piimaga proteiinisheik. Peale trenni samuti sheik (veega), lõunaks on menüüs veise hakkliha tomatitega+pähklisegu magustoiduks ja mõne aja pärast loodan ka juba startida linna poole. Täna on muide hea võimalus soetada Salmest soodsalt kalorivabu tooteid (iga toode 4 euri!): mõni kaste ja pähklivõi mõlguvad meeles ning nõuavad katsetamist...

post-1184-0-55396200-1413630312_thumb.jp

Kohtumiseni! :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane hommik:

post-1184-0-02091500-1413723868_thumb.jp

Lisaks läks käiku proteiinisheik piimaga, sest üsna pea peale ärkamist jõudsingi taas trenni ja päris täis kõhuga on treenida ju üsna raske. Peale trenni sheik veega, kodus pähklisegu+capuccino keefir, ning varsti panen ahju prae...

25min ratast soojenduseks

1. Rumeenia tõmme kangiga /40kg

2. Keskmine kükk tühja kangiga so 20kg (laia enam teha ei saa ja raskusi lisada ka mitte)

3. Ühe jalaga jalapress /+30kg

4. Seljapingil keretõsted jala tagaosale

5. Ilma raskuseta säär kitsalt, neutr, laialt

Ilm on vilets ja unine on olla, nii et püsin toas mõnusasti teki all ja katsun lõpetada mõningaid pooleliolevad käsitööprojekte...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommik!

Eile oli tegus päev! Fitness.ee jaoks sai teoks üks videoprojekt spordiklubis Fresh, mille tulemusi saab siin juba üsna pea näha (siinkohal anna edasi ka kiitused professionaalsele tegijale!). Koormuse poole pealt oli no ikka kordi raskem, kui niisama omaette vaikselt see trennike mööda saata, õhtuks olin ikka suhteliselt omadega läbi :) Kui algul oli kavas teha vaid ülakeha, nii nagu ma olen viimasel ajal treeninud, siis kuna aega oli ja tahtmist ka, sai lõpuks ikkagi terve keha läbi käidud, sh lõppu väike massaazhki ;) Nüüd jääb vaid põnevusega tulemust oodata B)

Täna piirdun kergema rattasõiduga kodus ja ees ootab ka veidike netitööd, lisaks on aeg kokku panna juba beebihäll jm vajalik, et asju mitte päris mineku hetkele mitte jätta...

Kuna vaid sport ja toitumine ei ole kaugeltki kogu elu mõte, siis käsitöö poole pealt ei ole ma ka käed rüpes istunud. Mul on alati mitu projekti pooleli, neist 2 said taas valmis ja kuluvad külmade ilmadega igati ära:

Soojad pikad mohäärkätised
post-1184-0-99054900-1414136094_thumb.jp

Romantiline sallike/kaelasoojendaja

post-1184-0-27092800-1414136120_thumb.jp

Ja nüüd väike kohv+ rattasõit+ veidike tööd netis... ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Nüüd on siis käes see aeg, kus enam öösiti und ei saa :) Eks keha harjutab end juba mõttega, et öösiti paari tunni tagant nagunii on vaja varsti ärkama hakata....Mis sest, et ma ei ole...hmmm.. vist alates juunist 2012, mil sain teada esimesest rasedusest, kuni siiani tervet ööd järjest maganudki- raseduste ajal teadagi tuleb öö jooksul kordi wc- vahet joosta ja lapse sündides esialgu on toitmised, seejärel hammaste tulek, või siis on see ärkamine juba nii alateadvuses, et iga nohina peale juba lähed automaatselt kontrollima, kas kõik on ikka ok, kas tekk korralikult peal jne... ;)

Trennide jaoks ikka jaksu õnneks jagub ja vastupidiselt peegelpildile,mis ütleb, et kõhul enam suuremaks minna vist ei anna, on motivatsioon üsna laes- varsti saab ju taas kasutada enamusi harjutusi, millega harjunud olin! Mõte juba igal juhul töötab. Peale sünnitust tahaksin proovida lähemalt TRX- treeningut ja kui taas istuda tohin, siis vahelduseks kodusele rattasõidule kindlasti Freshi poolt pakutavat virtuaalspinningut, mida saab harrastada endale sobival ajal jõusaalis spinninguratta seljas, suurelt ekraanilt kuvamas kaunid loodusevaated, mäestikurajad....nagu sõidakski ise päriselt kusagil mägedes!

