SKG 97 Report post Posted March 3, 2015 (edited) 16-21 Märts olen Eestis.Ilmselt iga päev Sparta/Reval jne.Kui keegi ära tunneb tulge öelge tere vms ma ei hammusta või teeb koos ühe trenni. Edited March 3, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
biggereveryday 73 Report post Posted March 4, 2015 Kuna kuur läbi saab? On enesetunne endiselt sama hea? Share this post Link to post Share on other sites
Enforcer 1 Report post Posted March 4, 2015 Eluaegne kuur, nii jäi SKG jutust mulje. Muide seoses TRT'ga. Ma pakun, et paljud võistlevad sportlased lasevad ka aastaringselt TRT peal - ja kui tõestatakse meditsiiniline vajadus, siis dopingusüüd neil ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 4, 2015 Kuna kuur läbi saab? On enesetunne endiselt sama hea?See pole kuur, vaid elu lopuni. 3 esimest kuud geel. Peale seda ilmselt Nebido.Jah, enesetunne vaga hea ja ainult paraneb.Juhul kui nyyd elukohta muudan, teeb geelidega reisimise ilmselt veidi raskeks.Eks naeb kui moistvad lennujaamade turvatöötajad on. Omanimelist retsepti peab kaasas kandma.Pre-workout pulbritega pole lennujaamades suuri probleeme olnud. On kyll korduvalt kastud lahti votta ja nuusutatud-uuritud. Yhe turvatöötajaga Frankurti lennujaamas hakkasime selle tottu trennist ja toitumisest raakima... rahvas koik ootas meie jarel turvakontrolli jarjekorras heh.Martsis suured muutused ees... Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 4, 2015 (edited) Veidi naljakas juhus oli poes, kui kaisin omale valmistoiduletist lounat ostmas.Seisan sabas ja tellin 2 paneeritud kanafileed koos salatiga.Minu taga seisev mees alustab vestlust.tema: You shouldn't get these chickens with bread crumbs.mina: Why...tema: They blow up your bodyfat right awaymina: Really...mina: Actually I have a problem keeping my weight on.tema: Really?mina: [Taking my phone from the pocket]mina: [Opening my Instagram feed]mina: [Showing my physique pic]tema: [Mind blown] Edited March 4, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
Rambo vend 30 Report post Posted March 4, 2015 Kuidas see madal testo tase täpsemalt avaldub, kas huvi kaob ära või füüsiliselt tekivad probleemid? Või mõlemad? Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 4, 2015 (edited) Huvi kaob ära jah.Aga eks need sümptomid ole individuaalsed.Vaatan, et hommikuti (mis on ka soovitatav) on parem geeli kasutada kui õhtul enne magamaminekut.Siis on powerit rohkem. Edited March 4, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
empire 4 Report post Posted March 5, 2015 Kas ravi on eluaegne sellepärast, et kehas selle tootmist mõjutada ei ole võimalik? Share this post Link to post Share on other sites
eliviielo 55 Report post Posted March 5, 2015 (edited) Huvi kaob ära jah.Aga eks need sümptomid ole individuaalsed.Eks seda kõikumist ole naistelgi tunda, huvi jne...Aga sellest tänapäeval ei räägita. Edited March 5, 2015 by eliviielo Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 6, 2015 (edited) Shoppasin vahepeal.See 1MR on päris hea. Polnud varem proovinud.Uued särgid ka. Edited March 6, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