Kuna viimasel ajal suurt midagi selga ka ei mahu, trennisärgidki kipuvad aina lühemaks jääma, siis lähiajal kavatsen oma trenniriiete kappi samuti uuendada- et peale sünnitust oleks nö uus hingamine trennis. Olen kaalunud lisaks ka kompressioonsääriste soetamist, sest pikad aastad jõutrenni, lisaks rasedused ja eelsoodumus veenilaiendite tekkeks ei ole just naljaasi- mõttekam on probleeme ennetada kui pärast ravida. Jalatrennides ja aeroobset tehes kuluksid igati ära.

post-1184-0-28106700-1414256447_thumb.pn

Söögiisu on vilets jätkuvalt, menüüs katsun siisi hoida tavapärased muna, liha, kohupiima, pähklid, keefiri, vahel natuke kuivikleiba lisaks, kodujuustu... Hetkel olen teinud trennis või peale trenni ka väikese proteiinisheigi, kuidas aga beebi pulbrit taluma hakkab läbi rinnapiima, see vajab katsetamist. Tõenäoliselt mingiks ajaks peale sünnitust jääb proteiinipulber siiski ka nii igaks juhuks seisma, katsun selle asemel rohkem tarbida treeningjärgselt maitsetut kohupiimapastat koos mahlaga.

Eile üritasin küll ratta selga kodus jõuda, aga kuna lapse und jagus vaid miski10 minutiks, siis jäi see lõbu mul ära. No eks vahel peabtäiesti vaba päev ka trennist olema, kuigi neid on mul oluliselt raskem taluda, sest keha on siiski harjunud pideva liikumisega- vaba päeva õhtuks kipuvad siis jäsemed kergelt tursesse minema ja meeletust väsimusest ma üldse ei räägigi. Saab aga päeva jooksul kasvõi kergelt liigutatud, on no ikka kohe teine asi! ;)

Täna sai saalis tehtud taas ülakeha, homme jalad kavas, esmaspäeval katsun rattasõiduga piirduda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan neid sääriseid, ma ise olen ka neid katsetanud. Haiglas päev läbi tegutsedes ja aeroobset tehes on ikka väsimuse vahe märgatav. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane pühapäevalõuna, nagu juba lubatud, möödus samuti jõusaalis. Kellakeeramine muidugi natuke päevakava ja eelkõige hommikust ärkamist sassi ajas, aga polnud hullu.

Jalatrenn

1. Rumeenia tõmme 40kg

2. Kükk kangiga, ilma lisaraskuseta

3. 1 jalaga jalapress +50kg reie esiosale (jala asetus keskosas)

4. 1 jalaga jalapress +50kg reie tagaosale (jala asetus üleval)

5. Säär jalapressil laialt, kitsalt, neutr +50kg

6. Seistes plokil jala viimine taha/küljele (tuharad, reie eemaldajad) 30lbs

Väike klõps ka, saamaks aimu, et ma nüüd juba tõesti veeren sõna otseses mõttes- oma telefon on juba kolmandat nädalat ja mitmendat korda järjest garantiiremondis, nii et pildistasin asendustelefoniga :D

post-1184-0-94922300-1414341332_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See on selline asi, mida ühegi raseda käest küsida ei saa :) - tähtajad on ju masina poolt (ultraheli) pandud ja umbkaudsed :) Mulle praeguse seisuga on vist vähemalt oma 4 tähtaega pandud juba. Minek võib olla iga hetk, sest aeg on täis kantud, samas paari, max 3 nädala jooksul peaks juba minema, vastasel korral hakatakse sekkuma. Tüdruk läks mul eelmisel aastal näiteks 5 päeva üle (vastupidiselt taas arvamusele, et trenni tehes ja füüsiliselt aktiivne olles tuleb sünnitus kindlasti varem ;))

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommik!

Eilne trenn kujunes üsna raskeks, no vat ei olnud seda õige tunnet. Tegin siiski kergelt ülakeha läbi, igale lihasgrupile 1 harjutus kergemapoolsete raskustega, ja enesetunne paranes oluliselt. Trenni lõpus saabus klubisse Ott, kes pakkus maitsvaid pudinguid siirupiga, lisaks sai ära proovitud ka arbuusimaitseline INTRA (bcaa, eaa, mineraalained)- mõnusalt värskendav jook ja ei mingit bcaa-le tüüpilist mõru kõrvalmaitset. Koju soetasin järjekordse maasikasiirupi, see on meie pere hetkelemmik- aga juba uus sort ootab ka proovimist lähiajal B)

Täna saali vist ei lähe, peaks natuke ratast sõitma kodus.../ edit: tehtud! 20 km, 70 min, 579kcal ;)

39. nädal

post-1184-0-53542800-1414565233_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma pole just suur magusasõber ja küpsiseid saab tarbitud ikka üsna harva, aga hiljuti kohalikust poest leidsin Rootsi päritolu mõnusalt õhukesed ja krõbedad piparkoogid. Sobivad imehästi meega sidruni-ingveri tee juurde, ja kui tahta asja veel erilisemaks muuta, siis natuke veel toorjuustu peale määrida... :rolleyes: Novembrikuu on juba varsti ka ju käes, ja kaugel need jõuludki enam on...

post-1184-0-11020500-1414599677_thumb.jp

Foto internetist

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna puhkasin, sain ka veidi netis tööd teha ja samal ajal ratast sõita 25 min, rohkem laps ei maganud. Eile seevastu oli väga väsitav päev: linnaskäik, poodideskäik, paar tundi puhkust, seejärel jalatrenn...

1. Rumeenia tõmme 40kg (kasutasin sedakorda nii neutr jalgade asendit kui ka laia asendit, varbad väljapoole suunatud, võtab nö mitmekülgsemalt ja annab täna ka lihasvalu näol tunda)

2. 1. jalaga jalapress jala esiosale +50kg

3. 1 jalaga jalapress jala tagaosale +50kg

4. Säär jalapressil +50kg

5. seistes plokil sirge jala viimine taha (tuhar)+sirge jala viimine küljele (reie eemaldaja) 30lbs

Lõõgastuseks selja läbirullimine vahtplastist rullil maas- kuigi selili olla on raske, siis kannatab selle väikese aja siiski ära...

Menüüs täna: isetehtud sealihakotletid, tk röstleiba, keefir, erinevad pähklid, latte, meega taimetee, maitsestamata kohupiim kalorivaba siirupiga, hommikul tühja kõhu peale ka mõned öö läbi vees leotatud ploomid+linaseemned (seedimisele), lisaks Elevit vitamiinid.

Ah ja, ja vööümbermõõt tühja kõhuga on kasvanud 112 cm-ni juba....

Homme tahaks teha väikese vahelduse ja külastada avatud uste päeva raames Viimsi SPA saali.

post-1184-0-89927200-1414772530_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõhu asend ei ütle küll nüüd mitte midagi, ei öelnud ka eelmisel korral- ei vaju see mul küll kuskile, ei üles ega alla nii et visuaalselt lausa lausa näha oleks :)

Aga no jõudu läheb ikka vaja, tänud! ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tik, tak, tik, tak... Kummalised valud on hakanud öösiti magamist segama, aga siiani veel püsin oma endises elemendis. Kauaks, eks seda näha ole.

post-1184-0-81504400-1415100114_thumb.jp

Eile väntasin 20km ratast kodus, nädalavahetusel sain mõlemal päeval käia ka jõusaalis. Kui täna õhtuks veel ühes tükis olen, siis on ka saaliplaanid :) Selg natuke valutab siiani ööst saati, aga sünnitaja nägu ma veel ikka päris ei ole. Vist. Öösel sain und nii umbes 3,5 tunni jagu, enne seda valutasin samuti selga+lisaks iiveldas ka korralikult. Õnneks hommikul ikka suutsin süüa ja ega praegu ka suurt viga ei ole. Väike liigutamine+venitused ei tee seega paha, enne seda aga üritan lapse une ajal ka ise natuke puhata. Hommikupoole tegelesin koristamisega ning sättisin kardio ruumi ratta juurde ootele lisaks vahtplastist massaazhirullile ka kõhurulli- varsti hakkab taas vaja minema ju.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eilne trenn jäigi vahele, kuna iiveldus ja üsna tugev seljavalu kordus ka lõunaune ajal. Ei sõitnud ka ratast. Ööuni seevastu õnneks oli hea ja täna olemine ka hoopis teine. Nii et täna õhtul siiski sattusin ka saali ja tegin kerge ülakeha treeningu:

1. istudes kitsalt ploki tõmbed vastu kõhtu

2. istudes laialt ploki tõmbed rinnale

3. seistes plokil lend

4. istudes hantlitega surumine (12+12kg)

5. seistes hantlitega lend külgedele, ette, ettekummardudes (6+6kg)

6. istudes hantlitega küünarvarte kõverdused (12+12kg)

7. seistes köiega plokil allasurumine

Saalist tõin koju varuks veel ühe maasika siirupi. Vaatan, et mustka oma on ka müüki saabunud, peab proovima!