Zeusipoeg 0 Report post Posted March 6, 2015 Siiani parim bcaa pulber mida proovinud oled? Ise olen proovinud hetkel Xtendi(http://sportlab.ee/image/cache/data/scivation/xtend-watermelon-90-600x600.jpg)ja Best BCAA(http://www.ifit.ee/image/cache/data/-NEW-TESTED%20NUTRITION/bpi-sports_best-bcaa-300-g_1-228x228.jpg) Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 6, 2015 Siiani parim bcaa pulber mida proovinud oled? Ise olen proovinud hetkel Xtendi(http://sportlab.ee/image/cache/data/scivation/xtend-watermelon-90-600x600.jpg)ja Best BCAA(http://www.ifit.ee/image/cache/data/-NEW-TESTED%20NUTRITION/bpi-sports_best-bcaa-300-g_1-228x228.jpg)BCAA, glutamiin jms on raharaiskamine. Ma tean, et paljud ei nõustu minuga, aga kui ma söön vähemalt 2g/kg kohta valku päevas, miks mulle veel eraldi BCAA jms vaja. See on toidulisanditööstuse suur ajupesu. See ei anna mulle nii tuntavat efekti, et selle eest raha väljakäimine end õigustaks.Ise ei osta ja ei soovita kellelgi teisel ka sinna alla oma pappi matta.YMMV Share this post Link to post Share on other sites
Zeusipoeg 0 Report post Posted March 7, 2015 Selge selge , aga mida soovitad siis , ma 186 pikk 85 kg rasvaprotsenti pakun 20 ja alla veici vb. Erilist effekti ei tundu andvat jah need BCAA-d. Toitumine on enamvähem timm , vb valgust tuleb veidi puudu Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 7, 2015 (edited) Pole palju infot, mille põhjal midagi soovitada oskaks.Aga soovitan järjepidevust ja progressi ning toitumist vastavalt eesmärkidele.Pisiasjadele pole mõtet suurt tähelepanu pöörata.Toidulisandid ei ole vajalikud. Mina proovin-katsetan neid erguteid lihtsalt huvi pärast enda peal.Kell 1 öösel läks kõht tühjaks. Edited March 7, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted March 8, 2015 Minu arust just BCAA on üks parimaid lisandeid. Dieedi ajal aitab kenasti trennid lõpuni kesta ja off-seasoni ajal ei teki jõhkrat väsimust. Üks tuttav hakkas ka Intrat tarbima ja ütles, et väsimus trennis kadus ära. Muud tuntavat efekti ei olegi. Ergutites samuti ju BCAA sees. Share this post Link to post Share on other sites
Zeusipoeg 0 Report post Posted March 8, 2015 Samas tõsi, endal on ka nii ,et kui enne trenni ei tundu väga powerit olevat siis trenni algul BCAA sisse valades tuleb küll nagu elu sisse. Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 8, 2015 (edited) No siis andke minna. Olen arvamusel, et kui menüü on piisavalt valgurikas ja ka enne trenni valku süüa, siis neid aminohappeid "tilgub" sealt vaikselt küll.Kunagi proovisin erinevaid BulkPowders, Olimp, MusclePharm jms BCAA & glutamiini... Mina vahet ei tunne. Edited March 8, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 8, 2015 Naistepäeva puhul midagi.Jah, mina olengi see, kes proovikabiine pikalt kinni hoiab ja seal selfiesid teeb. Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted March 10, 2015 4 grams of Carnitine per day be as good as administering therapeutic doses of testosterone in a low-testosterone male? Seems so...http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15072869 Share this post Link to post Share on other sites
MaPo 26 Report post Posted March 10, 2015 " minu arust " ja " tuttav tunneb tuntavat mõju " , hello bro, tell me how u doin Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 10, 2015 " minu arust " ja " tuttav tunneb tuntavat mõju " , hello bro, tell me how u doin Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 10, 2015 Mul seisavad ühed uued, kasutamata GASP põlvesidemed: http://fitshop.fitness.ee/sidemed/0/readmore/906/Gasp-P%C3%B5lvesidemed-/Kui kedagi huvitab, siis võin järgmisel nädalal €25 eest ära anda, Tallinnas. Share this post Link to post Share on other sites
SKG 97 Report post Posted March 10, 2015 (edited) Ostsin uued shortsid ja... hakkasin praegu mõtlema, et äkki liiga paljastavad, et jõusaali minna? Selles mõttes, et need ikka päris lühikesed ja rohkem rannakad vist. Täna jalapäev ka veel..Mis arvate: https://instagram.com/p/z-NxYtLPRQ Edited March 10, 2015 by SKG Share this post Link to post Share on other sites