Ööseks läheb jalgade peale Ice Power for Joints jahutav ja niisutav kreem, kuna jalatallad on taas tunda andma hakanud- see lõõgastab ja jahutab mõnusalt.

Kui homme õnnestub, siis teen taas midagi, kas siis ratast või saali. Oleneb kõik enesetundest ja olukorrast.

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei saanud ka täna ajapuudusel saali mindud. Homme on aega rohkem, katsun hommikul kohe ära käia, kui just öösel sünnitama ei lähe. 2 viimast ööd on uni olnud äärmiselt vilets- iga küljekeeramine ajab üles, lisaks iiveldus, mida on tunda isegi läbi une. Mõlemal päeval olen teinud päevase uinaku, mis energiat enamvähem taastab, aga no eks nii lõpus peabki vahel ka rohkem puhkama, sest ei tea ju, millal ja mis kell see minek olla võib. Kuna magneesumi pole eraldi viimasel ajal võtnud ja rasedate kompleksvitamiinis Elevit on vaid 100mg sees, siis eile varahommikul sain taas vägevat säärekrampi tunda läbi une, säärelihas on siiani valus :( Loodetavasti homme ikka kannatab kergelt jalga ka saalis teha. Kuna tähtaeg on nüüd kukkunud, siis eks need viimased trennid tulevadki ülikerged ja rohkem enesetunde pärast.

Ah jaa, täna lisandus menüüsse ka kalorivaba mustika siirup, no see on veel kõige kõigem (maitselt ongi nagu mustikakissell) :rolleyes: Koostiselt on see veidi paksem kui maasika oma, nii et ma ei tea, kas ta näiteks tee sisse sobiks nii nagu maasikas, aga no maitsestamata kohupiima ja pähklitega on see igal juhul ülimaitsev!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kena laupäeva pärastlõunat!

Minu tänane hommik algas, nagu lubatud sai, jõusaalis. Uni oli hea, isegi väga, võrreldes eelneva paari ööga, hommikul sain alles 9 ajal püsti ja sedagi tänu sellele, et telefon helises :) Tegin kiire latte+ maasuitsusingi-Merevaigu leiva ja suundusingi Freshi, kus oli plaanis kerge jalatrenn:

1. 20 min rattasõitu

2. 1 jalaga jalapress reie esiosale (+30kg)

3. 1 jalaga jalapress reie tagaosale (+30kg)

4. säär jalapressil superseeriana kitsalt, laialt, neutr (+30kg)

5. kükk tühja kangiga

6. good morning (30kg)

7. asted pingile, kummagi jalaga eraldi

8. plokil tuharale seistes jalasirutus taha+jalasirutus küljele (30lbs)

40ndl

post-1184-0-91407100-1415445184_thumb.jp

Kuna enne trenni söök jäi minimaalse ajavahe tõttu kasinaks, siis võtsin klubist lisaks ühe GIANT proteiinibatooni ja proteiini-kookosvee trenni ajal limpsamiseks:

post-1184-0-85384900-1415445155_thumb.jp

Peale trenni jõin oma suurt lemmikut Gefiluse capuccino-keefiri :rolleyes: Ülejäänud päevamenüüsse kuuluvad täna munad, ürdi-liharullid tomatite ja kurgiga ja loomulikult maitsestamata kohupiima pasta mandlilaastude ning kalorivaba siirupiga. Olen viimasel ajal taas üritanud ikka 3-4 sööki päevas sisse viia, kuigi söögiisu on jätkuvalt peaaegu 0...

Ülejäänud päeva katsun maksimaalselt puhata, koon natuke ja sätin koduseid asju. Homme ehk saab taas päeva saalis alustatud ja kui õnnestub, siis ehk jõuan päeval ka Mardilaadale- talusinki, värsket leiba ja muud taolist kraami ostaks küll...

Ärgem unustagem, homme on ka isadepäev! Mida meie homme ette võtame, eks see veel selgub, aga ma usun, suu magusaks saab ikka :rolleyes:

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin hiljuti üle ka oma trenniriiete garderoobi ja leidsin, et võiks asja veidi värskendada, eriti arvestades asjaolu, et õige pea saan taas suuremate koormustega treenima hakata ja vorm kannatab ka rohkemate mudelite kandmist kui nüüd viimastel kuudel. Better Bodies pakub sel kuul soodukat erinevatele lisatarvikutele, kuid ka üsna mitmeid riideid saab soodsamalt. Minu riidekappi lisandub see top :rolleyes:

post-1184-0-48776000-1415465172_thumb.jp

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Tänane lõuna algas üle pika ajal linnas ja laadalkäiguga. Minu ammune lemmik Haldjaleib oli seekord väljas mitme uue tootega. Odrajahu karask on juba teada mõnus vaheldus tavalisele sepikule, samuti sai ära proovitud uudsed sibulasai ning liha-küüslaugu leib.

post-1184-0-91427600-1415562129_thumb.jp

Foto: Haldjaleib

Jalga sai puhata hubases Jaago talu Karukohvikus koos värske ahjust tulnud kaneelisaia ning kohviga:

post-1184-0-29317000-1415561038_thumb.jp

Õhtul suundusin aga taas Freshi trenni:

1. Plokil laialt seljatõmbed+ seistes plokil köiega tõmbed

2. Seistes plokil käsikutega lend+ istudes masinal lend

3. Seistes kangiga surumine 20kg+ seistes hantlitega lend külgedele 4+4kg

4. Istudes väikese kaldega pingil biitsepsi kõverdused vaheldumisi "haamriga" 12+12kg

5. Seistes plokil köiega allasurumine

+ korralikult venitusi trenni lõppu.

...ja täna kukkus teine tähtaeg :)

post-1184-0-06876500-1415561339_thumb.jp

Homme peaks olema saalivaba, kuna 2 trennipäeva on seljataga, aga eks oleneb taas enesetundest ja sellest, kuidas aega ning tahtmist on ;)

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänane trenn: 21 km/582kcal kodusel rattal, tehtud! B)

post-1184-0-43328300-1415632100_thumb.jp

Isu jätkuvalt nigel, hommikul sai söödud natuke seleeniga rikastatud mune, maasuitsu sinki ja sibulasaia, nüüd peale trenni oli menüüs 3% kohupiimapasta maasika siirupi ja mandlilaastudega.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Eile ja üleeile olid saalivabad, eile sai üle pika aja taas pikem poetiir tehtud ja kodus suurpuhastust ka, nii et saali minema ei hakanudki enam õhtul hilja. Täna tegin veel viimaseid aiatöid ära ning pesin aknaid, et juhuks kui peaks külmaks minema, siis kahe lapse kõrvalt oleks kõik vajalik enne ikka tehtud ja mureta. Õhtul nüüd on saaliplaanid ka, vaatangi, kas teen vaid alakeha või siis üldiselt miskit tervele kehale, sest ega ju ei tea millal see järgmine trenn olla võib, kas homme või ülehomme või hoopis nädala-paari pärast :) Energiat igatahes on, tunne on kah hea. Homme peaks selguma, kas beebi kavatseb veel kaua oodata lasta...

Eile käisin Prismas ja soetasin varuks mõned kalorivabad maasika siirupid (mustika omi kahjuks Prismades vist hetkel pole...) ning prooviks Caesari kastme ka. Kahtlustasin, et äkki on kaste nö liiga lahja maitsega minu kui majoneesi sõbra jaoks, aga no ei! Maitse on tõesti hea, äädikane ja üldse ei saa aru, et miski lahja kraam oleks. Salatit mina teha ei viitsi, mul läheb kaste näiteks omleti, veisehakkliha ja muu säärase peale.

post-1184-0-98234500-1415808622_thumb.jp

Muudetud kasutaja Annika Pärtel poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õhtust!

Täna varahommikul nägi ilmavalgust meie pisipoja, kel mõõdeti pikkuseks 52cm ja kaalu 4100gr. Ise olen siiani magamata, aga tunne on siiski hea ja kõik ok ;) Oli veel üleeile õhtul peale ülitegusat päeva plaan saali trennigi jõuda, aga no läks teisiti.. Nüüd ootame kojusaamist, taastume veidike, sööme ja magame korralikult end välja, ja siis vaatame, millal olen valmis taas trenni minema ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×